Aspirante cu vechime "medie" (7)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diaconmaria spune:

Buna dimineata!
Fetele nu am mai rezistat ieri si cand am vazut si a doua oara cand am mers la baie firicele de sange in mucus am sunat/o pe dr si m-am dus la spital sa-mi faca echo...ea fiinde de garda...
Am facut echo si s-a dovedit ca am ovulat si ca firicele de sange erau de la ovulatie...M-am linistit si am ers acasa si pe el
Am intrebat-o si in legatura cu testele de ovulatie si mi/a spus ca nu sunt relevante ele fiind influentate de pregnyl...asa ca am lamurit si problema aceasta...de acum asteptam...mi-a spus sa fac un test de sarcina peste 10 zile...insa nu am sa fac pentru ca nu am curaj ci am sa astept si daca am sa am o intarziere mai mare am sa fac daca nu cu sperante si mai mari in luna viitoare...
Utrogestan a zis sa nu iau ca endometrul e destul de maricel...14 mm...dar am sa iau totusi niste magne b6 si niste acid folic...

...Mereu sperand si visand la un ...
Just me-poze cu je
Teste Ovulatie
2 cu si

Maria

Mergi la inceput

'Neata Anna buna cafeluta

Just me-poze cu je
Teste Ovulatie
2 cu si

Maria

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_olaf spune:

Buna dimineata fetelor nici o ? eu ieri am avut niste dureri de cap toata ziu si ma dor, am si o durere de burtica curios ca CM numai in 8 imi vine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Maria eu zic ca de data asta ne dai o veste buna... am eu un feeling...

Anna de Ioana Maria
printesa noastra poze cu ariciul
povestea nasterii www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web
www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui AnnaBaby

Maria eu zic ca de data asta ne dai o veste buna... am eu un feeling...

Anna de Ioana Maria
povestea nasterii www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web
www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love

Anna sat-ti fie gura aurita...da am si eu un feeling ca am sa merg cu semnatura in continuare pana la 38+ 39+ 40

Am nume pt fetita Daria Elena si pt maietel Mihnea Stefan....

Trezireaaaa

Just me-poze cu je
Teste Ovulatie
2+ cu si

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Ioana da' cand ai ovulat, poate se fixeaza bebele si de aia te doare burta, pe mine asa ma durea, de am zis ca vine cm, si cand colo...surpriza cu ochisori

Anna de Ioana Maria

Mergi la inceput

pe 23 sincer nu prea stiu dar asa cred trebuie sa calculez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noname spune:

Buna fetelor!!!
CrisaS, eu stiu ca atunci cand visezi sange, primesti o veste.

Vreau si eu sa fiu
Bb hai la mama!!!

Dana
http://tt.lilypie.com/V2Z0p2.png

Mergi la inceput

cata liniste .unde umbla toata lumea?

Mergi la inceput