Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (93)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilidana spune:

Am intrat sa va aduc pe prima pagina,dar si pentru a va incuraja pe cele care va duceti puisorii la gradinite/crese.
tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihael@ spune:

Neata!

Haideti la cafea!

eu sunt asa matinala pt. ca am grija de doi copii azi, in loc de unul, sper sa ma descurc

BiancaM, acomodare usoara la toti 3 in noua casa!

Mihaela siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank">Stefania (19 martie 2007)

Poze
Varsta Stefaniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

YO YO YO LA CAFEA!!!!

Roxy treci si mai scrie si tu pe aici...

ieri am fost in carrefour si am luat 4 body cu maneca lunga 35ron, 3 bluzite 18 ron si niste salopetute fara botosi de facut nani 2 la 30 ron,suuuper!!asta asa dak va intereseaza...

va pup!

Poze Razvanelu vechi

poze razvanelu noi

varsta nazdravanlui Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

BAI UNDE ATI DISPARUT????????

Poze Razvanelu vechi

poze razvanelu noi

varsta nazdravanlui Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

BIANCAM- bine ai revenit. Cred ca v-a fost foarte greu cu mutatul dar sper sa va acomodati cat mai repede si sa va continuati linistiti viata.

Maria ma dispera afara ca fura jucariile din mana celorlalti copii de varsta ei. Se duce numai la cei cunoscuti ce-i drept dar se lasa cu plansete. Nu stiu ce sa-i mai fac. II explic de fiecare data ca nu trebuie sa le ia jucariile cu forta, niciodata nu am lasat-o sa plece acasa cu jucaria altui copil, cand era mai mica impartea cu drag jucariile cu cei din jur acum nu mai e asa. Se bucura mult sa vada copilasii, ii striga dar cand ajunge langa ei prima ei grija e sa-i deposedeze de jucarii. Nu-i bate, nu-i musca dar le ia f repede jucariile. Acum unii Care au 2 ani si au inteles cu stau lucrurile fug de ea numai cand o vad sau ii spun de departe sa nu le mai ia jucariile. Cum ar trebui sa procedez?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

si noi pe aici, ne chinuim cu caninii, sper sa scapam odata .... deocamdata 1 perforat , gingia acolo varzaa, umflata ,rosiee ,caldaa
si inca unul care nu a spart inca dar sta sa faca poc, si ambii pe aceiasi parte, , oooofff mai avem astia doi inca doi si gata

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica ,
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cu%20inghetata%20din%20Danonino&page=3" target="_blank">un vot si pentru noi la Danonino pax1 multumim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

E super gradinita lui Alex, cred ca e prima oferta serioasa pe care o vad! Daca se respecta tot ce e scris acolo, adica alimentatie naturala 100%, psihoeducator, spatiile alea de joaca in aer liber, se merita chiar comparativ cu ce putem sa-i oferim noi acasa.

Ce nu am vazut, este durata programelor, scurt si lung, poti sa-mi spui, Diana?
merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

tzuna,

in parcul in care iesim noi sunt 2 copii, unul de 2 ani si unul de 3 ani, care nu vor sub nci un chip sa imparta jucariile lor si le si fura de la altii. Am vazut parintii respectivi incercand multe metode, dar sincer n-a functionat inca nimic ieri s-a reusit totusi ceva: am dus eu o "morisca" (nu stiu sub ce denumire o stiti voi, e un fel de floare care se invarte cand bate vantul, le faceam din hartie cand eram mici). Ambii copii au indragit-o si se bateau efectv pe ea... pana la urma parintii i-au convins sa faca "stafeta" si sa alerge fiecare cu ea 2-3 ture de parc apoi sa o predea celuilalt E un pas mic, dar probabil progrese mai semnificative o sa faca la gradinita... alte sfaturi nu sti sa iti dau, Alex in ultima vreme se joaca cu ce are si cand se plictiseste le da pur si simplu celor din jur eu cred ca o sa ajung sa il invat ce inseamna sa pasterze ceea ce are

Si raportam ziua 4 de cresa trecuta destul de bine, fara mult plans, doar cu 2 julituri din care una facuta cu mine langa el eh, se mai intampla.

Diana de Alex (23 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

rein, ce pot sa spun sigur este ca au si psiholog logoped...

Programele: scurt: 8-14
lung: 8-18

Diana de Alex (23 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

buna fetele.
vad ca discutati problema cresei sau a gradinitei.
vad ca sunteti foarte bine pregatite la capitolul asta.
eu nu stiu ce voi face cu STEFI de la doi ani, pt ca este martie si cred ca va mai prinde un loc decat la cele particulare.
eu l-am inscris pt toamna viitoare la grupa de educatie timpurie la o gradinita de stat cu program prelungit.
asa ca ma voi vedea nevoita in ianurie sa caut bona pana in toamna.
am sa incerc sa pun cateva poze cu noi desi aparatul s-a stricat si sper sa nu le pierd.
va pupam.

cata mami de STEFAN(9.03.2007)

Mergi la inceput