Cosmaruri
Cosmaruri ,dar nu oricare.Deobicei am cosmaruri in care visez pe cineva care vrea sa ma omoare ,iar eu incerc sa ma trezesc din vis si nu pot sa ma misc pentru ca tot corpul e "paralizat".
Am mai avut unul de curind .Asta defapt nu a fost vis ,eram trezita dintr-un alt vis numai ca eram cu capul putin in ceata ,adica imi era inca somn.Atunci am vazut o umbra neagra gelatinoasa care incearca sa intre in corpul meu ,mi-am dat seama ca asta o sa se intimple (asta pentru ca tot am trait experiente asemanatoare ) si i-am zis sa plece .Aveam partea de sus a corpului aproape "paralizata",am reusit sa misc doua degete apucind mina celui gelatinos care mi s-a parut carne vie, bagindu-mi ungiile in carnea lui spunindu-i sa plece .Totul a durat citeva secunde.Poate vi se pare totul aiurea si de paranormal ,dar asta mi s-a intimpla mie.
Raspunsuri
Amina_Marina spune:
In casa care locuiesti, tu, acum, cine a locuit inainte, intereseaza-te daca a decedat cineva acolo, adu preotul sa descante , sa citeasca locul si casa, asta ar fi primul pas pe care trebuie sa-l faci, neaparat.Acela e sufletul cuiva ratacit , ramas si trebuie trimis acolo unde i se cuvine.
.............................................
Doi Trandafiri Albi,
in Rasaritul Primaverii.
...........................
In spatele nick-urilor se afla foarte multe minti bolnave.
GGina spune:
Amina ,din cite stiu eu, nu a murit nimeni. In schimb mi-a murit soacra de curind si imi e imposibil sa cred ca ea mi-ar face ceva rau avind in vedere ca ne-am intels bine zic eu.
Clover spune:
E posibil sa fi visat, chiar daca tie ti se pare ca a fost real. E normal.
Problema e de ce ai cosmaruri ca cineva vrea sa te omoare?
violeta69 spune:
o experienta asemanatoare a trait-o fratele meu..
cineva il privea insistent cand dormea...s-a trezit si s-a uitat la umbra aceea si paralizat de frica a spus o rugaciune in gand si a plecat..
si asta s-a intamplat de mai multe ori...
nu i-a vazut chipul,era doar o silueta ...pe urma a inceput sa-mi fie frica si mie ca dormeam in camera alaturata si daca a trecut pe la el,ma gandeam ca de ce nu ar trece si pe la mine?!
dar pe mine nu m-a "vizitata"....cred ca stia ca stau prost cu corasonul
si la noi nu murise inca nimeni in casa aceea....noi ne-am gandit pe urma,dupa ce a murit tatal nostru ca o fi venit sa-l ia si din greseala a nimerit gresit camera
scuze,nu vreau sa te speriiam povestit mai mult ca pe un fapt divers...
cred totusi ca tb sa iei legatura cu un preot sa faca ceva de dezlegare pt casa....eu cred in astea mai ales dupa cate am vazut pe discovery
si nu te speria,ca daca esti stresata e posibil sa-ti induci teama
Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
Farah spune:
uite eu propun o altfel de explicatie despre care e drept ca nu-s extrem de documentata
exista in neurologie notiunea de sleep paralysis, care se refera la starea aia dintre veghe si somn, in care creierul percepe chestii din jur, dar nu e destul de activ incit sa le interpreteze corect si ni ca sa comande muschii sa execute miscari voluntare. mie mi se pare ca ceva de genul asta descrii. si cica, asta de pe national geographic citire, ca unele persoane au somnul cumva mai superficial si de-asta ar experimenta episoade mai dese. dar daca te deranjeaza, nu stiu cum se rezolva, poate un neurolog stie.
din cite stiu eu cosmarurile pot fi ori chestii care ne-au marcat de peste zi si ies la iveala in vise, ori temeri pe care nu le constientizam, ori conflicte din cap nerezolvate.
si ca sa schimbam tonul cu ceva mai "vesel", eu am avut odata un cosmar de genul asta ca cineva incearca sa ma omoare, si m-am trezit stringindu-l disperata de git pe sotul meu (in capul meu era las ca te omor eu intii)
am mai avut ani multi la rind cosmaruri variante pe tema eu intr-un vehicul pe o apa mare in care cadeam intotdeauna. pina acum doi ani cind mergind la mare am avut deja vu cu podul de peste Dunare. ala era podul si aia era apa in care eu cadeam mereu in vis. de cind stiu de unde se trage n-am mai avut cosmarul ala. altele, dar ala a disparut.
grodear spune:
Cosmarurile se manifesta in perioadele mai stresante. Ai incercat sa te gandesti la ceea ce te framanta?
Ralu
chris27 spune:
Nu stiu ce se intampla cu cosmarele astea!...Si la mine sunt tot mai intense si la trezire...trebuie ceva timp sa realizez ca nu s-au intamplat acele lucruri...Alaltaieri am visat un om mort pe sosea,segmentat in 3 bucati...Ieri am visat-o pe nasa copiilor ca era hermafrodit....(Doamne-fereste am visat-o goala...cu chestia....Si ea ma intreba senina:"Da'ce,tu n-ai stiut?!?)...Am avut si-un vis dragut,chiar...M-am trezit frecandu-i energic parul de pe piept sotului.Visam ca scarpin caiinele ...Sa-i fi vazut fata!!!!!
Album foto | Slideshow
excursie
www.sonia.as.ro/" target="_blank">ajutati o fetita minunata!
casuta noastra
rhoneea spune:
Si eu credeam ca-s singura....
Te inteleg absolut perfect ceea ce spui.De fiecare data cand adorm cu burta in sus am cosmaruri si tot de fiecare data e vb de acelasi lucru care mi se intampla,si anume...nu vad,nu aud,nu simt,atmosfera din vis e incetosata....exact ca in filmele de groaza,totul impietreste,nimeni numai e in jur iar daca e,privirea-i ramane in gol...stiu ca doar ca ma sperii ca vine dupa mine si vrea sa-mi ia sufletul.Simt cum ceva ma strange de gat,ma trage de piept(nici nu stiu cum sa explic sentimentul)in momentul urmator incerc sa ma trezesc din vis,parca sunt paralizata toata dar totusi ma simt grea ca un pietroi.De multe ori ma simt ca as fi intre vis si realitate.
Acum m-am obisnuit...Tot ce fac este sa astept sa treaca clipa(stiu ca trece,nimic nu mi se poate intampla),si apoi ma intorc pe o parte si-mi continui somnul.
Repet mie mi se intampla doar daca dorm cu burta in sus.Explicatia sotului:"Numai manca inainte de culcare"
Irina lui Pierre-Sebastien nascut la 05.06.07.
Sebastien's age Pictures www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montage
*Miracolul nostru*
**Ramona are nevoie de ajutor**
szivarvany spune:
Eu visez / am cosmaruri cu lucrurile ce ma preocupa in diferite perioade pe timpul zilei
Ce ma enerveaza cel mai tare e ca vreau sa ma trezesc, imi dau seama ca e un vis urat, dar nu reusesc imediat ci visez prostia in continuare
Insa cand ma simt ok, mereu visez ca inot prin ocean pe sub apa si nu ma sufoc, respir normal, este visul meu preferat
Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3
violeta69 spune:
hai sa va povestesc "visul meu preferat" ca mi-a facut pofta mamagiuliei...
urc cu un lift si asta nu se mai opreste decat undeva sus deasupra cladirii...si nu e orice cladire ,ci un fel de zgarie nori...moama ce frica-mi e cand ma vad acolo sus
Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!