Bucurii de sept-oct 2006 (139)
Raspunsuri - Pagina 16
xandrutza_76 spune:
Telegrafic:
Lexi, sper sa te refaci repede! 
Mephala, reacomodare rapida la servici!
Abia astept sa revina Itzy ca mi-e tare dor de ea.
Elenia, bine ai revenit cu vesti, te mai asteptam.
Lilina, eu lucrez in invatamant.
Sandra, daca retin bine, Lexi vorbeste germana; daca vorbeste si o alta limba nu stiu, o sa ne spuna ea.
Hi-hi, vad ca merg bine pariurile![]()
P.S. Tocmai am vazut la stiri ca o mamica a murit dupa operatia de cezariana, la Spitalul judetean Suceava...
Alexandrina
36+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
Bebe
mexxa spune:
Salutare si de la noi...
Azi am fost pe drumuri.Am luat bilet de trimitere sa fac analizele lui Sebi...foaia cu vaccinari...etc
La multi ani sarbatoritilor nostri! Cate o
la fiecare.
Maine am un primul interviu la o firma de anvelope...roti... destul de mare din Iasi. Sper sa prind postul![]()
Revin
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
, mamica de
Sebastian-Mihai ( 10.09.2006 )
alinamoro spune:
Multumim fetelor pentru urari de ziua Adelinei! 
Ne-am sarbatorit vineri, daca vreti sa vedeti poze avem aici.
La multi ani Sympa!

La multi ani Teodor!

Lilina, eu sunt asistenta medicala.![]()
Lexi, multa sanatate si refacere rapida! 
Mi-am amintit ce chinuri a suportat si Adelina cand a avut abcesul fesier si a incizat-o fara sa "prinda" anestezia.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze
gabitzica spune:
Eu sunt economist si functionar public...sunt si expert contabil, dar la noi legile sunt facute de asa natura ca "oficial" nu pot profesa...
Xandrutza eu pariez pe baietel...
Lexi, nasol cu furunculul, am avut si eu cateva...Tu cum ai ajuns sa lucrezi in Germania. Am lipsit o vreme de la subiect si mi-a scapat![]()
Lilina, multumim ca ne tii la curent despre Alina. Sper sa intre cat mai curand sa dezlege misterul , ca suntem o gramada de curioase pe aici.![]()
mephala30 spune:
eu lucrez de 11 ani la catedra (ultimii 4 i-am petrecut in CIRC - vorba Lilinei,
).
multumesc de urari.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cu%20inghetata%20din%20Danonino&page=2" target="_blank">TEO in concursul Danonino - me1 si me2
beatrix spune:
La multi ani Bucurii! O copilarie minunata, sanatate si numai veselie!
ps. N-am citit nimic din urma, am tinut neaparat sa apuc sa intru azi sa felicit toate Bucuriile ca nu stiu cand am sa revin! Va pup pe toate si pe Bucurii!
edit: La multi ani cu sanatate, fericire, realizari pe toate planurilor si mamicilor de Bucurii ce se aniverseaza cat voi lipsi!
Roxana si Eric (11 septembrie 2006)
Ei au nevoie de noi! Haideti sa-i ajutam! 
anangel_lexi spune:
Sandra, sunt specializata pe germana si engleza, acum invat si franceza, dar abia am incheiat nivelul 1
(sunt 8 in total)
Aaa, si atat cat sa ma prezint, vorbesc si suedeza
, da' numa' cat sa ma prezint, nu mai mult.
Gabitzica, lucrez in Luxemburg, am participat la un concurs pt asistenti administrativi cu limba principala romana.
Beatrix, chiar vroiam sa intreb de tine...ce mai faci? Ce mai face Eric? Mi-e dor de voi!

de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?
anangel_lexi spune:
Multumesc pentru urarile de sanatate!
Alina, sa stii ca si eu ieri la operatie chiar la Adelina mititica ma gandeam!
Superbe pozele de la ziua Adelinei, se vede ca v-ati distrat pe cinste!
Xandrutza, offf, incearca sa eviti asemenea stiri acum!

de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?
lilina spune:
multumesc fetelor pt.raspunsuri, intrebarea mea ramane deschisa si pt.celelate fete, asa ne cunoastem si noi mai bine
ca vorba aia, vorbim de peste 2 ani zi de zi, dar nu stiu unul din lucrurile importante si anume pe unde "va pierdeti" timpul toata ziulica
mexxa, iti tin pumni, sa iti gasesti un job asa cum iti place
noi cautam reprezentanti de vanzari (baieti priceputi si descurcareti) in marile orase din ESTUL tarii, asa ca daca auziti pe cineva prin Constanta, Iasi, Bacau, da-ti-mi de stire
pup, noapte buna
Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul