Aspirante optimiste > 20 (340)
Raspunsuri - Pagina 13
iubita_tiana spune:
http://i299.photobucket.com/albums/mm310/taniutzaa/DSC06002.jpg
inca o speranta sfaramata...
Jay spune:
Felicitari, Gessy si Oana, bravo fetele!! aveti grija de voi si de bebelushii in formare !!

![]()
![]()
![]()

Credendo vides!
Asteptand-o pe Karina Iris!
Jay spune:
Vad ca Adina e absenta astazi, sper ca e bine, cu durerea ei de cap...
Adina, da un semn , doar!!
Si hai si noi in poienita lu` Bee !!!
PS: Bee, frumoasa vizita ne faci![]()
Credendo vides!
oanaiacovita spune:
Multumesc mult fetelor!!!!
Va astept la o noua Odisee aici in care vreau sa fie cat mai multe aspirante...

Oana
Un vis pe cale de implinire...
4+
noi2
"TODAY is a gift, that is why it is called THE PRESENT..."
iulia_30 spune:
Buna fetele!UUUUUUUUUUUUUUUUUuuuaaaaaaaaaaaaaaaauuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!Felicitari fetele!Deci pupicii mei au avut efect.Eu ce sa va zic despre mine?Sunt in saptamana 5 cica.Eu nu cred.In primul rand doctora nu mi-a spus nimic despre sarcina.Am intrebat intr-un tarziu daca este bine si zice da.Nici in cate saptamani sunt(eu de ier avand stari de greata,dureri de cap si ameteli)nici daca sunt bine.Imi spune sa merg la asistenta sa-mi spuna ce analize sa fac.Eu nu ii inteleg pe doctorii astia.Le dai plicul (consistent si sapt trecuta si acum )stie ca imi doresc bebe ca doar mi-a vazut fisa din noiembrie trecut si nu imi zice nimic despre sarcina.
... si cand il sun pe sot sa-i spun (ce am vazut eu scris pe foaia de analize"insarcinata 5 sapt")imi spune ca este posibil sa-si piarda locul de munca >Eu nu mai rezist..........
.Asta e.O sa-mi schimb medicul,mai bine zis o sa merg la particular si o sa-mi strang bani de operatie la medlife.Aveam atatea intrebari sa-i pun........
iulia
Jay spune:
Iulia, nu te lasa descurajata asa ushor...mergi si stabileste o noua intalnire cu doctora ta si pune-i toate intrebarile care crezi tu ca sunt necesare. Datoria ei este sa iti raspunda la orice intrebare ai avea, chiar si puerila. Nu-ti fie rushine sa intrebi ceea ce nu stii, vorbeste-i pe un ton ferm , hotarat. Spune-i ( reaminteste-i) ca astepti acest copil de foarte mult timp si ca acum cand in sfarsht il ai, vrei sa stii tot ce se poate stii.
Fa-ti o listuta de intrebari, ca sa nu uiti ceva.
Inteleg chestia cu schimbatul medicului , dar pana cand o vei face, n-o lasa pe doctora asta sa scape fara sa te lamureasca. Asa ceva este inacceptabil!!
Te pup , fruntea sus si gura mare ptr bebe
Credendo vides!
lalala13 spune:
oana sa dea domnul sa ajung si eu la acea odisee!! Doamne cat as vrea
, desi stiu ca e putin probabil sa raman gravi luna viitoare.
iulia!!!! trezirea! ce e cu tine!
dc nu iti place dcotoru' fugi la altu ce naiba!!! nue numa unu in tara asta sau numai un ecograf!!! daca nu vrei, trebuie sa vorbesti tu, sa conduci tu discutia!!! 
--------------------------
teste
....teste
....si iar teste!

lalala13 spune:
deci iulia nu te stresa nu face bine la bb! tu in cate sapt spui ca esti?
iar in legatuta cu sotul, o sa fie bine o sa vezi.
--------------------------
teste
....teste
....si iar teste!

iulia_30 spune:
Fetele ,ce sa va zic,am o stare de parca nu am aflat ca sunt insarcinata.Doctora asta asa era ea de cand am fost prima data.Saptamana trecuta o sun si ii spun ca mi-au iesit 2 teste pozitive ,ma intreaba ultimul ciclu(17 iulie)si ca am dureri.Imi spune sa vin la un echo.Am venit la ora 17 cum m-a programat (dupa ce ea vine la 17.35 iar programul ei ei pt. echo este pana la 18 si mai vine si cu cardul de paciente pe care le baga in fata)faceam pe mine si ma durea vezica ingrozitor,imi pune ca nu se vede nimic si sa vin joi.Astazi la 10 merg,nimeni la echo,stau pana la si zece si cobor la cabinet ,apare la si 20(ea avand program pt.echo de la 10 la 11,eu cu vezica super plina)la indemnul fetelor care asteptau ,stau la coda si cand imi vine randul intru si o prind infulecand(am deranjat-o)si ii spun ca mi-a facut programare la echo si imi spune ca nu-si aduce aminte si sa merg sus sa astept asta fiind la ora 11.Vine ma vede si noteaza ceva fara sa spuna nimic,intr-un final eu o intreb daca este bine si zice un da asa ......Eu ma simteam rau de ieri,ameteli stari de voma.Vroiam sa intreb ce pot sa iau pentru greata pentru ca nu pot sa stau la servici cu voma in gat(eu avand o meserie care nu imi permite lucrul asta)o intreb de cafea,zice bine(eu am tensiune foarte mica)si o intreb de niste medicamente ,raspuns ofuscat si ca si cand o deranjez.Asta e.Caut un medic la particular si imi bag picioarele in asigurarea de stat a hotilor din tara asta.Va rog sa-mi scuzati limbajul(parca cersesc cersesc ceva)
iulia
iulia_30 spune:
Fetele cum se calculeaza varsta sarcinii?NU se calculeaza de la ultima menstra? 17 iulie.Dupa voi cate saptamani am eu? 
iulia