Copiluti de mai-iunie 2005 (83)
Raspunsuri - Pagina 16
monu spune:
Mey eu chiar intru in panica. de udne sa iau haine faine la dre!?
Pe sot l-am bagat in disperare cu ce imbrac eu fetele la toamna si iarna plus ca incep si gradinita. 
onixone spune:
...hi hi Monu....din Anglia!!!Foarte frumoase si ieftine.Sunt ca niste domnisoare dar in miniatura.Am prietene care imi trimit bani sa le imbrac copii(bine le stiu gusturile la mamici).Si cu 100lire i-am imbract pt un sezon.Hainele sunt intre 2 lire si 6 cel mai mult pt copii.Este un magazin Primark aici foarte bun pt copii in special.Eu de acolo il imbrac pe Alex.Din pacate desi sunt un lantz mare de magazine nu vand online si nu au website.
Acum am terminat vizita de la gradinita caci am avut home visit, foarte dragute doamnele .Pe 22 merge .De abia astept.Si asta pt ca aici ducem lipsa de copii cu care Alex sa se joace regulat.Abia astept
DAnelutzaaaaaa....nu plange !!!!Cred ca sunt frumoase cireselele!!!
Ioana ai u fata extraordinar de frumoasa.Extraordinar cum s-au schimbat ochii.MIe imi plac mai mult verzi decat albastrii.E frumoasa foc si cu verzi si cu albastrii.
Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR
www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex
Tdi spune:
Maine incepem gradinita si atomika e plina de bube!
Am dus-o la pediatru si nu stie ce sunt, sa-i dau 3-4 zile cu o crema si apoi mai vedem...mai are inca 2 feluri dar sunt de la apa din RO si pielea ei sensibila...astea noi sunt mici, roz-albicioase si aspre, ingramadite una langa alta intr-o pata mare cat palma mea, pe burtica....ati mai patzit???
M-a linistit in privinta mancarii, i-am povestit ce si cum si a zis ok, in plus nu pare sa aiba carente (analize aici nu se fac decat la musai-nevoie iar ea arata bine
).
Ma duc sa-i fac de mancare si revin daca nu adorm pe mine, suntem sus de la 7 ca sa ne obisnuim cu trezitul!![]()
gabitzam spune:
TDI, suna a dermatita bubele alea de care zici. Poate sa fie de la detergent, sau de la vreo hainuta noua, nu stiu...
Monu, ti-am lasat mesaj si pe messenger.
Nu stiu daca merge sa pun adresa aici, este al unei tipe care a fost si ea pe DC, Jocelyn. Are un biznis, aduce haine, jucarii si alte chestii pe care le comanzi tu online pe diverse site-uri de vanzari online din Anglia. Le primesti curier acasa, la preturile la care sunt pe site-urile cu pricina. Adresa este: http://babystuff.nextvision.ro/ (sper ca nu apare ca reclama)
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
elisor spune:
O interventie mica de la servici ca sa-i raspund Ioanei, am calcu liber c-a plecat sefa mai repede...
Ioana micro e filmulet mic, pe rola si tie iti taie bucatica de film aferenta plamanilor. Radiografia este film mare 35/35 cm, parca si ti-l developeaza individual. Pe cand la micro ii face pe toti pacientii unei zile sa zic si la sfarsitul programului developeaza si se citesc si interpreteaza rezultatele. Pentru gradi e suficient micro sau MRF cum i se spune medical. Am lucrat acum multi ani in radiologie si ceva ceva imi mai amintesc. Sper ca te-am lamurit.
Eli cu Bianca (13.06.2005)
Andreas (17.08.1998)
www.dropshots.com/elisibia2" target="_blank"> foto 1, , foto 2 ,
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
nelia spune:
Buna! Nu prea am multe de spus, inca nu am depasit faza de facut program si sa ne adaptam la el. Am apucat sa citesc la cafea ce ati mai scris. Mai vine eu...
CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU
Tdi spune:
Gabitza, mersi de raspuns, asa a zis si pedi, s-o fi atins de ceva ca detergentul si balsamul e tot ala de ani de zile iar hainele noi nu i le dau niciodata inainte sa le spal si calc. Sper sa-i treaca.
Mey...oricat m-as stradui, nu pot sa plang si gata!
...la gradi ma refer...ma bucur enorm, ca ma saturasem de stat acasa ca de mere paduretze (moama cat o sa regret statul asta cand o sa merg la servici!
) iar biata atomika are nevoie si ea de socializare si sa invete lucruri noi, cred ca s-a saturat si ea saracuta de stat acasa cu nebuna!
Mergem afara!![]()
ioanailincam spune:
Monu/Elisor - merci de info cu privire la micro. Ei, ca sa stie toata lumea, micro astea s-au interzis din 2006 ca era prea nociv se pare, deci acum se face numai radiografia aceea format mare. Culmea e ca din 5 clinici/spitale la care am sunat nimeni nu a fost in stare sa ma lamureasca care e diferenta si ca micro nu se mai face, asa ca eu sunam si insistam ca nebuna ca imi trebuie micro
; noroc cu o colega care a stiut sa-mi spuna pentru ca fusese relativ recent. M-a si trimis undeva si am rezolvat problema relativ repede (frate, ca la stat, practic nu era nimeni la coada, dar am stat vreo 40 de minute ca cica (i) aparatul ia o pauza de 1 ore la fiecare 4 ore si (ii) se preda gestiunea turei de dimineata - nu stiu ce predau ca sunt convinsa ca nu au avut mai mult de 3 pacienti toata dimineata; nu mai spun ca cladirea arata nu jalnic, dezastruos, nu stiu cum acela poate fi spital de ftiziologie ca ti-era si frica sa nu iei bube dulci la ce jeg era).
Monu - pai credeam ca pentru Antonia e simplu: majoritatea le iei de la Alexia
. Cat despre caprele astea mari, prea mare baza nu-mi pun in Babyexpo ca dupa cum v-am zis nu stiu daca ajung si chiar daca ajung nu stiu cat voi putea sta. In orice caz, Ana are destul de multe bluzite achizitionate in vara si chiar unele din primavara care ii mai vin, pentru pantaloni va fi mai greu ca refuza ideea, ea numai in fusta/rochie vrea
. Acum merge, dar cand o fi colo noiembrei si vijelie, nu mai facem ca ea. Cat despre haine groase eu i-am luat deja una de toamna, mai subtirica din Carrefour si una groasa de iarna din Auchan; si tot de la astea 2 i-am mai luat niste fuste si pantaloni, au acum niste modele chiar dragute. Oricum cred ca anul asta pentru prima oara nu-i mai cumpar mormane aiurea ca are haina de vara pe care le-a imbracat o data sau nici atat si refuz sa mai dau banii aiurea doar ca sunt frumoase hainutele. Pana una-n alta bag si eu ochi la site-ul dat de Gabitza.
Hai ca se facu seara; plec cat de curand acasa, in seara asta sunt de jurna la Mogo ca tati are seara cu baietii
; o sa-mi puna nervii pe bigudiuri precis. Seara buna!
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...