Andrei - Ingerasul de toamna

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui catalina2307

monica - felicitari , sa fiti sanatosi si frumosi si la termen. Si sa aveti o viata dulce si frumoasa asa cum meritati.
Catalina

Vezi ca acum tu urmezi, dupa Monica, si Camy, e randul tau!

Monica, si de-o fi fetita , nu-i bai, sanatoasa sa fie, ca avem noi in familie si cuc daca e sa ne incuscrim.

AMR cateva ore pana vom fi impreuna
_
I love you so much my tiny princess
You grew in my heart
So small, so sweet, so soon
God, thank you for You saved my soul mate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

monica - ete cum sa fiu. Optimista fara motiv . Sunt pe ultima suta. La inceputul lunii aprilie trebuie sa ma duc sa imi iau omuletii de zapada acasa. Daca rezista decongelarii....desi dr. mi-a explicat ca sunt sanse multe sa nu reziste. Da speranta moare ultima.

ayla - sa pup io fata clarvazatoare. Sa te auda Doamne Doamne.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanei spune:

monica eu acum am intrta prima data pe acest forum si parca dsetinul a vrut ca pagina sa se deschida pe ce ai scris tu in septembrie.Nu vreau sa ma axez pe acest subiect ,stiu ca nu ti-ar face bine.Ceva de genul asta am patit si eu.Mi-am dorit un fratior sau o surioara pentru andrei al meu si anul trecut in noiembrie am ramas insarcinata.Nu poti sa iti imiaginezi ce fericita eram.M aduc la control si mai aflu ca de fapt e sarcina gemelara.Eram in al 9-lea cer.La 2 saptamani dupa aceasta veste minunata am o scurgere maro ciudata.Ma duc la doctorita mea exact la o juamte de ora de cand incepuse sa curag si imi zice sa iau in continuare tratamentul ca totul e bine(adik duphaston) Ma mai duc o data la o saptamana iar la control si imi zice SARCIAN OPRITA DIN EVOLUTIE.Probabil saptamana trecuta deja erau morti.Si atat.Asta e explicatia care am primit-o .cauza de ce s-a intampalt asat nu exita o explicatie.Ink nu mi-am revenit din soc , eu am avut noroc de minunea mea de 5 ani ca parac trec un pic mai usor.Te pup dulce imi cer scuze daca ti-am facut rau cu aceste cuvinte ,dar asa am simtit a iti scriu poate sa ma mai descarc si eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanei spune:

Felicitar monica !!!!!Iti admir curajul si forta de a merge mai departe.Eu nu cred ca mai am curaj sa o iau de la capat.Daca se intampla e bine venit dar sa il palnific eu nu cred.Va pup dulce pe toate si va urez sarcini usoare BB-e sanatosi si la termen.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ca_eric spune:

monica vreau sa te felicit pt sarcina, sa ai parte de un final fericit si de un bb sanatos si cuminte.

am citit povestea ta ca si cea a monicai si almei. am plans ...si iar am plans.....nu pot sa credc ca se intampla asemenea lucruri.

ma in fata suferintei voastre. sunteti niste invingatoare!
d-zeu fie cu voi si cu familiile voastre. pt andrei.

mami de ericutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Un gand si o pentru Andrei, baietelul lui Moni. Dumnezeu sa-l odihneasca si sa vegheze asupra lui, a mamei si a fratiorului ce sta sa vina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Monica si pt Andrei , fie-i somnul lin, si ingerii aproape!

Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Aprinde o lumanare in memoria Almei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Somn usor, inger scump.

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

Dumnnezeu sa-l odihneasca-n pace!!!!!!!

*toata lumea sa traiasca, numai noi sa nu murim!!*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Doamne Doamne sa-l aibe in paza pe ingeras...si grija de mamica si de fratiorul lui

Monica va fi bine...noi trebuie sa credem cu toata fiinta noastra in DD!

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex

28+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput