caut medic bun in bucuresti

caut medic bun in bucuresti | Autor: agneta

Link direct la acest mesaj

Ma puteti ajuta si pe mine cu un medic bun in Bucuresti?Va scriu pe scurt povestea mea, si va rog mult sa nu ma ocoliti.
Am nascut acum 2 luni la 28 de sapt din cauza hipertensiunii arteriale(18/12), mi-a facut cezariana de urgenta iar micuta mea a trait doar 6 zile.Sunt din provincie si medicul la care am fost nu a dat importanta faptului ca eu i-am zis ca am picioarele umflate si amortite, in special piciorul drept.In urma cu 2 ani am mai pierdut doua sarcini la 8 saptamani.
V-as ruga din suflet sa-mi scrieti si mie daca cunoasteti un doctor bun, profesionist si care stie sa-si asculte pacientii.

Va multumesc mult

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxie spune:

Iti recomand de la Giulesti dr. Ion Ionut, un medic foarte bun, si destul de ocupat. De la Municipal recomand Dr. Badiu: i-a urmarit sarcina unei prietene care a avut aceeasi problema cu tine.

Roxie, bubulutza Denisa (23 decembrie 2005)si bebe Mihnea Sebastian (11 ianuarie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Dr Tutunaru de la Elias. Exista un subiect de forum despre dumnealui.

Si eu am avut preeclampsie, am nascut prematur... si cautand un medic care sa se priceapa la aceasta problema am dat de dansul, dupa nastere bineinteles, incercand sa fac al doilea copil.

Nici medicul cu care am nascut eu nu a dat atentie la semne asemanatoare cu ale tale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns agneta spune:

Multumesc Roxie pentru mesaj. Incerc sa-mi fac o programare la dr. Ionut.Sa auzim numai de bine

Multumesc Ana Maria. Am citit si eu multe lucruri bune despre dr. Tutunaru, dar am auzit ca e fff ocupat.O sa iau in calcul si varianta ta.

Mersi mult de tot fetelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaellas spune:

eu am nascut la elias cu d-na cristian rodica. nota 10! o femeie si un profesionist desavarsit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristal1995 spune:

Eu il recomand cu caldura pe dr Calciu de la Filantropia! Toate prietenele mele au nascut cu el si le-a urmarit cu atentie sarcina. Cand voi avea si eu norocul sa fiu graviduta, tot la el voi merge. Bafta multa

Aly-"Inca mai sper..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marush spune:

Eu nu il recomand pe Ion Ionut de la Giulesti!!
Am fost la el, si nu numai ca e f ocupat, dar este si suprficial..cel putin cu mine a fost , si citisem despre el o gramada de lucruri bune!!

Eu am sarcina obtinuta prin FIV, deci ar fi trebuit sa fie f atent, cand a aparut o scurgere roz la 9 saptamani, care m-a tinut cam 5 zile, nici nu mi-a recomandat repaus la pat, nici nosp/scobutil...noroc cu netul...mi-am luat medical de la med de familie si am luat nospa.

El e adeptul sarcinilor mentinute cat mai natural...mi-a si spus, nu are ce sa-mi faca, dar "pentru a avea constiinta impacata!!" pot sa-mi iau si medical si nospa "cate vreau!"

M-a chemat de la 12 saptamani, la urmatoarea consultatie la 20 saptamani-asta in conditiile in care am sarcina gemelara!!Nu vi se pare o perioada cam lunga???

Ma rog, acum sunt la un medic de la Municipal, ...stand internata am auzit si de Badiu, chiar am fost in salon cu o pacienta si l-am vazut cand a consultat-o!!Mi s-a parut un om de nota 10!In plus el da tel. pacientelor , pe cand Ion Ionut NU....si crede-ma cand iti arde buza, ai o urgenta , stii cat e de util un nr de tel?!

25+!

Asa crestem Noi!
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Mommy&year=2008&month=12&day=11&babycount=2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coletutza spune:

are dreptate Marush, si eu am mers prima data la dr Ion Ionut, m-a impresionat foarte placut, cit am avut parte de atentia lui, dar pina am reusit sa intru la el... ti se lua, plus ca la cea de-a doua intilnire alergam cand la centrul de planificare familiala, cind la camera de garda din spitalul Giulesti....ori nu se poate continua asa.Am incercat sa imi fac programare si la cabinetul privat al dumnealui si nu erau locuri decit peste 2 luni....deci mie nu mi se potrivea din punct de vedere timp.Iar necesitatea de a avea numarul lui de telefon este absoluta.

Iti recomand insa pe dr Pana Doru, este de aceeasi seriozitate si blandetze ca si Dr Ion, ei chiar colaboreaza la anumite cazuri, se consulta intre ei, dar asta numai si numai daca problema tzine de tine.
In schimb daca si sotul are probleme, atunci trebuie sa te orientezi catre unul din medicii din echipa de FIV din spitalul Giulesti sau de la clinicile private, asta nu presupune ca vei face FIV, ci veti fi abordati pe de-a-ntregul, ca sa nu pierdeti timp important.

Succes mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns agneta spune:

Multumesc Marush.Iti doresc sa ai o sarcina usoara, am vazut ca esti . Am auzit si eu de dr. Badiu ca ar fi un medic bun.

Mersi mult Coletutza, sotul meu nu are probleme, si nici eu.Sarcina a fost obtinuta natural, numai ca eu am facut HTA si din cauza asta am avut dezlipire prematura de placenta.De aceea am nevoie de un medic bun care sa stie sa interpreteze bine rezultatele analizelor si a ecografelor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubu77 spune:

Ceau

Eu iti recomand pe Ina Moldovan de la Municipal..este ff draguta si ff buna..iar daca iti permiti o clinica privata ti-o recomand pe Deliana Predoi sau Silviu Predoi de la Medlife.

Mult succes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Alo, Alo..pot sa spun si io ceva

Dr Ion ionut da numarul de telefon. Mi l-a dat acu 4 ani si l-am sunat cand chiar ardea, dar nu il sunam pt orice..

Nu e vina dr, e vina sistemului. cu riscul sa imi tocesc degetele inutil, am nascut un bb2 in sistem medical german, cu medicul de garda si a fost totul perfect. Ghinionul meu ca nu am avut epidurala decat ff putin.

Agneta, avand in vedere problemele cu care te confrunti in sarcina (imi pare rau de copii tai pierduti ) incearca sa mergi la un medic, in bucuresti, nu tocmai laudat pe net, stim noi vorba..la pomu laudat... si nu iti lua un dr care are prea multe paciente pt ca nu face omu fatza :)

Mergi la inceput