Ulei de masline presat LA RECE. Cum il consumati?
Raspunsuri - Pagina 5
Oana_B spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ML Uite ca pe asta nu-l gasesc la magazin, numai la "plafarul" american, care-i in alt oras. Am auzit ca-i f. bun, de fapt stiam despre extract. Ce gust are uleiul? |
Eu si sota-miu suntem fiecare cu uleiul lui: el de masline, eu grapeseed oil. Imi place mai mult, mi se pare ca nu schimba gustul mancarii ca cel de masline. Cumparam de la Sam's Club aveau la butelci mari, e mai scump decat cel de masline dar nu am mai gasit de o buna perioada[sigh], acum iau de pe unde gasesc sticle mai mici.
Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!
ML spune:
Am gasit pana la urma grapeseed oil. E aproape dublu pretul celui de masline si, cum spui si tu, Oana, la sticlute mici.
Ma uitam pe eticheta la grasimi saturate (sper sa nu gresesc, am vazut si de nuca de cocos si incep sa le incurc) si are procentajul cel mai scazut. Scria ca merge la "baking". Eu nu prea prajesc, dar la clatite/gogosi, cozonac si alte dulciuri parca as pune (vreau sa mai elimin untul si uleiul vegetal/soia).
Lorelay, Oana ati incercat?
Take joy! (poze)
Oana_B spune:
Nici eu nu prea prajesc, consum in general hrana in stare mai cruda sau cuptor sau grill iar la prajituri sunt complet pe dinafara.
Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!
Lorelai spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ML Am gasit pana la urma grapeseed oil. E aproape dublu pretul celui de masline si, cum spui si tu, Oana, la sticlute mici. |
eu nu am alte uleiuri in casa decit cele 2 de mai sus. la mincare si salate pun de masline iar la prajit si orice prajituri folosesc de struguri.
maioneza nu fac in casa, cumpar cind am nevoie un borcanas mic (Hellman's e brandul favorit).
ML spune:
Oana, bine de tine, trebuie sa mananci sanatos dumneata.
Lorelai, cam asa e acum la magazinul meu, $10. Locuiesc in NC, culmea e ca singura persoana pe care o cunosc in Canada locuieste in Ottawa. O s-o rog sa-mi trimita cadou de ziua mea ulei... glumite, glumite...
Hai, nu zau, nici tu nu te inghesui la prajituri?
Take joy! (poze)