Copiluti de mai-iunie 2005 (83)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Neatza la fete

aseara am stat pana la 1 noaptea ca nu aveam somn ca sa mai fac cate ceva..

Am terminat o comanda si inca unul cu jasp dalmatian, perle naturale si altele....

http://img702.mytextgraphics.com/photolava/2008/09/07/img7978-4bs5i9hkh.jpeg

azi vroiam sa iesim sa mergem pana la BombooLand dar ploua si mai costa si biletul o gramada de bani. Macar daca era frumos afara ca asa nu mi-ar fi parut rau... Off

o duminica placuta

Beatrice, mamic de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sufletzica spune:

buna dmineata
ne mai primiti si pe noi?
de citit va citesc des dar cu scrisu' mai greu...Noutati de la noi sunt asa:ne pregatim de inceperea gradinitei, am niste emotii..., bebe a inceput diversificarea - papam pireu de legume si azi bagam suculetul...-iar eu ma pregatesc de intoarcerea in campu' muncii...mai incet la inceput, dar oricum...Si caut si ceva de inchiriat ca trebuie sa ma mut.Asa ca daca aflati de o gars sau un apt cu 2 cam in dr tab de inchiriat la un pret mai mic, anuntati-ma va rog.
Bebe David s-a mai reglat acum cu mesele si somnul, are cat de cat un program pt ca pana acum cateva sapt era total haotic si cu masa si cu somnul...ma capia.
Sara este tot asa...rebela dar scumpa..si fff smechera.Face cate o prostie si apoi spune imi pare rau doar ca sa scape de pedeapsa.Dar si eu o iert si apoi ii comunic pedeapsa :)
la noi functioneaza 1-2-3 f bine si mai nou time-out-ul.Mai taiem din privilegii:desenele animate, citit povesti...cam astea fct la noi.Si cand vorbeste urat, o spal cu sapun in gurita..iar cand scoate limba, o dau cu mustar.Cand il loveste pe David ia bataie..l-a muscat odata de un deget de am crezut ca i l-a rupt.
Am vazut poze cu copii frumosi...ce au crescut puii nostri.
Am vazut si margelute frumoase facute de Bea...de unde iei materia prima, Beatrice?
Ioana, tu ziceai ca ai facut IDR-ul...ce ti-a dat? o hartie de la dr de fam sau de la centrul de analize?
va pup ca trebuie sa hranesc trupa de pitici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Cum rezistati la caldura asta? Cica e toamna, si au fost cred ca 35 de grade azi. Parca vad ca duminica viitoare la botez se schimba vremea.

Noi de dimineata am fost la Insula Copiilor, in Herastrau. Cred ca am fost primii acolo, era Andrei fericit ca toate toboganele erau libere. Pina am plecat, se calcau copii pe picioare si cadeau unul pe celalalt pe gonflabilele alea. Am facut si poze, il vedeti si pe grasunelul de Raducu, www.dropshots.com/gabitzam3#date/2008-09-07" target="_blank">aici.

Si o poza funny, sa-l vedeti pe Andrei ce face din gelozie, cand se duce taica-su sa vorbeasca cu Raducu , vedeti aici. Cu suzeta, in carca la Costi.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05) si puiul mic Raducu(06.06.2008)

Mergi la inceput

Sufletica, pai am tot soiul de firme daneze. Sunt mai scumpe ca in RO si ma nervozeaza rau. Am zis ca dau comanda la ceva ce vreau si trimit la Constanta pachetul sa-l ridice parintii sotului meu, ca ei ne mai trimit pachet si la fix, ca baga si asta.

Gabitza, tare poza cu suzi la Andrei... Vazut poze. Moama ce buflei. Si ce ochi mari are in poza in care rade si are limbuta afara... E mortal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_filipas spune:

Buna dimineatza
Poftiti la o

Mor de calddddddddd.Sunt 22 grade la ora asta. Mi-e groza sa ma gandesc ce-o fi la pranz.
Copii incapatanati.....si noi prezent.Si inca cum.La Dragos NU e NU CLAR.Indiferent de context.Si nu revine nici cu slujbe

Gabitza tare frumoasa poza cu baietii tai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_filipas spune:

Citat:
citat din mesajul lui elisor

Si mai am o problema grava de data asta. Somnisoara mea face pipi pe ea de ceva vreme, mai exact de cand am venit din Bulgaria. Dar cum sa va spun, face la modul unul pe ea, unul spune c-o scapa, deci selectiv. Ea spune ca nu poate sa tina. Azi cel putin m-am enervat la culme ca si-a dat drumul pe gresie fara nici un anunt, de afara mi-a adus-o Dan din nou cu pantalonii pisati. Am luat-o cu frumosul, imi promite ca nu mai face, isi cere scuze si-n secunda urmatoare iar isi da drumul. Am incepu sa ma ingrijorez. Ne-a auzit discutand de ea si ca trebuie s-o duc la doctor si acum e timorata ca ii va face analize si ii iese sangele care-o doare. Of.
Banuiesc ca nu mai e nimeni in situatia asta. De unde pana unde regresul asta, ca altfel nu-l pot numi.

Ma duc la nani ca-mi plezneste capul, va pup!

Eli cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)

www.dropshots.com/elisibia2" target="_blank"> foto 1, , foto 2 ,
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Elisor, imi dau si eu cu parerea, cred ca nu are rost sa-ti faci griji prea mari.O sa-si revina.Poate e stresata ca reincepe gradinita, colegi noi.Cu rabdare, o vorba buna si multa incredere in ea rezolvati rapid problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Hei, ce e cu pustietatea asta pe aici? Culmea e ca ieri chiar am intrat sa dau un ochi pe aici, dar am vazut ca e slaba rau activitatea.

In caz ca asteptati amanunte despre cum s-a petrecut prima zi la gradinita pentru Ana aflati ca nu a fost. Sambata mi-a racit la tara desi sa ma calce daca stiu cum a reusit la cele 35 de grade cat au fost. Cert e ca ieri a a vut febra si respira greu (abia a dormit), asa ca nu s-a putut sa o trimit in halul asta. Sper ca se pune repede pe picioare cu toate ca nu i-am dat mare lucru, niste Nurofen si Fluimucil.

Androix - hai mai lasa serialul ala si mai intra pe la noi!

OlgaM - tu nu mai zici nimic? Cum e cu serviciul, ce face Maya la gradi?

Sufletzica - adevarul e ca nici mie nu stiau ce sa-mi dea pentru IDR la Medlife ca nu avea un imprimat pentru asta. Asa ca mi-au scris pe foaia cu rezultatul de la exsudat: IDR neghativ.

Hai sa aveti o zi buna! Cine deschide noul capitol?

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Aseara pentru ca nu aveam somn am prestat.

http://img801.mytextgraphics.com/photolava/2008/09/08/img8016-4bsk1g1ub.jpeg

http://img108.mytextgraphics.com/photolava/2008/09/08/img8018-4bsk1vbw6.jpeg

cioco chips (bratara)

http://img902.mytextgraphics.com/photolava/2008/09/08/img8021-4bsk264xq.jpeg

http://img109.mytextgraphics.com/photolava/2008/09/08/img8013-4bsk2hnjp.jpeg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Ioana, pai uite, nu pot Mai am cateva episoade din seria 4 si gata ajung la zi, inca nu m-am lamurit daca se termina sau trebuie sa mai astept sa iasa ceva episoade.

Vacanta in Maroc cu POZE
Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Androix - sezonul 5 are premiera pe 25 septembrie.

Beatrice - da stiu ca esti creativa

La Multi Ani pentr toate Mariile!

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput