divort rapid
cine imi spune cam cat o sa dureze divortul meu ? va dau niste date, suntem casatoriti de 3 ani avem impreuna un baietel de 2 ani, casa este a mea inainte de casatorie, partaj se va face doar la un credit de 20000 euro luat pen numele meu si el este coplatitor si cam atat. de 2 saptamani el a parasit domiciliul nu a dat nici un semn de viata, scap repede ? pot divorta fara el ? pentru ca l-am amenintat ca divortez dar nu stie, depun actele joi cu avocata mea. merci
Mamica de print Raul Mihail
Raspunsuri
ane2200 spune:
Fiind divort cu minor, e nevoie de prezenta ambilor soti. Cel mai bine ar fi ca inainte de proces sa te pui de acord cu el asupra tuturor problemelor - partaj, incredintare minor, drept de vizita (daca cere). Eu asa am facut si am avut o singura infatisare. A durat mult pana au venit actele.
Ane & Raul - 17 martie 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul
alexadra spune:
asa as face si eu dar a disparut nu stiu de el nimic de 2 saptamani... nu mai are nici tel....
khrisu spune:
Pai daca a patit ceva..??? Eu zic sa-l cauti poate are necazuri omul...nu e musai sa fi plecat la alta...
KHRISU
34+, mamik de baietel 
grodear spune:
Cauta- l si tu, vorbeste cu el si convinge-l sa fie de acord. Daca amandoi sunteti de acord, se poate sa divortati si intr- o luna - doua.
Ralu- mamica de fetita superba!!!
alexadra spune:
ha ha ha, ma faceti sa rad, pai el m-a dat afara din casa cand nu a gasit actele de la casa(eu le dusesem la servici ca mi-a fost frica), si a turbat de furie, a zis ca vrea sa ma vada pe banca in parc si voi ma sfatuiti sa-l caut ? in nici un caz, am familia mea care ma va ajuta, baietelul meu este fericit si linistit, nu mai am nevoie de el, din partea mea.....
nu v-am povestit prin ce am trecut si nu stiti, e normal sa ma sfatuiti asa pentru ca asa ar face orice om normal dar eu... pe scurt m-a lasat cu firma lui pe cap(imi vin citati si politia la usa non-stop), datorii pe numele meu 26.000 euro, un baiat de 2 ani...... asa ca, nu il pot cauta decat sa-l spanzur ![]()
khrisu spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alexadra ha ha ha, ma faceti sa rad, pai el m-a dat afara din casa cand nu a gasit actele de la casa(eu le dusesem la servici ca mi-a fost frica), si a turbat de furie, a zis ca vrea sa ma vada pe banca in parc si voi ma sfatuiti sa-l caut ? in nici un caz, am familia mea care ma va ajuta, baietelul meu este fericit si linistit, nu mai am nevoie de el, din partea mea..... Mamica de print Raul Mihail |
In cazul asta
Din ce ai prezentat mai sus am inteles ca motivul divortului este parasirea domiciliului si atat.

Numai bine tie si copilasului.
KHRISU
34+, mamik de baietel
pisimuky spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alexadra ha ha ha, ma faceti sa rad, pai el m-a dat afara din casa cand nu a gasit actele de la casa(eu le dusesem la servici ca mi-a fost frica), si a turbat de furie, a zis ca vrea sa ma vada pe banca in parc si voi ma sfatuiti sa-l caut ? in nici un caz, am familia mea care ma va ajuta, baietelul meu este fericit si linistit, nu mai am nevoie de el, din partea mea..... Mamica de print Raul Mihail |
Ai fost totala !

alexadra spune:
motivul divortului este faptul ca a inceput sa fumeze... droguri, si de aici... alcool, violenta, disparut banii... asa ca
noi sa fim sanatoase ca belelele curg