Aspirante optimiste > 20 (340)
Raspunsuri - Pagina 19
cami_antonia spune:
anidaz si bea cred ca veti fi urmatoarele.....trebuie.....

.....acesti pupici de la mine.....sa se ia si la voi....sa fie cu ochisori.....multa incredere in Dumnezeu si in puterea voastra de a face tot ce e omeneste posibil pt realizarea visului......
va pup pe toate aspirantele....
iulia daca vrei un medic bun mergi intr-un spital de stat si doar la ecografii mai performante la cabinete particulare.....altfel nu se merita sa dai atatia bani....asculta-ma.....stai calma si multa incredere....
noapte buna si maine o zi la fel de frumoasa....
16+
Camelia
oana_cnt spune:
Buna dimineata!
Ieri a fost o zi superba pe forum, azi se anunta cineva sa ne bine-dispuna?
Pana atunci, macar sa bem o cafea, nu?
Oana,
in devenire!
"Fa primul pas cu incredere. Nu conteaza daca vezi toata scara, pur si simplu paseste!"M.L.King
http://tt.lilypie.com/AaCkp3.png
oanaiacovita spune:
Fetelor, neata!!!

Multumesc pentru urari, eu inca visez, dar e frumosss...
Anidaz, vezi ca te urmaresc, si tare as vrea sa vii la Odiseea deschisa de mine..Si restul fetelor, acolo ma gasiti...![]()
Si mai bantui pe aici sa va trag dupa mine.
Oana
Un vis pe cale de implinire...
4+
noi2
"TODAY is a gift, that is why it is called THE PRESENT..."
oana_cnt spune:
Buna, Oana...
Pentru tine avem un fresh de portocale. E bine?
Oana,
in devenire!
"Fa primul pas cu incredere. Nu conteaza daca vezi toata scara, pur si simplu paseste!"M.L.King
http://tt.lilypie.com/AaCkp3.png
oanaiacovita spune:
Tiza mea Oana, 
Exact asta beau acum...![]()
Multumesc, esti o draguta...
Oana
Un vis pe cale de implinire...
4+
noi2
"TODAY is a gift, that is why it is called THE PRESENT..."
iulia_30 spune:
Neata fetele luati
sa se prinda de dimineata.Eu ma lupt cu greturile de dimineata.Merg incet,incet sa nu vars (nimic)si imi torn apa si lamaie(exact ca betivii dupa chef),apoi prajesc doua felii de paine cu branzica si imi fac o cafeluta cu lamaie(am dezlegare de la medic).Acum am inceput sa misun si sper sa ma tina asa pana la pranz.Anidaz,bea,lala,rallu,urmatoarele pe lista. 
iulia
Rallu spune:
Neata...
Io's somnoroasa ca de obicei.
Azi trebuie sa vina usile cele noi asa ca mi-e groaza cum va arata la sfarsit apartamentul meu.
Tot e bine ca-mi mai ia gandul de la "proiectul" bebe.
Am descoperit ca de vreo zi - doua maxim am o oarecare jeno-durere care se plimba de la ovarul stang la dreptul si viceversa, combinata si cu durere de spate.
Tare mi-e frica sa nu fi ramas cu chisturi de la stimularea aia.
De abia astept sa vina doctorita din concediu sa vedem o eco.
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
http://tt.lilypie.com/VDwvp3.png
iulia_30 spune:
Rallu tu presteaza acolo ca nu se stie.Lasa testele acelea si presteaza.Si pe mine ma dureau la mare ovarele(dupa ovulatie)si am prestat.
iulia
Rallu spune:
Da-le incolo de teste ca m-au scos din minti.
De obicei era clar care era ziua cu ovulatia...dar luna asta m-au bagat in ceata.
Dupa toate probabilitatile, DACA am ovulat luna asta, am facut-o mai devreme.
Dar si DACA ala e mare ca din teste nu mai inteleg nimic.
Chestia cu prestatul...hmmm...am cam obosit...sincer...sa fim la program, dupa orar si calendar.
Am zis ca luna asta doar monitorizam si restul dupa chef si de placere.
Culmea e ca inainte se nimerea si sa ne hata-hata toata ziua si era ok.
Acum de cand e musai...nu mai merge asa de usor.
Ce ti-e si cu omul asta...
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
http://tt.lilypie.com/VDwvp3.png
lalala13 spune:
neeeeeeeeaaaaaaaatttttzzzzzzzzaaaaaaa
mama ce i-am mai povestit sotului aseara de gessy si oana. sunt happy pt voi! ca de iulia deja i-am aglomerat capul.
eu sunt z 47 si a venit ziua cea mare. Tineti-mi pumnii diseara la medic, ca mi-e teama sa nu fie ceva grav.(poate imi vine azi pana ma duc la doctor ca m-as impusca)
rallu si noi la fel, inainte sa ne decidem sa facem bb aproape in fiecare zi prestam de placere(bine...fiind si proaspat casatoriti se intelege) si acum....si culmea ca si eu parca am momente de oboseala ...
iulia sa dea domnu sa fie ordinea asta si odiseea asta la noi! Doamne ce frumos ar fi!si tu te rog, inca nu te-ai programat la alt doctor?
si altceva...eu sunt in "pauza" caci imi pregatesc sotul luni de o spermograma(saracu' nema cola, tigari,alcool.... :):):):):) si eu fericita) Sa ne ajute cel de sus el sa fie in regula ca daca nu chiar ca o sa pic rau de tot la fund.
--------------------------
teste
....teste
....si iar teste!