Aspirante optimiste > 20 (340)
Raspunsuri - Pagina 8
iubita_tiana spune:
eu stiu ca mucusul devine cremos in preajma menstruaatiei sau daca vine barza....cat despre test, eu asa stiu, ca bebele face 7 zile pana se implateaza in uter, deci calatoria lui prin trompe atata dureaza, si abia dupa implantare se excreta hormonul sa poata iesi testul ++...barfa...
cat despre temperatura, la mine e un fapt dovedit, cand scade brusc....in maxim 48 ore vine...ciclul....
inca o speranta sfaramata...
oana_cnt spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui iubita_tiana eu stiu ca mucusul devine cremos in preajma menstruaatiei sau daca vine barza....cat despre test, eu asa stiu, ca bebele face 7 zile pana se implateaza in uter, deci calatoria lui prin trompe atata dureaza, si abia dupa implantare se excreta hormonul sa poata iesi testul ++...barfa... cat despre temperatura, la mine e un fapt dovedit, cand scade brusc....in maxim 48 ore vine...ciclul.... inca o speranta sfaramata... |
...Da, multumesc pentru raspuns... Cred ca nu are rost sa imi fac iar test...M-am saturat de multa vreme sa vad o liniuti izolata ....
Asa ca ma inscriu si eu la cafea, daca mai este! Capul sus si merg mai departe, ca alta varianta nu am...
Oana,
in devenire!"Fa primul pas cu incredere. Nu conteaza daca vezi toata scara, pur si simplu paseste!"M.L.King
http://tt.lilypie.com/AaCkp3.png
gessy spune:
neata. eu cred ca nu ar mai trebui sa bea cafea pentru ca .....

mi-au iesit 2 LINIUTE la chure check 

ieri mi-am facut un test si a iesit pozitiv, iar azi de dimineata, la prima urina, am facut un alt test sure check si au iesit la fel doua liniute.
nu imi vine sa cred ca sun insarcinata, de altfel nici sotul meu nu realizeaza, inca, ca este tatic.
saptamana viitoare ma duc la medic ca sa imi confirme si el si sa vad daca este totul ok. Sa dea Domnul si Sf. Fecioara sa fie bine.
va 

pe toate ca sa se ia.
sincer nici nu stiu cand am ramas eu avand cm cam neregulat, cred ca s-a intamplat ori inainte de post, ori dupa post. Sincer nu stiu.
va pup si serviciu usor
oana_cnt spune:
Gessy, FELICITAAAARI!!!!!! Sa dea Domnul sa fie totul asa cum iti doresti de acum inainte!!!!!
Ma bucur tare mult cand vad ca sperantele si perseverenta dau rezultate!!!!!!! Asa de tare incat nici macar nu mai sunt azi suparata pentru mine! Ma bucur sincer pentru o aspiranta optimista!!!!!
Oana,
in devenire!
"Fa primul pas cu incredere. Nu conteaza daca vezi toata scara, pur si simplu paseste!"M.L.King
http://tt.lilypie.com/AaCkp3.png
alla78 spune:
FELICITAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARI!!!!!

Azi e prima zi ....au venit musafirii nepoftiti

Incercam in continuare, poate luna urmatoare 
Imi doresc un 
....hai ca puteti

lalala13 spune:
ce ti-am zis eu gessy!!!
sa-mi dai reteta..
sa fie cu noroc si sa incepem sa avem mai multe aspirante!!
e imposibil sa dea gres surecheckul!!! doamne, cand oi vedea si eu 2 linii pe acel test....
--------------------------
teste
....teste
....si iar teste!

adiutza spune:
Gessy, felicitari!!!!

Poate iti voi tine companie la un fresh de portocale... asta daca mi se intampla si mie minunea.....
Sa-ti dea bunul Dumnezeu o sarcina usoara si un bebe sanatos!
http://tt.lilypie.com/NrLpp3.png
Don't walk in front of me, I may not follow... Don't walk behind me, I may not lead... Walk just besides me and let's be friends...