Buna mamicilor!
am o intrebare..
a avut vreuna dintre voi ursitoare la botez?
nu, n-am avut, in schimb, pe cand avea 6 luni, lui David i-a facut 'menirea' un om special (pt noi), si desi n-as fi planificat asta, a fost emontionant ce a spus si cum....
Bucurie!
eu am vazut pe youtube cateva filmulete cu ursitoarele de la botez; pare f frumos momentul, mai ales ca la botez nu se intampla nimic spectaculos
la nunta, ba se mai fura o mireasa, mai o jartiera ... dar la botez decat masa si dans
m-am interesat si pretul e destul de mare, cam 7-9 mil pt 3 ursitoare care ursesc vreo 15 min
noua ni se pare cam mult pt 15 min de spectacol
a gasit cineva mai ieftin?
Iriss mami de
www.dropshots.com/iriss27" target="_blank">Yvonne-Maria (05.02.2007)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">David-Alexandru (08.08.2008)
eu abia de curand am auzit de acest obicei, adica despre faptul ca s-a reactualizat oarecum...
cum arata aceste ursitoare??
eu nu cred ca as avea incredere. pot sa stiu ce face vreuna? nu ma joc cu puterea mintii, daca vreau sa-i "menesc" ceva pot sa o fac si singura.
sunt niste zane care ursesc numai de bine...deci atragi numai lucruri pozitive, stai linistita...![]()
eu stiu niste fete care au un spectacol care dureaza 20 min si costa 500 ron
si nu e reclama!!!
pt ca nu fac eu asta!!!
si eu le-am chemat cand am rupt turta nepoatei mele...
numai bine!
| Citat: |
| citat din mesajul lui herra eu abia de curand am auzit de acest obicei, adica despre faptul ca s-a reactualizat oarecum... cum arata aceste ursitoare?? eu nu cred ca as avea incredere. pot sa stiu ce face vreuna? nu ma joc cu puterea mintii, daca vreau sa-i "menesc" ceva pot sa o fac si singura. Eu stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa. S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919) |