Probleme?

Probleme? | Autor: mimika

Link direct la acest mesaj

Buna! Sa va zic pe scurt problema mea. Acum 2 saptamani mi s-a provocat un avort (cu pastila) deoarece sarcina mea de 14 saptamani se oprise din evolutie. Am sangerat o saptamana, nu foarte tare, apoi s-a oprit. Nu am avut dureri dupa, o usoara jena mai mult in prima zi. Dupa vreo 4 zile (miercuri seara) am inceput sa simt niste cutite incepand din vagin in sus si am avut niste pete maronii, mici. Azi (sambata) am simtit in partea stanga destul de jos o durere ca o arsura pe care o cunosteam de la anexita, am tot avut probleme pe acolo, cum stateam cu picioarele mai reci incepea sa ma doara. Asa ca am luat o pastila de ibuprofen, ca stiam ca imi trece cu asta. Nu m-am ingrijorat prea tare, insa asta seara cand am mers la dus m-am ingrozit, pentru ca tot tamponul meu de zi era plin de sange, dar maroniu total, fara pic de rosu. Nu am simtit cand am sangerat si nici nu ma mai doare deloc. Insa sunt cam speriata. Nu stiu ce a fost asta. Luni o sa merg la doctor, insa pana atunci mi se pare un secol. Dupa capul meu, parca ar fi fost un hematom, care s-a dezintegrat...Posibil sa spun o tampenie, dar nu stiu ce altceva sa zic...Poate ati fost in situatia asta, ori ati auzit, ori sunteti in domeniu, poate imi spuneti si mie ce ar putea fi...Multumesc mult!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Farah spune:

mai dar sigur s-a eliminat complet si uterul tau a ramas curat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimika spune:

Mi-au zis ca m-am curatat bine. Si fatul si placenta au iesit singure, fara chiureta, doar curatarea s-a facut cu chiureta si din ce imi amintesc, la sfarsit a zis ca a facut si un control, probabil sa vada daca s-a eliminat tot. Il tot sun pe dr. de ieri, azi am sunat si la asistenta lui de la cabinet si nu raspunde nici unul or fi plecat in concediu, nu stiu...M-as duce in alta parte, sa imi faca altcineva un control, dar habar nu am unde...Acum s-a localizat durerea parca pe ovarul stang (rara si nu puternica) si am mai avut si azi un episod maroniu. Nu prea stiu ce sa fac si unde sa ma duc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Farah spune:

nu s-o fi vindecat bine unde a dat cu chiureta...
oricum daca mai faci si alte chestii, febra sau durerea isi schimba caracteristicile in rau mai bine du-te la o camera de garda de gineco, ca pina luni...

Mergi la inceput