Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (106)
Raspunsuri - Pagina 5
bb_yasmi spune:
miha, 
nu a fost cu intentie...
las ca n-ai de ce sa te plangi!! esti o mamica frumoasa a doi copii minunati!!!
cand ai timp poti sa imi trimiti si mie pe bb_yasmi@yahoo.com
.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
..................................................................
mami Lavi
si bubulina
IASMINA ALISSA 31.10.2007 
bb_yasmi spune:
alina, tu chiar te-ai tuns asa scurt????
ce curajoasa esti!!!
nimeni nu a observat pana acuma/? doar eu???
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
mami Lavi
si bubulina
Vasari spune:
Da, bb, asta discutam aseara cu Cami.:) Voiam de mult, dar mi-era frica. Noi am plecat prin oras si pe la Antipa, sa faca Maria scandal!
Alina si Maria - 3 nov 2007
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.
adyanna spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Vasari Buna! Alina si Maria - 3 nov 2007 Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an. |
Oaauuuuu!
Ce curaj ai avut! Iti sta foarte bine! Sa iti fie de bine!
adinag spune:
BB, nici eu nu stiu ce PS vroiam sa scriu!!! 
ALINA!!!!!! Ce-ai facut?!?!?!? Eu ma gandeam ca te razgandesti pana azi!
mami curajoasa! Acuma te duci si-ti cumperi decolorant si pui o culoara asa monstruasa, ca sare Maria de bucurie! S
Aralia, unde esti?
Ank, bine-ai reveniit, eu iti jur ca ma gandeam la tine, pe cuvant! 
Roxxy80 spune:
Alina iti vine tare bine noua tunsoare. sa-ti fie de bine
.
Miha, eu as zice sa trimiti carticica respectiva pe email-ul comun, ca sa nu stai sa trimiti la fiecare in parte. De abia astept sa o studiez.
Fetelor, Matei nu a facut azi deloc kk 

. Nu credeam ca o sa ma bucur vreodata pt asa ceva
.
Roxxy si
Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)
Matei la mare
Roxxy80 spune:
Anacami, tocmai am downloadat cartea trimisa de tine pe email-ul comun. De abia astept sa o citesc.
Vroiam sa va spun ca sunt in a treia zi de dieta Scarsdale si sunt tare incantata. In 3 zile am dat jos un kg. este o dieta umana si destul de sanatos gandita. Eu vreau sa slabesc vreo 6 kilograme. Dieta tine 14 zile si inca 2 sapt de mentinere. Este prima data cand nu ma chinui sa tin o dieta.
Roxxy si
Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)
Matei la mare
oana_r spune:
| citat din mesajul lui ancadragoman pai cum o sa te descurci fara curent ca de gaz mai faci ce mai faci ![]() anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca |
ma intep la vecinu
bb_yasmi spune:
bravo roxxy pt kg dat jos!!! la cat mai multe inainte, de dat jos normal...
!!!!
si eu mai vreau sa dau jos vreo 5 kg ....mai incep o cura de 2 sapt de pastile si le-am rezolvat si pe astea..
intre timp mai bag un hamburge....
mami Lavi
si bubulina
Roxxy80 spune:
Multumesc, BB
.
Eu prin cura asta urmaresc pe langa faptul de a slabi si sa scap de dependenta de fainoase. Asta e problema mea reala: mananc multa paine si paste.
Iti urez si tie succes sa scapi si de celalalte 5 kg.
Tie chiar iti plac hamburgherii dupa cate vad
.
| citat din mesajul lui bb_yasmi bravo roxxy pt kg dat jos!!! la cat mai multe inainte, de dat jos normal... si eu mai vreau sa dau jos vreo 5 kg ....mai incep o cura de 2 sapt de pastile si le-am rezolvat si pe astea.. ![]() ................................................................. Cea mai fericita sotzie si mamica!!! ................................................................. Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !! .................................................................. mami Lavi si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007 ![]() |
Roxxy si
Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)Matei la mare

de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)