Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (94)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

Citat:
citat din mesajul lui danonique

Buna dimineata!Azi e o zi foarte importanta pentru noi ca e prima zi de gradinita a Vanessei.Incepem programul de adaptare si am mari emotii.azi vom sta impreuna 3 ore sa ne imprietenim cu educatoarele.De maine avem program alternativ: jumatate de ora cu mami-jumatate de ora fara mami.Eu sunt foarte pesimista si mi se pare ca nu vom reusi sa o facem sa stea acolo mai ales ca ea nu prea a stat fara mine si daca nu ma vede prin casa incepe sa ma caute peste tot.Ar fi pacat sa nu vrea sa mearga mai ales ca e o gradinita destul de scumpa si am platit in avans pe trei luni.Mai avem o problema din cauza limbii.Noi nu am vorbit decat foarte putin cu ea in franceza pentru ca am avut numeroase exemple de familii de romani care le vorbeau copiilor numai in franceza iar copii nu mai intelegeau nimic si la 2 ani nu vorbeau deloc.Sper sa se adapte totusi si sa ii placa.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 7+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

tinem pumnii sa treaca bine ziua asta si sa-i placa vanessei!poate ca in casa e altceva daca nu te vede..ma gandesc ca la gradi o sa fie captivata de copii,jucarii si va uita sau se va obisui mai usor cu lipsa ta,mai aels daca faceti asa treptat mi se pare super!

MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)

POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT

www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert

ce mare am crescut!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ramonab

Citat:
citat din mesajul lui danonique

Buna dimineata!Azi e o zi foarte importanta pentru noi ca e prima zi de gradinita a Vanessei.Incepem programul de adaptare si am mari emotii.azi vom sta impreuna 3 ore sa ne imprietenim cu educatoarele.De maine avem program alternativ: jumatate de ora cu mami-jumatate de ora fara mami.Eu sunt foarte pesimista si mi se pare ca nu vom reusi sa o facem sa stea acolo mai ales ca ea nu prea a stat fara mine si daca nu ma vede prin casa incepe sa ma caute peste tot.Ar fi pacat sa nu vrea sa mearga mai ales ca e o gradinita destul de scumpa si am platit in avans pe trei luni.Mai avem o problema din cauza limbii.Noi nu am vorbit decat foarte putin cu ea in franceza pentru ca am avut numeroase exemple de familii de romani care le vorbeau copiilor numai in franceza iar copii nu mai intelegeau nimic si la 2 ani nu vorbeau deloc.Sper sa se adapte totusi si sa ii placa.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 7+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Uoau, emotii mari astazi la voi.Nu-ti face probleme se va adapta ea acolo.Bine, nu de prima data, s-ar putea sa dureze ceva timp, mai ales daca zici ca nu prea sta fara tine.Totul e sa insisti si sa nu cedezi la insistenetele ei de a nu merge la gradi.
O sa dureze poate si vreo 3 saptamani.
Am avut si eu o gramda de copilasi de genu asta, care cand ii aduceau plangeau de le sarea camasa de pe ei, unii s-au adaptat usor, altii mai greu, si o fetita chiar foarte greu, cu ea am avut "shouri" vreo 6 luni, dar pana la urma a ajuns sa ii placa foarte mult la gradi.
Si eu am avut o grupa de copii bilingva, ca sa zic asa, adica mai mult de jumatate vb maghiara,iar cealalta parte nu stia deloc maghiara si nici eu, dar mai repede au invatat maghiarii romaneste decat romanii maghiara.
Copiii, cu cat sunt mai mici cu atat invata mai usor o limba straina.Las-o sa vb franceza doar la gradi, acasa vb in continuare romaneste si nu o sa o incurce.
Inca ceva, eu nu lasam sa stea parintii cu ei cand ii aduceau, decat in prima zi, apoi nu ii lasam pt ca mai rau faceau.Le spuneam sa ii pupe frumos, sa le zica , ca mama merge acum, si vine dupa tine cand se termina gradi.Pe unii ii lasau plangand (va dati seama ca le era greu), dar in momentul in care a plecat mama, se oprea din plans si mergea si se juca.
Stiu ca pare urat din partea mea modul de "strategie", dar functiona foarte bine, si copiii s-au adaptat repede si le-a placut foarte mult.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008

POZICI CU RAZVANICI

ramo si sora-mea a lucrat la o gradi si tot asa nu-i lasa pe parinti sa stea desi muti nu vroiau sa plece daca plangea copilul, dar cum ai spus tu le trecea imediat daca nu-si mai vedea parintele...dac ar fi stat o ora acolo toata ora ar fi plans sa ar fi distras copilul si se ducea totu naibii

POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT

www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert

ce mare am crescut!!

Mergi la inceput

lala20 am vazut si pozele de cafea :) si mor dupa bibi a ta!!

POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT

ce mare am crescut!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

Hello, jelimoni,

Mai fetelor, puneti mana si faceti capitol nou, ca eu nu am timp, invat Pe naiba!

Lavi, de baby Conrad

Filmuletse + POZE STUDIO & BOTEZ

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!
www.youtube.com/profile_videos?user=lavibebe" target="_blank">Clipeli
NOU!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzele2008 spune:

CAPITOL NOU:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=125764

LALA20

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

M-am intors de la laborator.Nu m-a durul deloc.Multa teama pentru nimic.Mi-a luat 7 eprubete cu sange si acum astept rezultatele.Trebuie sa incep s-o imbrac pe Vanessa ca la 1 si 30 trebuie sa ajungem la gradinita.Am tot vorbit cu ea despre gradinita si pare incantata.Cand ma gandesc ca nu peste mult timp voi avea aceleasi emotii si cu Albert.Pe el vreau sa-l dau mai devreme de la 1 an si jumatate si deja am vorbit pentru loc.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 8+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

LOUIZA si MONI

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 8+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Mergi la inceput