Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (180)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Hello.
am avut azi o migrena cumplita.
GAbitz, te-ai linistit ? Vezi ca-i bine ?

Hai mai Sim, cum asa reactie naspa ? Sigur e de la vaccin ? Cum mai e acum ?

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi

Mergi la inceput

Rox, s-a tot blocat si la mine, nu stiu ce naiba e, cred ca ne-a trimis Rodi ceva virusi . Ce mai face atomica ? Dar Bubu ? Bona s-a linistit vad, ca n-ai mai zis nimic despre ea.

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ancasilv

Buna seara, fetelor! Am nevoie de o informatie, please. Sotul meu a primit o oferta de munca de la Romar si am auzit pareri si pro si contra. Voi ati auzit ceva? M-ar ajuta f mult raspunsurile voastre. Multumesc!

anca si Bb Vladut... 06.10.2007

depinde unde si pe ce post. Eu am experiente foarte neplacute, incepand cu recoltari foarte dureroase de-am plecat de-acolo, sa zic asa 'nerecoltata' si pana la analize gresite in sarcina, de ma bagau pe antibiotice daca nu ma ducea capul sa le repet in alte 2 locuri .

filme Ghighi

Mergi la inceput

Maria, tu venisesi din concediu, unde te-ai ascuns ? Si-acum tot la poze mesteresti ? faci trucaje, spune drept !

filme Ghighi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Cucu bau!

Va mai amintiti de noi? S-ar putea sa nu la cat am lipsit, dar asta e...

In primul rand vreau sa urez la multi ani copilasilor care au suflat deja in prima lumanare de pe tort. Multi pupici, sa cresteti mari, sanatosi si voiosi. Pe unii am reusit sa-i felicit pe alte cai, dar am ramas cu restante serioase din pacate.

In al doilea rand va spunem ca (inca) traim, dar sunt foarte prinsa cu serviciul, am fost mult plecati si am mai trecut si printr-un accident de masina destul de serios, din care sotul meu inca se resimte destul de tare.

In al treilea rand mi-a fost tare dor de voi si sper sa ajung si eu la un moment dat la zi cu cititul, sa (re)intru si eu in randul lumii.

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput

Slippers, sunteti bine ? Ce accident ? Era singur sau erati cu totii ?

filme Ghighi

Mergi la inceput

Am incarcat si niste poze daca vreti sa ne vedeti:http://www.flickr.com/photos/16792873@N07/2807098086/

Mergi la inceput

Ooof, imi merge ca naiba DC-ul. S-a blocat si a postat in nestire. Incerc sa sterg postarile dublate dar se misca greu.

Mergi la inceput

Papanash, eram doar noi doi in masina. A intrat o fatuca in noi cu viteza mare. Noi stationam in coloana pe centura si ea a venit cu viteza, se uita in poseta si n-a vazut coloana oprita. Si n-avea decat vreo 60 la ora. N- avut nici o reactie. Ne-am lovit destul de rau la spate. Eu mi-am mai revenit, dar Mihai are inca dureri destul de mari. Nici nu vreau sa ma gandesc cum ar fi fost daca erau copiii in spate. De o saptamana nu mai dorm. Acum ii caut Mirunei scaun de masina, pentru ca mi s-a pus pata ca inaltatorul pecare-l folosim nu este suficient de sigur.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui slippers76

Papanash, eram doar noi doi in masina. A intrat o fatuca in noi cu viteza mare. Noi stationam in coloana pe centura si ea a venit cu viteza, se uita in poseta si n-a vazut coloana oprita. Si n-avea decat vreo 60 la ora. N- avut nici o reactie. Ne-am lovit destul de rau la spate. Eu mi-am mai revenit, dar Mihai are inca dureri destul de mari. Nici nu vreau sa ma gandesc cum ar fi fost daca erau copiii in spate. De o saptamana nu mai dorm. Acum ii caut Mirunei scaun de masina, pentru ca mi s-a pus pata ca inaltatorul pecare-l folosim nu este suficient de sigur.

aoleu, ce naspa ! vezi ca raspunderea civila ( RCA tipei) acopera nu numai daunele produse masinii voastre ci si daunele aduse persoanelor.adica spitalizare, tratamente,etc.
tipa n-a patit nimic ?

filme Ghighi

Mergi la inceput