Puiuti de Randunici 2008!! (87)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

buhuhu! vad ca ati avut o zi greuta, o parte din voi...si eu am avut o zi nasoala. mi-a fost rau de 2 ori, am facut niste crize de tetanie, am baut un cocktail de vitamine, ca si mg si astept sa mi se dezmorteasca muschii...deci, asta e starea mea de kkao in timpu cm-ului...cred ca mai fac inca 100 de copii ca sa scap de ea...
teo iar carait, baleste ca un dog german si a invatat sa scuipe...toata ziua asta a facut a scuipat si s-a distrat pe tema asta. a vazut-o pe bianca dimineata cum sta in 4 labute si a zis sa imite si el, numai ca isi ridica fundul si intinde picioarele si sta sprijinit in cap...asta e mijlocul lui de locomotie si vad ca e fericit ca se poate deplasa.

so, vio, ai vazut ce sean cuminte ai!!! e posibil sa fi slabit mai mult de la alaptat, asa se zice prin popor...eu la alex m-am ingrasat. totusi, incearca sa-ti verifici tiroida, pt ca de foarte multe ori se deregleaza dupa sarcina si nastere...prietena mea avea inainte de sarcina 48 kg si la 2 luni dupa 41!!! facuse o hipertiroidie, a rezolvat-o foarte repede.

ursu', tu daca iti pui mintea sa slabesti in 2 luni esti fotomodel!

sovi, si eu am bagat azi 1 portie de cartofi prajiti si o inghetata napoca de struguri, ca tot mi-a adus aminte stela de febletea mea:))

bubu, nu-mi vine sa cred ca ti s-au terminat bateriile pana si tie!
cu vladutz incearca metoda ceasului...adica ii arati unde trebuie sa ajunga limba mare a ceasului pana sa termine felul 1, apoi 2. eu ii acord lui alex cate 15 min pt un fel de mancare...altfel ii iau mancarea din fatza si o trimit in camera ei, fara desene, fara jucarii
decoamndata functioneaza! e singura metoda cu care am facut-o sa pape cat de cat mai bine...si mai repede.

camelia, dentinox gel n se numeste. e pe baza de lidocaina. nu stiu calgel ce contine, dar cautam:))...cica are clorhidrat de lignocaina...cred ca tot pe acolo...

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Ce mama dracului s-a intamplat la meci? Ca astia trec pe strada si claxoneaza ca nebuni!!!

Si fara nici o legatura cu meciul , am o intrebare la care poate puteti sa-mi raspundeti: unghia de la degetul mare de la picior e crescuta in carne, si acum a facut si infectie . Singura nu pot sa o rezolv, pentru ca ma indoi de durere numai cand ating degetul. Trebuie sa ma duc la doctor, dar la ce doctor? Chirurgie, dermatolog? Piciorolog? La Medsana la chirurgie e doar un profesor doctor, mare si tare... mi-e jena sa ma duc la el, cu un deget beteag...

Raluca mamica de Sanziana mititica

Varsta bebelinei

---------------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

hello

mai fetelor pe mine ma macina rau intrebarea:cum reusiti sa va faceti timp sa scrieti pe forum ?????? invatati-ma si pe mine, poate nu-mi organizez eu timpul bine.....sau poate Antonia mea este mai dificila si-mi ocupa tot timpul????ca rar apuc sa fac ordine sau mancare daca nu este cineva sa stea cu ea,in timpul asta...deci pe forum nici vorba sa am timp si vreau si eu sa mai schimb doua vorbe cu voi.Iar la ora asta la care scriu acum de abia mai apuc sa citesc ,ca sunt extenuata sa mai ma concentrez sa scriu.

Multumesc din suflet Amirei si Nicoletei pentru raspunsurile legate de laptic.Situatia nu s-a modificat, in sensul ca dimineata am laptic doar pentru masa de la 6-6.30 si de la 9-9.30,dupa care se diminueaza semnificativ cantitatea si se enerveaza si plange si trebuie sa-i dau completare,SUnt suparata pentru ca eu speram sa-i dau tzitzi macar pana la 6 luni.Maine ma duc la homeopat poate resusete ea sa ma ajute.Nu inteleg cum asa dintr-o data mi s-a intamplat fara ca sa se fi intamplat nimic deosebit fata de obicei.Voi cunoasteti cazuri la care din senin s-a oprit lapticul?????

Din cate am citit sa inteleg ca decat eu si Ursuletul nu i-am diversificat pe bebei?????Eu maine cand ne ducem la vaccin ii cer parerea doctoritei ca nu am apucat sa vb despre asta cand am fost luni la control......avem 6,5 kg si 65 de cm.

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Kya s-a calificat Steaua....zicea acum la stiri....
Bubule pup dulce sa-ti treaca supararea.......

Ma duc la culcarica ...pupici dulci

dimineata daca ma lasa Antonia mai vin pe crenguta, si daca imi permit luxul sa va pun si niste pozici frumoase sunt tare!!!!!!!!

Puuuuuuuuuupici dulci.......sper ca nu m-ati uitat!!!!!Am si eu un stres

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Kya, la piciorolog!
La un chirurg tre' sa ajungi, dar pe bune daca am vreun nr de tel al vreunuia din spital ca sa te pot trimite, ca ma gandesc ca la camera de garda nu-ti convine!( si nici nu e prea placut, of course!)
Pana ajungi tu la dr baga betadina si baneocin, ca poate te rezolvi singura macar partial!

Bubulina, sa treaca supararea! Mi-e groaza ca peste o saptamana ii aduc si eu pe amandoi acasa si sa vezi ce circ incepe Ilinca sa faca! Ei mereu ii zic ca mami are 2 copii si ca ii iubesc la fel pe amandoi. Azi l-a luat Ionel pe Sebi in brate si a inceput sa urle ca vrea si ea, ca doar tati are doi copii, nu?

Rugaminte mare pentru cunoscatoare si nu numai...am mari probleme cu Ilinca cu spalatul. cand a plecat urla doar la spalat pe cap, in rest adora sa stea in cada cu jucarelele. nu stiu ce naiba i-au facut ca nu mai vrea sa intre in cada deloc, tremura de frica numa' cand aude cuvantul!
Am vazut intr-o poza la cineva pe forum, dar nu mai stiu daca pe-aici sau in alta parte( mult mai probabil) o fetita cu o chestie pe cap, ca un fel de sapca cu cozoroc( de fapt doar cozorocul si in jurul crestetului) transparenta, folosita pentru a tine apa cand se spala copchilul pe cap!
Am incercat cu prosoape cu o gramada de smecherii....ma gandesc ca o chestie de aia ar ajuta-o sa-si invnga teama de apa!
daca aveti idee despre ce vorbesc, daca ati vazut pe undeva pe net, spuneti-mi si mie, plizzz ca o sa ajung la nebuni altfel cu spalatul!

mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

bitza, eu una buhuhesc la miez de noapte...atunci imi gasesc timp pt mine si pt forum, in rest apartin altora:)) eu am incercat cu calcarea carbonica 30 ch, dar din pacate fara rezultate...intra pe fisierul numit homeopatie trimis de mine pe mailul comun sau in cutiuta cu comori care are link-ul pe prima pagina. acolo sunt multe informatii referitoare la alaptare! sa dea D.D. sa gasesti remediul potrivit tie!

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

buhuhu...sunt prezenta in tura de noapte!
zic repede pt Kya, sa nu se culce..
incerci sa deschizi un pic locul ala, sa scoti unghia din locul ala, nu stiu cum sa explic...si acolo pui antibiotic praf dintr-o capsula de antibiotic obisnuita...oxacilina de exemplu...desfaci capsula de plastic si inauntru gasesti praf...torni acolo, indesi cu unghia si gata..faci de doua ori si trece...
altfel cred ca la chirurgie trebuie mers , sper ca nu va fi cazul

Simona,mamica de Teo (14 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Tuchi asa ceva?

www. bebelusultau. ro/detalii.php?cod=LI123

Varsta bebelinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Kya, draga, TE IUBESC!
sTIAM EU CA TREBUIA SA VA CER AJUTORUL MAI DE DEMULT, CA SUNT INCAPABILA SA GASESC CEVA PE NET!

Mimo, tanara si nelinistita cu noua freza, ce faci??

mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze

Mergi la inceput

Da Mimo asa vroiam sa fac, dar nu pot sa-ti explic in ce fel urlu de durere... sa ridic unghia? Ha! Poate doar daca musc intr-un lemn Imi trebuie ceva anestezic local.
Am pus niste rivanol si baneocin pulbere, sa vedem cum se va prezenta dimineata.

Varsta bebelinei

Mergi la inceput