divort rapid

divort rapid | Autor: alexadra

Link direct la acest mesaj

cine imi spune cam cat o sa dureze divortul meu ? va dau niste date, suntem casatoriti de 3 ani avem impreuna un baietel de 2 ani, casa este a mea inainte de casatorie, partaj se va face doar la un credit de 20000 euro luat pen numele meu si el este coplatitor si cam atat. de 2 saptamani el a parasit domiciliul nu a dat nici un semn de viata, scap repede ? pot divorta fara el ? pentru ca l-am amenintat ca divortez dar nu stie, depun actele joi cu avocata mea. merci

Mamica de print Raul Mihail

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ane2200 spune:

Fiind divort cu minor, e nevoie de prezenta ambilor soti. Cel mai bine ar fi ca inainte de proces sa te pui de acord cu el asupra tuturor problemelor - partaj, incredintare minor, drept de vizita (daca cere). Eu asa am facut si am avut o singura infatisare. A durat mult pana au venit actele.

Ane & Raul - 17 martie 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexadra spune:

asa as face si eu dar a disparut nu stiu de el nimic de 2 saptamani... nu mai are nici tel....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khrisu spune:

Pai daca a patit ceva..??? Eu zic sa-l cauti poate are necazuri omul...nu e musai sa fi plecat la alta...

KHRISU 34+, mamik de baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grodear spune:

Cauta- l si tu, vorbeste cu el si convinge-l sa fie de acord. Daca amandoi sunteti de acord, se poate sa divortati si intr- o luna - doua.

Ralu- mamica de fetita superba!!!

Mergi la inceput

ha ha ha, ma faceti sa rad, pai el m-a dat afara din casa cand nu a gasit actele de la casa(eu le dusesem la servici ca mi-a fost frica), si a turbat de furie, a zis ca vrea sa ma vada pe banca in parc si voi ma sfatuiti sa-l caut ? in nici un caz, am familia mea care ma va ajuta, baietelul meu este fericit si linistit, nu mai am nevoie de el, din partea mea..... nu v-am povestit prin ce am trecut si nu stiti, e normal sa ma sfatuiti asa pentru ca asa ar face orice om normal dar eu... pe scurt m-a lasat cu firma lui pe cap(imi vin citati si politia la usa non-stop), datorii pe numele meu 26.000 euro, un baiat de 2 ani...... asa ca, nu il pot cauta decat sa-l spanzur

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khrisu spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexadra

ha ha ha, ma faceti sa rad, pai el m-a dat afara din casa cand nu a gasit actele de la casa(eu le dusesem la servici ca mi-a fost frica), si a turbat de furie, a zis ca vrea sa ma vada pe banca in parc si voi ma sfatuiti sa-l caut ? in nici un caz, am familia mea care ma va ajuta, baietelul meu este fericit si linistit, nu mai am nevoie de el, din partea mea..... nu v-am povestit prin ce am trecut si nu stiti, e normal sa ma sfatuiti asa pentru ca asa ar face orice om normal dar eu... pe scurt m-a lasat cu firma lui pe cap(imi vin citati si politia la usa non-stop), datorii pe numele meu 26.000 euro, un baiat de 2 ani...... asa ca, nu il pot cauta decat sa-l spanzur

In cazul asta .... scapa cat poti de repede de el.
Din ce ai prezentat mai sus am inteles ca motivul divortului este parasirea domiciliului si atat.

Numai bine tie si copilasului.

KHRISU 34+, mamik de baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisimuky spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexadra

Ai fost totala ! Mult noroc iti doresc tie si puiului tau !

Mergi la inceput

motivul divortului este faptul ca a inceput sa fumeze... droguri, si de aici... alcool, violenta, disparut banii... asa ca noi sa fim sanatoase ca belelele curg

Mergi la inceput