Bucurii de sept-oct 2006 (139)
Raspunsuri - Pagina 19
microbu spune:
Buna seara!
Mamilili bine ai revenit! Tare bine i-a mers micului absolvent la gradinita, vad ca a mai pus carnitza pe el, obrajori
, e un adevarat!!! Tu ai avut cumva un costum cu buline
? Unde ati fost in vacanta, vreau detalii pls.
P.S. ce pacat ca te-am "ratat"
dar am stat doar cateva ore in Iasi (11-16), poate era mai bine sa fii ramas si peste noapte ca si-asa am ajuns acasa seara tarziu.
Lakioana se vede ca-i place mult sa pozeze printesei tale. Reby stie cu siguranta ca e frumoasa
de pica.
Lexi imi pare rau ca ai probleme asa grave totusi
. Iti place franceza?
Mexxa sa dea Domnul sa fie asa cum iti doresti! Felicitari si pt facultate.
Ioana sa-mi spui ce ai facut la oftamolog; ai zis ca maine te duci, nu?
Alexutza tu de ce nu mai pui poze?
Gabitzica si eu tot promotia 1998 si am facut intalnirea de 10ani pe 30may2008 dar fara profesori.
Sephora spune:
va pup fetelor
Mexxa bafta multa si sa vina negresit raspunsul afirmativ,cate facultati mai ai de gand sa faci?
Lexi imi pare rau de buba ta,sa-ti treaca repede...
Cristina ce nasol ca si la voi a fost cu peripetii in concediu si noi trebuia sa ajugem la Sovata,au fost doar ai mei.Nepoata ce face?
Lili tocmai ce intrebam de tine,cat i-a crescut parul prinzului,ce barbatus e....
Mira dumnezeu sa-l odihneasca,stiu ca e grea pierderea,dar pe de alta parte si chinul e greu de a-l tine in viata in halul in care era.Oare cum o fi sa ai un bebel in burtica fara sa stii?As vrea si io reteta..
Sandra te anunt,probabil ca o sa ma vezi o doamna intelectuala (asta din cauza ochelarilor),as vrea sa-i iau un exudat lui M problema e ca el bea si ceai si lapte noaptea,oare cum sa fac...?
azi copilul meu a saltat o scara asa ca a venit cu buza de sus de beton,sange,buza unflata tot tacamul,pus gheata pe seara dezumflat bbuza deci e asa de repezit ca n-am vazut.
Sephora spune:
Lakioana Vad ca va merge bine acolo,ati reusit sa va adaptati,Reby la fel de scumpa ca intotdeauna (mi se pare ca a slabit putin )Bafta multa incontinuare!
xandrutza_76 spune:
Buna dimi!
Lili, wellcome back!!
Pupam dulce pe Mathi, ce barbatel frumos ai!
Felicitari cu ocazia absolvirii! Foarte frumoase pozele, sa va fie de bine concediul. Chiar ma gandeam sa te caut, sa vad daca v-ati intors.
Lakioana, ma pun imediat pe vizionat poze, aseara nu le-am putut vedea, imi dadea eroare.
Lexi, multa sanatate! Profita si tu de medicalul asta si mai odihneste-te putin.
Sephora, pupici lui Matti! Sa-i treaca repede buba!
Alexandrina
36+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
Bebe
xandrutza_76 spune:
La multi ani, Crisnemes!
Iti doresc multa sanatate si fericire si cat mai multe realizari frumoase pe plan personal si profesional!
Alexandrina
36+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
Bebe
mexxa spune:
Buna dimineata. O
??
Am vazut frumoasele bucurii Matti si Reby.

Crisnemes La Multi Ani!!! si tot ce iti doresti
Lili greu...greu pe la noi![]()
Sephora...abia acum ma apuc de facultate
am facut postliceala dupa ce am terminat scoala.
Mirabela...abia dupa ce am citit postarea ta mi-am dat seama de ce nu te simteai bine.
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
, mamica de
Sebastian-Mihai ( 10.09.2006 )
Roxana01 spune:
neata fetelor!
n-am mai intrat de vreo 2 sapt, ma cuzati, dar am avut o perioada destul de grea. m-am cam epuizat, am fost plecata cateva zile care in loc sa fie concediu au fost mai rau ca victor s-a constipat si urla in continuu, dupa care eu am avut o cadere cu dureri mari de cap, febra, stari de lesin. sper sa nu va suparati ca n-am mai dat un semn.
acum va scriu ca am o mare rugaminte: puteti sa-mi dai si mie nr de tel al lui Princess sau al mexxai? sau daca ma mai poate ajuta cineva cu informatia pe care mi-o doresc: ieri i-am facut vaccinul de 2 luni lui victor si medicul a zis ca hidrocelul pare si mai marit, asa ca tr sa-l vada un chirurg de la budimex. stiu ca princess acolo il opereaza pe baietelul ei, iar mexxa are experienta cu chirurgii de acolo. intr-o ora tr sa plec spre budimex si mi-as dori sa stiu daca ar fi bine sa ma adresez unui medic anume.
daca imi puteti da ceva informatii, scrieti-mi pe pm.
va pup si revin cu noutati
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?UV=806562702573_79409688613&collid=19502908113.42874477613.1217933558383&page=1" target="_blank">Daria&Victoras, ingerii mei
Roxana, mamica fericita de Victor Andrei (23.06.2008) si Daria Elena (06.09.2006)
mexxa spune:
Roxana ti-am trimis nr meu.
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
, mamica de
Sebastian-Mihai ( 10.09.2006 )
Crisnemes spune:
Multumesc tuturor celor care v-ati gandit la mine si pt gandurile bune.

Eu am inceput serviciu si de aceea nu am mai avut timp sa intru pe forum.
Roxana multa bafta la dr cu Victor.

Darius , Adelina si Teodor

sunt sarbatoritii mici pe care nu am apucat sa-i felicit.
Incerc sa citesc din urma un pic - am un pic de timp liber.
Cristina si Dragos (31.01.2004)+
Victor(19.09.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album
Adriana mica spune:
Buna dimineata,
La Multi Ani tuturor sarbatoritilor, Bucurii dar si mamici de Bucurii!
Roxana, imi pare rau ca nu va simtiti bine! Multa sanatate! Din pacate, nu stiu sa iti recoman nici un medic chirurg.
Vad ca anul acesta mai multe Bucurii au avut parte de vacante cu peripetii. Bine macar ca nu a fost ceva grav.
MamiLili, la ce hotel ati fost cazati? Noi am fost la Arabella, in perioada 16 - 23 august. Felicitari lui Mathias pt diploma de absolvent!
Referitor la gradinita, Dudu nici macar nu mai scanceste cand il las, doar ma intreaba "Vine mami?", asta ca sa fie probabil sigur ca nu ramane acolo. De ieri a inceput oficial anul scolar, au venit o multime de copii noi, rasuna tot holul de plansete si tipete. Ar fi fost mai greu acum, ma bucur ca am inceput acomodarea acum o luna
Mexxa, bafta la obtinerea jobului!
Apropo de asta, eu de profesie sunt economist, in prezent am un job pe partea de Controlling si analiza financiara la o firma producatoare de bere.
Vineri avem programare la ORL; vom afla daca urechea s-a vindecat sau este cazul sa facem operatie de polipi; la ultimul control nu era inca ok, ni s-a mai dat ragaz o luna, eu sper ca poate totusi nu va fi nevoie de operatie. Desi intre timp a facut rosu in gat, are inca mucisori... nu stiu ce sa mai cred, poate ca totusi operatia de polipi ne va ajuta sa scapam de nasul fornait.
Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)
Uite ce mare am crescut...
www.totsites.com/tot/tudorandrei" target="_blank">Povestea merge mai departe...