Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (179)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rodicamaries spune:

salut fetele, is un car de nervi.

sambata mi-am dus pt a doua oara calcu la service.
dupa ce mi l-am adus vineri seara, imi pusese tipu de acolo symantecu, si cand mi-am descarcat messengeru, iar mi-o intrat virusul(antivirus xp 2008)care distruge tot sistemul, nu mai merge nimic, nu te itnreaba nimic, doar face prapad, acuma mi frica sa-mi mai descarc yahoo mesenger, daca se indura careva sa-mi trimita pe mail programu, pt ca stiu ca inainte de a trimite mailu` se scaneaza, si poate unele aveti un antivirus mai bun .

pup

.....................................................
mamica de Dariusica (19 sept 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Vladut e un poznas plin de cucuie se catara peste tot,are doar doi dinti,11kg 300 si 80 cm.Bate din palme spune mama tata dai papa apa e un scump si mami lui mult mai relaxata

teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melaniatud spune:

Buna dimineata!
Imi incep ziua cu multumiri…asadar:
Multumesc Mariei pt Pizza, este o draguta ca si mamica ei Luy;
Multumesc Sim pt aprecieri;
Multumim Maruntica si Papanash ca ne-ati aratat minunile voastre…sunt f frumosi…Puppi mi se pare foarte schimbata, a crescut printesa iar Ghighi e un strengar
Multumesc lui Dumnezeu ca am baiatul sanatos…asta asa ca am auzit recent un caz tragic…nu are rost sa va intristez

Eu sunt f emotionata…chiar acum o verioasa a sotului este in operatia de cezariana…naste in acelasi loc si cu acelasi medic cu care am nascut si eu….abia astept sa o vad…adica sa le vad.Uite asa realizez ce repede a trecut timpul....acusica face si piticu meu un an.

Rox observ ca ne alintam puiutii la fel…si noi ii spunem lui Tudor Bubu dar pe forum nu am folosit porecla
Alinkav – pupam domnisoara cu batic!!

http://community.webshots.com/user/melaniatud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Revenim diseara cu poze acum il pregatim pe tati de plecare .Pupici

teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Helou!

Luy si Maria, multumim pentru pizza. Yammmmiiii, de la Scoica.

Rox, la 15.30 avem programarea. Poate treci inainte? Ca daca e asa, vin si eu putin mai repejor.

Gabitz, tareeee-s curioasa ce zice neurologul .

Maria, unde-s pozele?

Jurnal de calatorii

Mergi la inceput

Teodora

Andra Maria

Vera Helena

Sa fiti sanatoase si sa cresteti mari!

Jurnal de calatorii

Mergi la inceput

Am vazut si eu pozele, mami Alinkav. Tare frumusica e Olivia, sa va traiasca, sa fie sanatoasa. Si mie mi s-a facut pielea de gaina cand am vazut-o cazand din pat. Nu s-a lovit? Patutul ala e al fratiorului sau ai trecut-o la patut fara laterale?

Jurnal de calatorii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinus_25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui melaniatud

Rox observ ca ne alintam puiutii la fel…si noi ii spunem lui Tudor Bubu dar pe forum nu am folosit porecla

Melania, mamica lui Tudorica fara frica (05.10.2007)

Helou, iacata mai e un BUBU aici, noi ii zicem BUBU-BAIETZELU'. Melania, mi-ai lipsit. Ti-am admirat strengarul in plimbari.

Alinkav sa-ti traiasca dulceatza gimnasta. Mama ce salt in cap. Chiar asa, sunt si eu curioasa daca e patutul fratiorului sau al ei, dar mai degraba tind sa cred ca e al lui Alex, ca vazui si covorul cu trasee auto, albastru...

Am admirat o Puppi frumoasa si un Ghighi strengar Faina pereche. Vad ca baiatul s-a tinut de cuvand si a invatzat-o nazbatii.

Moldoveanco, felicitari pt cucuie... Vladutz poznas catzarator. Felicitari si pt de-stress-are. Poate imi impartasesti ceva din sfaturile primite de la d-ra psiholog, caci deh, noi tot rau dormim.

Alinus de Iulius Teodor (10.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Fetelor, eu am fost la fel de mirata dupa ce am vazut poza asta!Mama e autoarea!Mama mea ii face poze mai tot timpul, o prinde in tot felul de activitati, la fel a fost si asta, o poza in timp ce ea se urca in pat, se uita in co, scotea jucarii din cos stand pe pat. Dat fiind ca aparatul face poze dupa 1-2 secunde, in loc s-o prinda cum umbla prin cos, a nimerit aparatul caderea fetei. Asa ca asta a fost, aterizarea s-a facut pe maini, aparatul fiind aruncat, si copilul prins.M-a asigurat mama ca toti au ras.
Cam asta e.

Alina,

Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Am intrat repede sa urez,
La multi ani!sarbatoritilor de azi, sa crestti mari, frumosi si sanatosi, iar parintii vostri sa se bucure de voi.

Eu sunt in criza de timp, profit acum ca doarme Cristi sa arunc repede un ochi aici, altfel raman rau in urma, am vazut poze, protagonistii.

Teo, am ramas datoare cu un raspuns, nu l-am intarcat pe Cristi, este super pregatit, nu mai cauta decat odata pe zi tatzi si atunci daca este suparat, dar nu primeste decat noaptea de 2 ori pt ca sunt incarcati sanii, la 2 un san, iar la 4-5 celalalt,atat mai produc....doar pt masa de noapte......s-au cam oprit izvoarele daca nu a mai supt mereu. Legat de patile, multumesc, momentan incerc sa le ocolesc, daca o sa fie cazul o sa merg dupa reteta, dar sper ca nu, in ritmul asta sigur nu.

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi-la Moeciu

Mergi la inceput