Magazin Online

Magazin Online | Autor: Burtocika

Link direct la acest mesaj

As vrea sa-mi deschid un magazin online si am cateva probleme de "logistica" si contabilitate ...

Stiti cumva care sunt regulile care guverneaza acest tip de comert ? De exemplu, am nevoie sau nu de casa de marcat fiscala ? Tinand cont ca eu voi vinde pe baza de comanda, voi trimite produsele prin posta, insotite de o factura fiscala pe numele cumparatorului, iar banii ii voi incasa prin plata ramburs, prin Posta Romana ?

Cum procedez cu gestionarea stocurilor ? Eu voi cumpara de la furnizorii mei niste produse en-gros, pe care le voi vinde en-detail. Sau, pentru a putea cumpara de la ei, trebuie sa ating o valoare minima de comanda, si probabil voi cumpara ceva produse pe care nu le voi vinde imediat ...

Cum se procedeaza in acest caz ? Exista niste registre speciale, niste formulare pe care notez intrarile si iesirile ?

Ajutati-ma va rog cu niste informatii, sunt total in ceata ...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rozi spune:

Sub ce forma juridica desfasori activitatea? Legile / contabilitatea sunt diferite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Sunt SRL.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rozi spune:

Trebuie sa-ti recomand un contabil, care sa lucreze cu un program de contabilitate cu sectiune pt evidenta stocurilor. Sunt foarte multe registrele care trebuie tinute, foarte multe declaratii si e riscant (dpdv amenzi) sa incerci sa le faci pe toate daca nu esti din domeniu...

Mergi la inceput

Contabil am, dar pana acum n-am desfasurat activitatea asta. In contractul cu contabila scrie ceva de genul "nu intra in responsabilitatea contabilei sa tina fise de magazie si ..." nu mai stiu ce.

Deci pe mine ma intereseaza ce trebuie sa fac eu ca administrator, ce documente trebuie sa completez, ca de inregistrarea lor se va ocupa contabila ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Iti trebuie(recomandare) un program specializat in gestiunea stocurilor de marfa.

Pagina familiei / Mai multe...
www.youtube.com/watch?v=9dxvZ8UCZag" target="_blank">Video
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Multumesc, o sa vorbesc cu contabila, poate imi recomanda ea programul pe care sa-l folosesc ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Avand magazin on line este bine sa fi atenta la posibilitatile de export a unor rapoarte specifice internetului deci sa permita export in fomat compatibil Excel, Acrobat Reader, Word, HTML etc.

Pagina familiei / Mai multe...
www.youtube.com/watch?v=9dxvZ8UCZag" target="_blank">Video
Pagina legislativa

Mergi la inceput