Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (97)
Raspunsuri - Pagina 14
miha74 spune:
Hello!
Multumesc de sfaturi pentru botez, imi iesise complet din minte. Nasa lui Matei a zis ca se ocupa ea de tot asa ca eu eram relaxata. Dar astazi dupa kineto l-am pus pe Mat in masina si la capitolul « pentru prima oara » fugutza cu el cu tot pe Lpiscani. Le-am luat un tablou pictat in cutit de la Hanul cu Tei. Foarte fain. Mai dupaamiza merg sa iau si sapun si prosop. Bine ca m-ati luminat la timp.
Aaa, si am intrat o tura si in Magazinul Victoria, daca tot eram in zona, si ne-am luat ceva de incaltat, ca i-am luat alt costumel pentru botez si nu mai incadra cu ce aveam acasa. In timp ce ma uitam eu la una la alta, dansul de data asta a aruncat biberonul cu ceai din carucior 
( de obicei arunca jucariile)…dar nu am observat decat cand am ajuns la masina…Cred ca o sa i le leg si eu cum am vazut ca procedeaza alte mamici.![]()
Din pacate noi nu dormim decat pe spate si cum il pun asa il gasesc…dar ne facem noi mari...
Monicaa- drum bun maine ! te asteptam la Bucuresti
Jelimoni- 
Danonique- cum au iesit analizele ? cum te mai simti ? Cum a fost cu Vanessa astazi?
Roli25 – super…asta da realizare.
Miha, mami de
Matei (16.01.2008) si
Laura (30.09.1997)
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)
anca.b spune:
Bravo, bebe Andrei!!!
Anca si
Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
miha74 spune:
lala-D: sa va fie de bine! mai sunt si zile asa...mai cu fitze
gabi - si voua sa va fie de bine!
vad ca voi faceti diferit supa: eu fierb carnea separat si legumele separat. La un moment dat scot carnita si o pun in oala cu legume, dupa care le pasez cu blenderul impreuna. Nu am inteles partea cu tocatul. Voi le dati carnea separat?
Miha, mami de
Matei (16.01.2008) si
Laura (30.09.1997)
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)
anca.b spune:
Dana, e absolut normal sa reactioneze asa vanessa. se va obisnui curind. iti tin pumnii cu analizele, insa sint sigura ca vor fi ok.
Anca si
Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
anca.b spune:
nu, nu, impreuna cu legumele. insa o fierb separat. si o pasez separat pt ca eu fac pt mai multe zile. la fel si supa de legume. pe care o amestec cu diverse feluri de carne sau cu ou. de asta sint separate.
| Citat: |
| citat din mesajul lui miha74 lala-D: sa va fie de bine! mai sunt si zile asa...mai cu fitze gabi - si voua sa va fie de bine! vad ca voi faceti diferit supa: eu fierb carnea separat si legumele separat. La un moment dat scot carnita si o pun in oala cu legume, dupa care le pasez cu blenderul impreuna. Nu am inteles partea cu tocatul. Voi le dati carnea separat? Miha, mami de Matei (16.01.2008) si Laura (30.09.1997)"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn) |
Anca si
Stefan (13.01.2008)www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
gabrittza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miha74 lala-D: sa va fie de bine! mai sunt si zile asa...mai cu fitze gabi - si voua sa va fie de bine! vad ca voi faceti diferit supa: eu fierb carnea separat si legumele separat. La un moment dat scot carnita si o pun in oala cu legume, dupa care le pasez cu blenderul impreuna. Nu am inteles partea cu tocatul. Voi le dati carnea separat? Miha, mami de Matei (16.01.2008) si Laura (30.09.1997)"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn) |
multumim.
si eu fac la fel.la inceput nu punem deloc carnita in oala cu legume.dar acu dupa ce fierbe putin o transfer langa legume.e muuuult mai gustoasa asa.

LA MULTI ANI CLOPOTEILOR SARBATORITI ASTAZI! 
Gabby
si Addy(tatic) de
Daria Maria(11.02.2008)
ATAT DE MARE SUNT

asa a venit pe lume Daria

poze mami,tati si Daria,poze Daria ,POZE NUNTA SI BOTEZ ,
Primul concediu in 3...luna de miere

poze Daria 6 luni

gabrittza spune:
la fel procedez daca fac pt mai multe zile.
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui anca.b nu, nu, impreuna cu legumele. insa o fierb separat. si o pasez separat pt ca eu fac pt mai multe zile. la fel si supa de legume. pe care o amestec cu diverse feluri de carne sau cu ou. de asta sint separate.
Anca si Stefan (13.01.2008)www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan Povestea Nasterii |
Gabby
si Addy(tatic) de
Daria Maria(11.02.2008)
ATAT DE MARE SUNT

poze Daria 6 luni

gabrittza spune:
dariei iar ii e somn....
o sti ca urmeaza 3 zile superobositore?

Gabby
si Addy(tatic) de
Daria Maria(11.02.2008)
ATAT DE MARE SUNT
poze Daria 6 luni 
ginnette spune:
Bravo Andrei (de Roli)

Miha, eu am zis de tocat carnitza; dupa ce o fierbe, mama i-o toaca, ca sa-i lase bucatzele putin mai mari; la blender se face pasta.
Si, super cadoul pt nasi - eu, le-am luat 2 sfesnice de argint + un suport de sticla (tot din argint).
Si, sa le fie de bine bb-ilor care au papat (Andrei - de LalaD si Daria - de Gabi).
Roxana si Adela - 09.12.2007
!
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=68f68198b8176f86223735&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Ipostaze de buburuza
miha74 spune:
ginette, anca.b - m-am prins si am inteles! nu e idee rea nici asa. ma duc si eu sa ii pregatesc supica...ca il astept din clipa in clipa sa se scoale.
Dupa plimbarea facuta...vad ca doarme dus, asa ca s-ar putea sa il mai scot in centru
.
Miha, mami de
Matei (16.01.2008) si
Laura (30.09.1997)