Puiuti de Randunici 2008!! (87)
Raspunsuri - Pagina 12
tuchita spune:
Liana, cumnatii erau aia care isi hraneau copilul de 7 luni cu sarmale, asa ca...
Noroc ca lui Seb i-am lasta legumele preparate pt 2 saptamani, cat sta acolo, carnita fiarta, tocata si facuta cubulete! Acuma sper ca nu i-or pune zahar in fructe si sare in legume( ca sa aiba gust!) si or sti sa-i fiarba un ou! Teoretic randunoiul e instruit complet, dar de 3 zile a tot plecat la Cluj cu treaba asa ca....saracul Sebaceu cine stie ce-o fi patimit!
De preful din pastile nu-mi amintesc, zau, dar fata a zis ca a pus deja baneocin! ( noroc cu buricele copiilor ca altfel nu aveam noi de-astea prin casa!)
mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze
ariel_7000 spune:
alex avea cam 2 ani si ceva cand prietena mea o speria cu baubau si cu lupu' si i-am explicat alexutzei ca tipa o minte, ca sa o determina sa faca ce vrea ea, ca nu exista bau bau, lupu', etc...si sa vedeti cu ce satisfactie le raspundea la toti care incercau sa o sperie! hahaha
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
tuchita spune:
da, la tine o vazusem! Of, de ce n-oi fi intrebat eu mai demult, imi scapam copilul de chinuri!
Niciodata n-am speriat-omcu nimic, am incercat sa-i explic totul si sa o fac sa inteleaga, chiar daca e mica! si mai ales sa o sperii cu lucruri pe care TREBUIE sa le faca-spalat, mancat, dormit!
eu limba de la ceas i-o arat cand trebuie sa plecam din parc, la masa cred ca de-abia acum incepem!
Ba, mi-e tare dor de ei.....

cat o urasc pe bona asta ca a plecat, pe mine ca sufar ca proasta, ca sunt incapabila sa angajez pe altcineva...
mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze
lianam spune:
sa stiti voi ca mare treaba cu baneocinu' asta; eu am si unguent si vreo 2 tuburi de pudra...nu stiu de ce am fost asa crizata, dar...
; bine, cu toate problemele mele de dupa nastere, a trebuit sa cumpar gramada de medicamente, drept ptr care ce aveam inainte cutioaie in casa, ce am acum ![]()
tuchi, vine el sebaceu acasa si se repede la oala ta cu mancare
...dar recunoaste: daca vine "antrenat", scapi de nebuneala cu diversificarea...
bine ai facut ariel, nici eu nu as vrea sa aiba temeri din astea!
Liana, mami de Teo (27.03.2008)
lianam spune:

| Citat: |
| citat din mesajul lui tuchita Ba, mi-e tare dor de ei..... ![]() ![]() ![]() cat o urasc pe bona asta ca a plecat, pe mine ca sufar ca proasta, ca sunt incapabila sa angajez pe altcineva... mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008) poze |
ariel_7000 spune:
liana, stiu cum e cu cutioaiele de medicamente, de la mama:)) ea le cumpara,le arunca cutiile si prospectele ca sa nu foloseasca prea mult loc, apoi lunar le verifica termenele de garantie si incepe, "oare asta pt ce este??" 
...iar eu incep sa googalesc dupa prospecte! in sperranta ca voi alapta mult si bine, mi-am luat si eu 2 tuburi de garmastan, dupa car eam umblat ca disperata cu burta la nas, ca era criza, si acum am ramas cu 1 tub intact si unul folosit in proportie de 1% :((((...mi-am mai luat si tampoane de san refolosibile de la avent, pe care le-am folosit cred ca de 10-15 ori....imi era teama sa nu dea laptele pe afara....e, asta e!
tuchi, nu stii niciodata cum le rezolva viata! poate, cine stie, dupa coltz sta o bona de treaba care e pt ilinca...fii convinsa ca viatza le va rezolva pe toate...mai devreme sau mai tarziu! fruntea sus, ai nevoie sa fii tare pt puii tai!
si
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
lianam spune:
...mmm...merg la nani! mimo nu mai vorbeste cu mine
, tuchi e in butoiu cu melancolie si are dreptate mititica
, ariel se lupta ba cu hormonii, ba cu teo ![]()
..... restul de randunici sunt demult cu capsorul sub aripa
.....
lianam spune:
eee, ete ariel
! daaa, si eu mai am tampoane de sani, si garmastan...nu mi-a trebuit deloc, asta e....un pic am folosit din garmastan.
ariel_7000 spune:
liana, sa nu incepi si tu cu "nobody loves, me!" ca ma impusc! :))cred ca si eu ma bag la nani, dar numai dupa ce bag o galeata de apa, ca mi-e o sete de mooooor!
si
POZE ALEX SI TEO:
mimonix spune:
sa zic si eu ceva pt fiecare...din amintiri 
vio, tu ai mare dreptate, gandesti frumos...daca nu-i un efort prea mare sa alegi mancarea si mancati toti asa, e ok...ziceam si eu ieri, daca am putut sa-i ofer baiatului macar "o floare" atunci i-am oferit din toata inima....
sean cuminte care o lasa pe mami sa scrie chiar daca i-a dat cu inelele in cap ![]()
aaa cu slabitul...prietena mea din belgia a avut toata viata ei 50 kg la 1,70 m ...se ingrasase si ea pina la 60 inainte sa ramana gravida si era chiar ingrijorata
, dupa ce a nascut avea 70
disperareeee....a alaptat copilul (inca il mai alapteaza la 9 luni) si are acum 50 kg ....e stravezie! Eu cred ca daca asa ti-e felul, asta e! Nu stiu daca are legatura cu alaptatul, dar ea zicea ca simte cum trage copilul si sufletul din ea ...cu drag zicea, de altfel! Altfel, eu m-am uitat ce si cat mananca
eu atat mananc cand tin regim ![]()
Tuchiam transmis Teodorei admiratiile tale si e f mandra !
Inca n-a zis ca se face doctorita dar timpul nu-i trecut!![]()
Stela te-ai umplut de bani!
Sa-i cheltuiesti cu placere 
Sovinici n-am inca 25 de ani
(de munca)
Ursulicahai ca vb cu tine totusi, ai zis ca-mi sta bine freza , ti-ai spalat pacatele
am cumparat bebelac si deja i-am dat baiatului .Iti multumeste tie si tuchiteipt vorba buna pe care a pus-o la mami pt el!
Bubuimi crapa capu' cand aud cate treburi faci! Imi pare rau ca esti suparata, cred doar ca esti f obosita!
Si omu' era pe stadion ca eu am inteles ca e defect profesional la el, nu? Si tu inca nu te-ai obisnuit cu asta? Da ia zii, tanti Lica aia pe unde mai umbla?
Arieleu nus tiu cum o fi asta cu tetania, dar suna groaznic...daca te apuca cu amandoi copiii singura in casa? ma rog, asa-s eu, optimista ![]()
Bitzanu te uitam...despre forumit, totul e sa prinzi ritmul
mai doarme copilul, se mai da in leagan, mai stai noaptea treaza si buhuiesti...eu personal am nevoie de ceva "numai al meu" si m-am indragostit de forumul asta 
Mai pup Geckocareia ii spun ca deja mi-am spalat coafura si putin imi pasa
...eu cand invatam in sesiune imi faceam un mot in vf capului si mancam non stop...adica mancam /fumam/mancam...si in pauzele rare de fumat/ mancat INVATAM ![]()
Liana(cei din urma vor fi cei dintai)muahahah pt faza cu piureul imprastiat pe carut si peste tot...mie azi mi-a cazut continutul unei lingurite pe piciorul copilului, care instinctiv a zvacnit si a aruncat "mizeria" PE PERETE
O sa zugravim noi oricum dupa ce se apuca si de scris 
jinxcred ca altul era nickul dar suna bine si asa nu? BINE AI VENIT si sa-ti traiasca Sofia, sa fie sanatoasa!
Multumesc "tutulor" fetelor dragute care au zis ca-mi sta bine tunsoarea...eu sunt o fiinta realista dar cu toate astea face bine sa auzi "vai, ce bine iti sta " si de aceea va
pe toate
Noutate: azi in parc, tzac-pac vorba lu' bubu, dupa primul viraj....ghiciti cine apare si-mi zmulge masca ? haha..BIG BROTHER FLORIIO
Tanara, slaba, timida si cu un baietel grasunel si frumusel...m-a abordat, in sfarsit! Mi-a parut bine sa ne intalnim si mi-a facut placere
Doamne , ce s-au mai distrat baietii nostri
Am vrut sa zic , Flori...ma ierti ca aberez, dar imi pari cunoscuta si nu stiu de unde...mi-a fost rusine sa spun (na ca am si eu rusinile mele) dar m-am gandit ca poate te stiu doar din poze
si ma fac de ras!
Gata, mai stau un pic dar cred ca n-am uitat pe nimeni...
Simona,mamica de Teo
(14 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze