Aspirante optimiste > 20 (339)
Raspunsuri - Pagina 8
iulia_30 spune:
Fetele ce spuneti despre subiectul acesta?Interesant,pentru cine are bani!Deci o concluzie,ai bani traiesti,nu ai bani te rogi la DUmnezeu sa-ti tina familia sanatoasa! http://www.cordbloodcenter.ro/
iulia
anidaz spune:
Eu declar z1,deci la treaba din nou intr-o noua lupta.
poate luna asta da!
un moment de iubire
La plimbare si altele
anidaz spune:
Nu stiu de ce mi se intampla tot ceea ce simt.Cred ca a luat-o razna corpul meu.![]()
poate luna asta da!
un moment de iubire
La plimbare si altele
Rallu spune:
Imi pare rau Anidaz.![]()
E ciclu ca lumea?
Beatrice, nici somn nu puteam sa-ti dau la ora aia pt. ca eram ocupata cu sforaitul.
M-am sculat din pat la 13
dar de trezit nici acum nu-s prea sigura. Mi-e un soooomn![]()
Bine, recunosc, m-am culcat la 4-5 pt. ca am fost la o nuntaasa ca am circumstante atenuante.
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
http://tt.lilypie.com/VDwvp3.png
lalala13 spune:
te invidiez anidaz....eu sunt z 42 si ma rog sa imi vina o data...ca pana vineri sa imi si treaca sa pot face analizele...(dar sa vezi dc e ciclu ciclu)
oana cred ca ma dor ovarele..nu stiu sigur ce simt , dar in fiecare zi ma trezesc cu dureri acolo jos, cateodata ma injughie chiar tare.
rallu sper ca te-ai distrat la nunta, beatrice nu dispera timp ai, si nu conteaza dc e vara sau iarna, asta e o prostie.
eu ma uit la olimpiada cu sotu' si am zis ca-l facem pe copchilu' nostru sportiv
..asta ca sa mergem si noi prin tari straine dupa el...he he ..
--------------------------
teste
....teste
....si iar teste!

lalala13 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui iulia_30 Fetele ce spuneti despre subiectul acesta?Interesant,pentru cine are bani!Deci o concluzie,ai bani traiesti,nu ai bani te rogi la DUmnezeu sa-ti tina familia sanatoasa! http://www.cordbloodcenter.ro/ iulia |
asa este iulia...si eu ma gandesc serios cand va fi cazul sa strang bani si sa fac tot posibilul pt a reusi sa fac asta.
--------------------------
teste
....teste
....si iar teste!
iulia_30 spune:
Mai lalala,tu vrei cu orice pret sa ma faci nasa!
.Pai hai cu testele pozitive>Macar sa stiu ca trebuie sa strang bani si pentru botez. 
iulia
iulia_30 spune:
Lala,cand ti-ai facut ultimul test de sarcina?Mie mama imi spunea sa astept zece zile peste cele 30 si atunci se vede sigur daca e ceva.Ia zi,repede.

iulia
mihapet spune:
salut, fetelor!

anidaz, imi pare si mie rau de z1, iti tin pumnii ca viitoarea z1 sa fie dupa vreo 9 luni.

am si eu o intrebare: a patit cineva sa faca un test de sarcina mai repede de cele 10 zile dupa ovulatie si sa iasa -, iar apoi, in jurul perioadei de cm, sa se pozitiveze si sa fie sarcina?
bineinteles, ca daca am avut un test in casa, ...........l-am facut
si numai in urma cu 7 zile am avut ovulatia, cm-ul tre sa vina peste aproximativ 3-4 zile. mi-e o ciuda, de-mi vine sa ma dau cu capu de pereti. eram asa optimista inainte de a face testul, iar acum ma simt asa de prost, ca ma gandesc eu ca poate, daca era bb, iesea macar o pata pala pe test, dar absolut nimik. mooooooooooorrrrr
please help!..............si va rog sa nu ma certati ca am stricat testul!