Salariu biblioteca

Salariu biblioteca | Autor: tibiuta

Link direct la acest mesaj

Nu stiu exact daca sunt asimilati ca functionari publici sau personal contractual,angajatii de la biblioteci.As vrea sa dau examen pt. post referent studii superioare gr.II la biblioteca judeteana.M-ar interesa ce salariu e ,inainte de a-mi depune dosarul ,n-as vrea sa plec de la prezuntul loc de munca la ceva mai slab remunerat,nu reusesc de la nimeni sa aflu.Va rog sa ma ajutati!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns FELICITY05 spune:

Nu inteleg de ce nu intrebi,sunt obligati sa-ti spuna salariul de incadrare,si nu ai de pierdut nimic,numai noi romanii vedem in asta un subiect tabu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

nu stiu daca sunt obligati sa iti spuna numai pentru ca ai depus dosarul.
s-ar putea sa trebuiasca sa iei postul mai intai ca sa iti spuna.
nu stiu cat e salariul, dar cred ca destul de mic, cam ca in invatamant.

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grodear spune:

Corect fata de tine, ar fi fost ca ei sa- ti spuna la ce sa te astepti, ca sa stii si tu pentru ce dai examen...

Ralu- mamica de fetita superba!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Eu am lucrat ca bibliotecar - traducator la sectorul de schimburi internationale - tot gr.2 si tin minte ca aveam salariul unui profesor cu definitivatul dat. Era o biblioteca universitara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELICITY05 spune:

RECTIFIC,sunt obligati sa-ti spuna salariul daca intrebi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grodear spune:

Ai aflat? Esti multumita? Sper sa fie totul bine!

Ralu- mamica de fetita superba!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Bibliotecarii nu sunt functionari publici,sunt incadrati la cadre didactice auxiliare!Salariul de incadrare la bibliotecar 2S este cam 1300 ron!

"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput