yoga si Dumnezeu
Raspunsuri - Pagina 23
denizel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui b.nica Denizel oare tu esti cea care postezi sau se foloseste cineva de nick-ul tau? |
Eu insa sunt sigura ca ceea ce ai scris mai sus apartine lui Bnica. Suta la suta .
denizel spune:
Flatland (El este Sfera ) |
Multu', ma uit acum! (cat de mult as fi vrut sa fiu originala totusi...:-))
elenac81 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui denizel
Multu', ma uit acum! (cat de mult as fi vrut sa fiu originala totusi...:-)) |
http://www.youtube.com/watch?v=KIadtFJYWhw
xenocid spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui denizel
Multu', ma uit acum! (cat de mult as fi vrut sa fiu originala totusi...:-)) |
Denizel, probabil ai vazut www.youtube.com/watch?v=Y9KT4M7kiSw" target="_blank">Carl Sagan, Cosmos cu coada ochiului cand erai copil.
Edit: Ah..a dat Elena link'ul inaintea mea. Motiv pentru care plusez ontopic cu www.youtube.com/watch?v=9ttMKRr59UM" target="_blank">Who-City
denizel spune:
Bine, ma, bine! Nu vreti voi sa acceptati faptul ca Denizeluca gandeste . Eu voi gandi si voi creea scenarii , chiar daca voi o sa cautati repede surse din care m-as fi putut inspira :-)).
Cu alte cuvinte, temperatura mea este inalta si constanta , indiferent de gradul vostru de perceptie :-)).
denizel spune:
Ah, daaa, l-am vazut pe Horton (a vrut copilu' de 2 ori :-)), da' pe cuvant ca nu desenele animate sunt sursa mea de inspiratie :-)))).
Elena, vezi cum esti? Daca omul vorbeste din auzite, ii reprosezi ca vorbeste din auzite, iar daca vorbeste din, sa-i zicem, experiente personale, cauti repede o "auzita" in care sa il inregimentezi .
capcaunul spune:
xeno, bine-ai revenit!
Pe unde mi-ai umblat? Nu cumva la www.basilica.ro/ro/stiri/congresul_international_dialogul_dintre_stiinta_si_religie_in_lumea_ortodoxa_25_28_septembrie_2008.html" target="_blank">Congres?
xenocid spune:
citat din mesajul lui capcaunul xeno, bine-ai revenit! Pe unde mi-ai umblat? Nu cumva la www.basilica.ro/ro/stiri/congresul_international_dialogul_dintre_stiinta_si_religie_in_lumea_ortodoxa_25_28_septembrie_2008.html" target="_blank">Congres? |
Arghh!!!
Nu m'am dus ca nu mi'am gasit pusca! . Pacat de ocazie - nu cred ca se vor mai aduna vreodata atat de multi geocentristi, oameni de o vasta si aleasa incultura.
elenac81 spune:
citat din mesajul lui denizel Elena, vezi cum esti? Daca omul vorbeste din auzite, ii reprosezi ca vorbeste din auzite, iar daca vorbeste din, sa-i zicem, experiente personale, cauti repede o "auzita" in care sa il inregimentezi . |
O "nemaiauzita"... Asta cu intra Duhul si te simti "mai stricat, mai gaunos, mai golit de Dumnezeu" ar fi chiar comica daca n-ar fi trista. In mod evident nici fiinta care a scris asa ceva intr-o carte nu a trait cu adevarat in Duh. Pentru ca atunci s-ar fi simtit inaltata si transformata...
Aparent fara legatura cu mai sus vreau sa spun ca vad pe aici multa lume dealtfel cu preocupari spirituale ca foloseste anumite cuvinte fara avea constienta efectelor sa le zicem "magice". Cuvintele au putere de invocatie iar atunci cand apelam entitati malefice practic le chemam... Similar atunci cand rostim sau gandim cuvinte pozitive generam unde ce reverbereaza pozitiv in jurul nostru.
Exista un japonez Masaru Emoto care a facut niste experiente cu apa. A pus pe mai multe pahare cu apa etichete cu diverse cuvinte sau uneori chiar le-a rostit in apropierea recipientilor. Apoi a luat apa si a studiat daca esantioanele cristalizeaza diferit la temperaturi sub zero.
Rezultatele au fost socante: cuvintele noastre modifica structura moleculara a apei si afecteaza modul in care aceasta cristalizeaza. Cuvinte precum "te iubesc", "iti multumesc", "iarta-ma", au format cristale superbe, regulate, pe cand la "te urasc" sau "uciga-l toaca" nu s-au format deloc cristale regulate.
Poate faptul ca noi suntem 70% apa (copii mici sunt chiar 80-90%) ar trebui sa ne puna pe ganduri si sa fim mai atenti ce gandim si ce vorbim.
Pentru detalii recomnad filmele "What the bleep do we know", documentarul rusesc Voda (Apa) precum si cartea Mesajele apei a lui Emoto.
capcaunul spune:
Elena, una este sa crezi ca cineva ajunge in nirvana (chestiune care poate fi adevarata, nu zic nici da nici ba, dar nu poate fi verificata niciodata) si alta este sa crezi ca nustiucare face din apa vin (chestiune care daca nu se verifica experimental este fara dubiu neadevarata).