Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (180)
Raspunsuri - Pagina 15
melaniatud spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gabitz78 seara buna.ne-am intors de la doctor.concluziile sunt urmatoarele:copil perfect sanatos, foarte activ, dezvoltare neurologica normala conform varstei.recomandarile dr au fost:nu premergator, pus pe jos pe patura si lasat sa exploreze.ea nu poate sa se ridice la marginea patului din cauza ca e micutza. la revizie avem asa:7.600; 70.5. in rest, toate bune. gabi, mamica de stefan(13.07.2003) si eliza(28.10.2007)http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/ |
Ma bucur sa aud de bine!!!Acum merita si fata o petrecere nu?

aniast72 spune:

Am trecut putin pe la voi sa va spunem ca suntem bine, sanatosi dar mereu pe drumuri.
De citit din urma n-am apucat sa citesc, fotografii de la mare nu am apucat sa pun pentru ca tocmai ce ne-am intors de la mare si am plecat pe munte pentru o saptamana.
Pe 6 septembrie taiem motul si dupa aceea sper sa ne linistim putin si sa reusesc sa ma adun.
Motivul pentru care am intrat acum este sa va dau o veste buna, am un test pozitiv, o intarziere de 18 zile si o programare la doctor pe 4 septembrie pentru confirmarea sarcinii.
Am emotii pana atunci, sper sa fie totul bine...chiar o sa va rog sa-mi tineti pumnii.
Revin cu noutati dupa vizita la doctor.

Andreea si bb Vladimir (03 septembrie 2007)
melaniatud spune:
| citat din mesajul lui slippers76 Am incarcat si niste poze daca vreti sa ne vedeti:http://www.flickr.com/photos/16792873@N07/2807098086/ Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts |
Frumos foc flacaul tau dar nici Miru nu se lasa mai prejos.Sa-ti traiasca comorile!
Sper ca nu a fost ceva prea grav cu accidentul...ca numai de astea aud si eu prin prieneti si fratimiu si cumnatamiu...au innebunit cu totii pe sosele
sim_stoian spune:
Felicitari, Andreea! Iti tin pumnii.
Gabitz, bine ca te-ai linistit.
Mai devreme credeam ca a facut si musiu kk pentru ca trebuie sa duc proba la Medicover pt copro, mi-au cerut de la gradi. Numai ca tzeapa, n-are de gand sa faca, tot astept. 
Jurnal de calatorii
melaniatud spune:
citat din mesajul lui aniast72![]() Am trecut putin pe la voi sa va spunem ca suntem bine, sanatosi dar mereu pe drumuri. De citit din urma n-am apucat sa citesc, fotografii de la mare nu am apucat sa pun pentru ca tocmai ce ne-am intors de la mare si am plecat pe munte pentru o saptamana. Pe 6 septembrie taiem motul si dupa aceea sper sa ne linistim putin si sa reusesc sa ma adun. Motivul pentru care am intrat acum este sa va dau o veste buna, am un test pozitiv, o intarziere de 18 zile si o programare la doctor pe 4 septembrie pentru confirmarea sarcinii. Am emotii pana atunci, sper sa fie totul bine...chiar o sa va rog sa-mi tineti pumnii. Revin cu noutati dupa vizita la doctor. ![]() ![]() ![]() ![]() Andreea si bb Vladimir (03 septembrie 2007) |
Uau!!!! Felicitari mamico!!! Curajoaso!!!

cecilia L spune:
citat din mesajul lui aniast72![]() Am trecut putin pe la voi sa va spunem ca suntem bine, sanatosi dar mereu pe drumuri. De citit din urma n-am apucat sa citesc, fotografii de la mare nu am apucat sa pun pentru ca tocmai ce ne-am intors de la mare si am plecat pe munte pentru o saptamana. Pe 6 septembrie taiem motul si dupa aceea sper sa ne linistim putin si sa reusesc sa ma adun. Motivul pentru care am intrat acum este sa va dau o veste buna, am un test pozitiv, o intarziere de 18 zile si o programare la doctor pe 4 septembrie pentru confirmarea sarcinii. Am emotii pana atunci, sper sa fie totul bine...chiar o sa va rog sa-mi tineti pumnii. Revin cu noutati dupa vizita la doctor. ![]() ![]() ![]() ![]() Andreea si bb Vladimir (03 septembrie 2007) |
Felicitari mamico, asteptam vesti bune de la dr., dar pana atunci

surioara lui Vladi

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
cecilia L spune:
Ana,se poate, cum sa te uitam, chiar dacaam vrea nu putem uita doi copilasi asa frumosi, 
protagonistii din poze.
Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi

Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)