Aspirante cu vechime "medie" (7)
Raspunsuri - Pagina 13
Alexa.1983 spune:
va polenizeaza mama imediat 
Doar stati cu
-n sus la mine 
...Vine un
la mami...
...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...
LAURA
28+ Deniel Alexi

-----------------------------------------------
AMR 12 sapt 

CrisaS spune:
De Claudinna stie cineva ceva? A nascut acum ceva timp..si nu ..mai stiu nimic de ea!!!
Crisa
http://tt.lilypie.com/b2dim4.png
Alexa.1983 spune:
....am inteles ca are ceva probleme Claudinna....ca nu e foarte bine...dar nu stiu exact ce s-a intamplat....ma interesez....
...Vine un
la mami...
LAURA
28+ Deniel Alexi

AMR 12 sapt 

CrisaS spune:
Buna dimineata la voi!! Eu nici nu m-am culcat ca mi-e groaza sa nu mai visez ceva..si ca sa va treziti si sa aveti o zi placuta m-am gandit sa va dau un banc..am ras de una singura...ce-i drept eu m-am gandit la prostii.
Enjoy!!!
Un bancher evreu isi insoara baiatul.
- Simon, fiule, maine zburam la Tel Aviv pentru nunta ta. Imi dau brusc seama ca nu ti-am spus multe lucruri despre viata. De maine vei fi impreuna cu sotia ta, trebuie sa stii unele lucruri. Uite, spre exemplu, cunosti degetele de la mana ?
- Sigur, tata, degetul mare, aratator, mijlociu, etc
- Nu, fiule, stai sa-ti explic : exista degetul calatoriei, al directiei, al placerii, al casatoriei si al distinctiei.
- Ah, nu stiam asta, tata.
- Degetul calatoriei este degetul mare, care iti permite sa faci autostopul ; degetul directiei – indexul -, il intinzi casa indici un anumit lucru ; degetul casatoriei – inelarul -, pe care pui verigheta, iar degetul distinctiei – cel mic – pe care-l ridici cand bei cafea.
- Am inteles, tata, dar ai uitat degetul placerii.
- Ah, Simon, l-am lasat pe cel mai bun la sfarsit… degetul placerii este degetul mijlociu, cel mai lung si mai frumos… pentru placere, fiule… il umezesti cu limba… si numeri bancnotele.
Cei care s-au gandit la altceva, in genunchi si sa recite 4 Ave ![]()
![]()
![]()
O zi buna.
Crisa
http://tt.lilypie.com/b2dim4.png
AnnaBaby spune:
Neata!!! Hai fuguta la
!!!
Anna
de Ioana Maria
printesa noastra poze cu ariciul
povestea nasterii www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web
www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love
AnnaBaby spune:
Sunt singurica pe aici?????????
Anna
de Ioana Maria
printesa noastra poze cu ariciul
povestea nasterii www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web
www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love
ancadragoman spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui CrisaS Buna dimineata la voi!! Eu nici nu m-am culcat ca mi-e groaza sa nu mai visez ceva..si ca sa va treziti si sa aveti o zi placuta m-am gandit sa va dau un banc..am ras de una singura...ce-i drept eu m-am gandit la prostii. Enjoy!!! Un bancher evreu isi insoara baiatul. - Simon, fiule, maine zburam la Tel Aviv pentru nunta ta. Imi dau brusc seama ca nu ti-am spus multe lucruri despre viata. De maine vei fi impreuna cu sotia ta, trebuie sa stii unele lucruri. Uite, spre exemplu, cunosti degetele de la mana ? - Sigur, tata, degetul mare, aratator, mijlociu, etc - Nu, fiule, stai sa-ti explic : exista degetul calatoriei, al directiei, al placerii, al casatoriei si al distinctiei. - Ah, nu stiam asta, tata. - Degetul calatoriei este degetul mare, care iti permite sa faci autostopul ; degetul directiei – indexul -, il intinzi casa indici un anumit lucru ; degetul casatoriei – inelarul -, pe care pui verigheta, iar degetul distinctiei – cel mic – pe care-l ridici cand bei cafea. - Am inteles, tata, dar ai uitat degetul placerii. - Ah, Simon, l-am lasat pe cel mai bun la sfarsit… degetul placerii este degetul mijlociu, cel mai lung si mai frumos… pentru placere, fiule… il umezesti cu limba… si numeri bancnotele. Cei care s-au gandit la altceva, in genunchi si sa recite 4 Ave O zi buna. Crisa http://tt.lilypie.com/b2dim4.png |
Ave...ave...ave...ave
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
oanaiacovita spune:

Imi cer scuze pentru absenta de cateva zile...vroiam sa ma asigur ca ce am vazut ieri e si adevarat...si se pare ca e.
Dupa 3 teste poz(mai slab ce-i drept), valoarea Bhcg-ului mi-a confirmat ca as fi
. Mi-a iesit 31.8
Emotiile sunt cat casa...dar sper ca de data asta va fi bine...![]()
Oana
Un vis am...un
noi2
"TODAY is a gift, that is why it is called THE PRESENT..."
Alexa.1983 spune:
stiu ceva.....stiu ceva.....stiu ceva......![]()
![]()
![]()

...Vine un
la mami...
LAURA
28+ Deniel Alexi

AMR 12 sapt