Aspirante optimiste > 20 (340)
Raspunsuri - Pagina 15
oanaiacovita spune:
Fetelor, mii mii de 

La Odiseea noua sunt locuri fara numar si va astept pe toate...
Stiu ca multa lume intra dupa ce ramanea si spune ca s-a intamplat fix cand nu se astepta si mi se parea ca spun asa ca noi aspirantele sa ne simtim bine.
Cu mana pe inima va zic ca asa a fost si la mine. Ma focusasem pe ideea de a face HSG, de a ma duce in Ungaria pt IA(
ce departe ma gandeam) si am uitat sa calculez in ce zi is, daca am albush, daca mi-e greata, daca am simptom de sarcina....
Asta pana sambata, cand am zis ca eram singura acasa si sa nu ma mai vada sotul facand teste fac unul. Perfect NEGATIV!!!
Mi-am zis, iar arunc banii...doar n-am nici un simptom nik.
Si se face luni, marti...hmmm, cam mare intarzierea. Ma gandeam ca iar m-am dereglat...deh, nu luasem nik luna asta, nici macar Duphaston..deci asta era motivul.
Ieri dimineata imi zic sa trec pe la farmacie. Iau 2 teste, un surecheck si o barza sa nu mai patesc ca luna trecuta sa fie fals pozitiv. Am facut surecheckul zicandu-mi ca sunt in inatarziere si tre sa iasa ceva...si iese, imediat...ma uitam la test si nu credeam. Fug si mai fac si barza si apare si la asta, desi mai slab poz decat surecheckul (iar paranoia mea ca Barza e naspa).
2 teste...e clar...o sun pe dr..imi da sustinere si ferrofolgama (fier+acid folic) si repede analiza de sange.
Azi fac iar un surecheck care iese instant a 2 linie desi mai pala,dar a aparut imediat..nici nu se udase tot testul.
Merg la sange la 11 am rez...POZITIV!!!
Deci daca la mine s-a putut, va rog incolonarea dupa mine!!!!

Oana
Un vis pe cale de implinire...
4+
noi2
"TODAY is a gift, that is why it is called THE PRESENT..."
Alexa.1983 spune:
Iulia gaseste-ti alt medic....ca slava Domnului sunt o groaza de ginecologi in Buc...esti si la inceput de sarcina...si ai timp sa te "atasezi" de un medic...eventual unul recomandat de cineva cunoscut....pana una alta daca ai belele sau intrebari ( eu am avut cateva tone la inceput de sarcina....si acum cateva containere
...)iti stau la dispozitie........
Hai Ruxandra...mai cu viata ca am facut
.......
...Vine un
la mami...
...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...
LAURA
28+ Deniel Alexi

-----------------------------------------------
AMR 12 sapt 

ruxandrab spune:
pai d-aia... cand am incercat mai tare... ai inceput sa scartzai...
da acu am inteles....
Hai cu

lalala13 spune:
deci oana sa nu ne mai stresam...dar e a naibii de greu cand numai la asta te gandesti!
in fine sa fie numa vesti bune

io-s prezenta la incolonare....

sa se inmulteasca testele cu II
--------------------------
teste
....teste
....si iar teste!

iulia_30 spune:
Oana,mie doctora asta nu mi-a dat nici fier si nici acid folic si nici de duphaston nu mi-a mai spus nimic.Fetele sa va spun ceva,poate am paranoia.De doua zile stau linistita in pat semi-adormita si ma trezesc ca imi pulseaza ceva in uter.Am spus ca visez.a doua zi ,am uitat de faza aia,stau in pat si la fel.
.oare ii bate inimioara?
iulia
Alexa.1983 spune:
Nu Iulia.....e uterul care pulseaza de la crestere....un nerv ceva....
e muuuult prea mik......ce inimioara????
te rog ia neaparat Duphaston 2-3 pe zi + acid folic....indiferent daca ti-a dat vaca aia sau nu.....eu am luat de capul meu pana am schimbat doctorul.....Prima imi zicea sa ma dau cu Lapte Doina si ATAT
in sarcina si ca sexul se afla la 21 sapt
.......si am dat-o de toti peretii....
...Vine un
la mami...
...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...
LAURA
28+ Deniel Alexi

-----------------------------------------------
AMR 12 sapt 

Dragaica spune:
Fetelor vreau si eu in grupul vostru, noi am inceput de 3 luni "lupta" pentru bebe dupa ce am luat timp de 5 ani anticonceptionale.
Vineri am fost la urgente cu dureri groaznice de ovare, doctorii mi-au zis ca ovarele mele incep sa se dezmorteasca si de asta in perioada de ovulatie sunt durerile mai mari.Sper safie bine sa apara mai repede bebelul.
http://www.hi5.com/friend/photos/displayMyPhoto.do?ownerId=112104402&artistType=&photoFuid=00103926520300w4Xv7Y392652 POZICI
Aspiranta la titlul de mamica
http://tt.lilypie.com/49Zkm5.png
Beatrice1982 spune:
si io ma frec si io va pupppppppppppppppppppppppp
plsssssssssssssssssssssssssss dati si la mine 

POZELE MELE
http://s278.photobucket.com/albums/kk109/Beatrice1982/