ce faci atunci cand ti-a frant inima..

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angipangi spune:

nu stiu cat de mult te/a iubit daca a plecat fara sa/ti zica nimic
acum e dureros dar va trece si vei iubi din nou
capul sus si fii tare

teodorade angi pangi28-10-2007 si Roberto 28-06-1999 http://community.webshots.com/album/563642807EqHYOU teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui violeta69

ra_mata,nu de respectul lui are ea nevoie,ci de inca putina "iubire"..cam cum vor drogatii inca putin drog

Mi-a placut chestia asta...da, este ca un drog, de aia nu sunt intelesi indragostitii!
Se pare ca omul cat traieste invata, dar nu se stie cat aprofundeaza. Nu-ti promite ca nu se va mai intampla, ca nu depinde de tine. Tocmai de aceea viata-i frumoasa.
Nu stiu ce metode merg la tine din ceea ce ti-au spus fetele, dar lasa-ti sufletul liber, sa sufere si sa se refaca. Nimic nu-i intamplator, asa ca si capitolul asta din viata ta trebuia sa vina. Si sa treaca.
Capul sus. Si ai rabdare cu tine...

poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zepellina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rufus
Nimic nu-i intamplator, asa ca si capitolul asta din viata ta trebuia sa vina. Si sa treaca.
Capul sus. Si ai rabdare cu tine...

Asa ma gandesc si eu, trebuie sa traiesti chiar daca e greu acum. O sa treaca si pana la urma o sa zambesti, iar inima o fura altcineva.

nici eu nu prea o las..inima

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Citat:
m-as umili sa ma tarasc la genunchii lui sa ma doreasca, as da orice sa fie al meu.

Poate ca, daca el s-ar intoarce la tine, asta te-ar face fericita acum, insa mai tarziu vei putea regreta acest moment de “fericire”.
Nu forta lucrurile dincolo de naturaletea lor. Chiar daca suferi, trebuie sa intelegi ca tocmai faptul ca el nu vrea sa-si lege viatza de tine e cel mai mare indiciu de care ai nevoie ca nici tu sa nu-ti legi viatza de el. Acum poate te multumesti cu putin, cu frimituri si ai accepta orice doar el sa vina inapoi si sa fie cu tine, nu trebuie sa te iubeasca, ci doar sa-l iubesti tu. Dar in ani vine o clipa cand vei dori mai mult si mai mult de la tine, de la el si de la viazta. Asta se numeste ca doar ai amanat suferinta si in plus ai si irosit niste ani.
Asa-i, nu se moare din asta. Trebuie sa fii contienta ca o sa vina sigur zile mai bune si pt tine. E ca o extractie de masea, daca-mi permiti comparatia. Doare rau de tot pe moment, nu poti evita curba asta accentuate a durerii, dar in cateva zile trece durerea si redevii alt om. La o extractie de masea mai domolesti durerea cu anestezicul. Gaseste-ti acest anestezic potrivit pt tine, ceva care sa-ti mute gandul si preocuparile si nu te lasa sa te cufunzi lipsita de speranta in durerea asta. Nu trebuie sa uiti (pt ca ai nevoie de mult timp sa te gandesti la asta ca sa poti trece peste cat mai putin vatamata), ci trebuie doar sa nu te mai gandesti intens si exclusiv la asta. Am citit f multe ganduri frumoase aici si adevarate, internalizeaza-le, insusesteti-le. Te vor ajuta f mult in acest proces de vindecare.

Citat:
Am pierdut omul pentru care merita sa ma trezesc in fiecare dimineata.

Acuma ar trebui sa constati ca nu el a fost omul pt care merita sa te trezesti in fiecare dimineata, ci ceea ce credeai tu ca este el. Tu ai pierdut un vis, un idol, nu o persoana. Daca tu ai fi realizat din timp ca el de fapt nu nutreste prea multe sentimente pt tine sau ca piedicile lui sunt motive f importante pt el, ai fi avut timp sa realizezi ca relatia dintre voi nu va dura si n-ai mai fi fost acum luata prin suprindere.

Citat:
Ce am invatat e, ca pe nimeni, niciodata nu voi mai lasa aproape de inima mea.

Ba ai sa lasi, ai sa vezi, pt ca nu poti trai fara sa iubesti pe cineva. Esti tanara si ai nevoie de asta, e in firea lucrurilor. Da, o sa fii mai precauta data viitoare, mai inteleapta in deciziile tale, dar ai sa vezi ca o sa lasi si alti oameni sa se apropie de inima ta. Insa ai nevoie de timp sa treci peste asta ca sa poti sa nu te mai incrancenezi atat. Ai sa vezi ca exista oameni si oameni si ca unii merita mai mult, altii mai putin. Iti doresc doar ca urmatoarea ta dragoste sa fie mult mai potrivita pt tine. De fapt asta ar fi si dovada ca experienta de acum n-ai trait-o degeaba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NEM75 spune:

Va multumesc mult ca imi raspundeti. Nu m-am asteptat sa mi se acorde atentie. Mi-am recitit mesajele. Ar trebui sa-mi fie rusine pentru cat de slaba, demna de mila si patetica sint. La 30 ani ar trebui sa ma comport altfel, sa fiu mai matura, sa domine ratiunea nu inima. E o situatie noua pentru mine, nu am mai fost vreodata parasita.
Inca o data, va multumesc. Nu pot sa ma gandesc la viitor,la o alta iubire, acum ma lupt cu prezentul. Singurul lucru care se pare ca imi poate distrage acum atentia e DC-ul. Nu am prieteni cu cine sa vorbesc si nu as suporta sa rada cineva de slabiciunea mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ari spune:

Hei, nu vorbi asa despre tine! Ai voie sa fii slaba, ai voie sa simti tot ceea ce simti, asta nu face din tine o persoana demna de mila, patetica! Ai fost lovita si doare, e normal sa suferi! Si e foarte bine ca vorbesti de suferinta ta, mai ales aici unde nu trebuie sa faci fata privirilor intrebatoare, mai vorbeste, daca asta te ajuta cat de putin!
E uman ceea ce simti, nu e nicidecum deplasat!

Va trece, sigur. Si te vei regasi, asa cum iti place tie sa fii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi_dalma spune:

Citat:
citat din mesajul lui NEM75

Va multumesc mult ca imi raspundeti. Nu m-am asteptat sa mi se acorde atentie. Mi-am recitit mesajele. Ar trebui sa-mi fie rusine pentru cat de slaba, demna de mila si patetica sint. La 30 ani ar trebui sa ma comport altfel, sa fiu mai matura, sa domine ratiunea nu inima. E o situatie noua pentru mine, nu am mai fost vreodata parasita.
Inca o data, va multumesc. Nu pot sa ma gandesc la viitor,la o alta iubire, acum ma lupt cu prezentul. Singurul lucru care se pare ca imi poate distre acum atentia e DC-ul. Nu am prieteni cu cine sa vorbesc si nu as suporta sa rada cineva de slabiciunea mea.

Come on ... si daca esti slaba ce? Eu nu cred ca esti slaba asumandu ti sentimentele si admitand adevarul....
Eu am o vorba... nimeni nu are dreptul sa rada de tine si chiar daca cineva rade de tine nu ar trebui sa ti pese atata vreme cat de fapt si de drept nu le pasa de tine atat de mult incat...sa planga alaturi de tine.
Nu ti pasa de ce zice lumea...
Si apoi ///welcome to the club.TOTI (ABSOLUT TOTI) am luat un sut in fund candva.... nu esti cu nimic mai patetica decat...mine...candva demult.....
Si apropos se spune ca drostea e cu atat mai 'fierbinte' cu cat inaintezi in varsta...doare mult mai tare asa ca ...

Hai sa punem un pariu....in juma de an vei fi fericita iar....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

e normal sa te doara, dar timpul le va rezolva pe toate.
dupa 2-3 ani vei crede ca ai fost o prostuta de ai putut sa suferi atata dupa un barbat...

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui adi_dalma

Citat:
citat din mesajul lui NEM75

Ar trebui sa-mi fie rusine pentru cat de slaba, demna de mila si patetica sint. La 30 ani ar trebui sa ma comport altfel, sa fiu mai matura, sa domine ratiunea nu inima.

Come on ... si daca esti slaba ce? Eu nu cred ca esti slaba asumandu ti sentimentele si admitand adevarul....

Si apoi ///welcome to the club.TOTI (ABSOLUT TOTI) am luat un sut in fund candva.... nu esti cu nimic mai patetica decat...mine...candva demult.....

Sunt de acord cu adi_dalma Cred ca fiecare a avut parte de crucea lui in viata, si stim cum e. Nu e nici o rusine sa suferi, nici sa te plangi. Asa te vei descarca putin si e mai simplu cand intelegi ca felul cum te simti e absolut normal, si poti spera ca o sa treaca. Toti au trecut cel putin o data pe aici.
Nu ai activat PM.

Alexandru, tati de copil perfect
_
Am risipit timpul sau timpul m-a risipit pe mine?Daca am ochii deschisi de ce pasesc in intuneric?M-am contopit cu el si m-am pierdut in abisul gandurilor infinite.Stiu ca nu stiu nimic si nici macar asta nu stiu.Cand voi inceta sa exist am o armata de ingeri in suflet si una de demoni in sange.Si totusi,sunt doar o fiinta asteptand...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns incognito spune:

Altadata ti-as fi spus-Lupta,cauta sa-l aduci inapoi daca asta iti doresti indiferent ce te costa ori te va costa...
Acum am devenit mai precauta,nu-ti spun decit -Mergi inainte!Priveste inainte si mergi inainte!Fara sa clipesti!Iti va fi mult mai bine la un moment dat!
Si-apoi,cineva spunea pe aici ceva de genul-Cind viata ta vrea sa se schimbe,nu te opune.Las-o sa se schimbe!

Multa putere interioara iti doresc,sa reusesti sa alegi ceea ce este mai bun pentru tine!

Incognito

Mergi la inceput