Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (180)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns melaniatud spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitz78

seara buna.ne-am intors de la doctor.concluziile sunt urmatoarele:copil perfect sanatos, foarte activ, dezvoltare neurologica normala conform varstei.recomandarile dr au fost:nu premergator, pus pe jos pe patura si lasat sa exploreze.ea nu poate sa se ridice la marginea patului din cauza ca e micutza.
la revizie avem asa:7.600; 70.5.
in rest, toate bune.

gabi, mamica de stefan(13.07.2003) si eliza(28.10.2007)http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Ma bucur sa aud de bine!!!Acum merita si fata o petrecere nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Am trecut putin pe la voi sa va spunem ca suntem bine, sanatosi dar mereu pe drumuri.
De citit din urma n-am apucat sa citesc, fotografii de la mare nu am apucat sa pun pentru ca tocmai ce ne-am intors de la mare si am plecat pe munte pentru o saptamana.
Pe 6 septembrie taiem motul si dupa aceea sper sa ne linistim putin si sa reusesc sa ma adun.
Motivul pentru care am intrat acum este sa va dau o veste buna, am un test pozitiv, o intarziere de 18 zile si o programare la doctor pe 4 septembrie pentru confirmarea sarcinii.
Am emotii pana atunci, sper sa fie totul bine...chiar o sa va rog sa-mi tineti pumnii.

Revin cu noutati dupa vizita la doctor.

Andreea si bb Vladimir (03 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

ANDREEA tinem pumnii stransi ,sa fie intr-un ceas bun !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui slippers76

Am incarcat si niste poze daca vreti sa ne vedeti:http://www.flickr.com/photos/16792873@N07/2807098086/

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Frumos foc flacaul tau dar nici Miru nu se lasa mai prejos.Sa-ti traiasca comorile!
Sper ca nu a fost ceva prea grav cu accidentul...ca numai de astea aud si eu prin prieneti si fratimiu si cumnatamiu...au innebunit cu totii pe sosele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Felicitari, Andreea! Iti tin pumnii.

Gabitz, bine ca te-ai linistit.

Mai devreme credeam ca a facut si musiu kk pentru ca trebuie sa duc proba la Medicover pt copro, mi-au cerut de la gradi. Numai ca tzeapa, n-are de gand sa faca, tot astept.

Jurnal de calatorii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Maria, unde-s pozele? Ai reusit sa le incarci?

Jurnal de calatorii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aniast72

Am trecut putin pe la voi sa va spunem ca suntem bine, sanatosi dar mereu pe drumuri.
De citit din urma n-am apucat sa citesc, fotografii de la mare nu am apucat sa pun pentru ca tocmai ce ne-am intors de la mare si am plecat pe munte pentru o saptamana.
Pe 6 septembrie taiem motul si dupa aceea sper sa ne linistim putin si sa reusesc sa ma adun.
Motivul pentru care am intrat acum este sa va dau o veste buna, am un test pozitiv, o intarziere de 18 zile si o programare la doctor pe 4 septembrie pentru confirmarea sarcinii.
Am emotii pana atunci, sper sa fie totul bine...chiar o sa va rog sa-mi tineti pumnii.

Uau!!!! Felicitari mamico!!! Curajoaso!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

felicitari Andreea! Multa sanatate si noroc!

emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Citat:
citat din mesajul lui aniast72

Felicitari mamico, asteptam vesti bune de la dr., dar pana atunci

surioara lui Vladi

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Ana,se poate, cum sa te uitam, chiar dacaam vrea nu putem uita doi copilasi asa frumosi, protagonistii din poze.

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

Mergi la inceput