Andrei - Ingerasul de toamna
Raspunsuri - Pagina 14
Ayla21 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui catalina2307 monica - felicitari , sa fiti sanatosi si frumosi si la termen. Si sa aveti o viata dulce si frumoasa asa cum meritati. Catalina |
Vezi ca acum tu urmezi, dupa Monica, si Camy, e randul tau!
Monica, si de-o fi fetita , nu-i bai, sanatoasa sa fie, ca avem noi in familie si cuc daca e sa ne incuscrim.
AMR cateva ore pana vom fi impreuna
_
I love you so much my tiny princess
You grew in my heart
So small, so sweet, so soon
God, thank you for You saved my soul mate
catalina2307 spune:
monica - ete cum sa fiu. Optimista fara motiv . Sunt pe ultima suta. La inceputul lunii aprilie trebuie sa ma duc sa imi iau omuletii de zapada acasa. Daca rezista decongelarii....desi dr. mi-a explicat ca sunt sanse multe sa nu reziste. Da speranta moare ultima.
ayla - sa pup io fata clarvazatoare. Sa te auda Doamne Doamne.
nanei spune:
monica eu acum am intrta prima data pe acest forum si parca dsetinul a vrut ca pagina sa se deschida pe ce ai scris tu in septembrie.Nu vreau sa ma axez pe acest subiect ,stiu ca nu ti-ar face bine.Ceva de genul asta am patit si eu.Mi-am dorit un fratior sau o surioara pentru andrei al meu si anul trecut in noiembrie am ramas insarcinata.Nu poti sa iti imiaginezi ce fericita eram.M aduc la control si mai aflu ca de fapt e sarcina gemelara.Eram in al 9-lea cer.La 2 saptamani dupa aceasta veste minunata am o scurgere maro ciudata.Ma duc la doctorita mea exact la o juamte de ora de cand incepuse sa curag si imi zice sa iau in continuare tratamentul ca totul e bine(adik duphaston) Ma mai duc o data la o saptamana iar la control si imi zice SARCIAN OPRITA DIN EVOLUTIE.Probabil saptamana trecuta deja erau morti.Si atat.Asta e explicatia care am primit-o .cauza de ce s-a intampalt asat nu exita o explicatie.Ink nu mi-am revenit din soc , eu am avut noroc de minunea mea de 5 ani ca parac trec un pic mai usor.Te pup dulce imi cer scuze daca ti-am facut rau cu aceste cuvinte ,dar asa am simtit a iti scriu poate sa ma mai descarc si eu.
nanei spune:
Felicitar monica !!!!!Iti admir curajul si forta de a merge mai departe.Eu nu cred ca mai am curaj sa o iau de la capat.Daca se intampla e bine venit dar sa il palnific eu nu cred.Va pup dulce pe toate si va urez sarcini usoare BB-e sanatosi si la termen.
ca_eric spune:
monica vreau sa te felicit pt sarcina, sa ai parte de un final fericit si de un bb sanatos si cuminte.
am citit povestea ta ca si cea a monicai si almei. am plans ...si iar am plans.....nu pot sa credc ca se intampla asemenea lucruri.
ma in fata suferintei voastre. sunteti niste invingatoare!
d-zeu fie cu voi si cu familiile voastre. pt andrei.
mami de ericutz
Muuh spune:
Un gand si o pentru Andrei, baietelul lui Moni. Dumnezeu sa-l odihneasca si sa vegheze asupra lui, a mamei si a fratiorului ce sta sa vina.
Ayla21 spune:
Monica si pt Andrei , fie-i somnul lin, si ingerii aproape!
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Aprinde o lumanare in memoria Almei!
szivarvany spune:
Somn usor, inger scump.
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !
mychydutza spune:
Dumnnezeu sa-l odihneasca-n pace!!!!!!!
*toata lumea sa traiasca, numai noi sa nu murim!!*
vias spune:
Doamne Doamne sa-l aibe in paza pe ingeras...si grija de mamica si de fratiorul lui
Monica va fi bine...noi trebuie sa credem cu toata fiinta noastra in DD!
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
28+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe Flavius Cristian
POZE