punguta de puroi

punguta de puroi | Autor: korall

Link direct la acest mesaj

Buna ziua tuturor!
Am nevoie de sfatul vostru urgent!
Sunt f ingrijorata pt ca am o "punguta" de puroi la un premolar si sunt programata pt rezectie peste cateva zile. Intre timp am fost si la un alt medic care m-a " asigurat" ca se poate face tratament, spunand ca rezectia nu mai este la "moda". Eu as opta pt rezectie ( medicul este f bun si cunoscut), dar azi mi-a zis un alt medic ( al treilea) ca rezectia nu este cea mai buna solutie datorita faptului ca se taie o bucatica din radacina, si in acest fel nu va mai fi asa rezistent.( nu mai tine asa bine radacina dintele)
Ce sa fac? Rezectie sau tratament? Va rog sa ma sfatuiti!!!!!!!!
Multumesc anticipat
PS : Am 27 de ani daca conteaza asta la ceva

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mgabi spune:

Buna.

Si eu iti dau acelasi sfat renunta la rezectie. Si eu am avut astfel de probleme am facut si o rezectie cu foarte multio ani in urma dar pe atunci era solutia de baza. Acum se potae face un tratament pe canal cu antibiotic si in cateva luni infecita dispare. Merita sa incerci si daca nu merge treci la rezectie. Eu chiar am experimentat un astefel de tratament acum 2 ani in conditiile in care chiar medicul mi-a spus ca va face extractie , iar eu riscat si am spus sa incercam tratamentul pe canal si am reusit. Axcum totutl este bine. Altfel aveam o masea mai puitin din ce a mai ramas sau daca faceam rezectie cu o radacina mai putin.

Multa sanatate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns korall spune:

Pentru Mgabi!

Multumesc frumos pt sfat!

Korall

Mergi la inceput