I-am facut analizele Oanei in aprilie, dupa ziua sa. Medicul le-a ridicat, eu nu le-am vazut. Cand l-am intrebat cum au iesit, a spus ca are o anemie, sa ii dau fier. I-am dat.
Ieri am fost la medic pentru ca Oana avea niste bubite pe care eu le-am considerat ciudate. Pe spate, una sub alte, dupa la numar, cam de marimea unei arsuri de tigara, dar cu forma neregulate. In urma cu vreo trei zile a venit cu ele din parc. La plecare nu le avea. Ne-am sperit pentru ca in urma cu o luna, doua a mai venit din parc cu inca doua, la fel. Ma temeam sa nu aiba vreo legatura cu ganglionul inflamat de la gat, cel pus pe seama cariilor.
Oana sustinea ca s-a lovit, ne-a dus si sa ne arate stalpul. Doar ca nu vedeam nimic la stalp care sa lase asa urme...
In fine, dermatologul a spus ca sunt julituri, si ca ganglionii sunt de la carii.
Medicul de familie ca sunt ... muscaturi!
Cand a venit din parc insa o dureau, si erau usor zemuite, ca si cand acum se lovise. Dar bluza era curata.
Problema insa este alta. Am insistat sa imi mai spuna ce scrie pe buletinul de analize din aprilie, si asa am aflat ca are leucocitele 3600, 4000 fiind minimul. In contextul unei anemii.
Nu sunt linistita, vreau sa ii repet analizele, dar acum are puroi in gat si ia antibiotic.