Aspirante optimiste > 20 (339)
Raspunsuri - Pagina 5
lalala13 spune:
stiu rallu..vineri am programare la doctor...si clar ma duc
dar simptomele mele sunt de ovulatie, mentsra, sarcina...si imi bag picoarele ca nu e nici una
..eu totusi il muncesc pe al meu sot...poate poate![]()
oricum teste de sarcina nu mai fac in curand...urasc surecheckul, le urasc pe toate!!!
--------------------------
teste
....teste
....si iar teste!

Rallu spune:
Nu te supara...
Cu siguranta intentia mea n-a fost sa te supar sau sa te dezamagesc dar o sa inebunesti in felul asta.
Eu stiu...
...pt. ca in mai nu mi-a venit ciclul...deloc...de la mijlocul lui aprilie de abia in iunie.
Si pe atunci incercam la bebe si evident ca am tot sperat.
Aveam la simptome de nu le mai recunosteam intre ele care-s de-aia si care-s de-aialalta.
In final n-a fost nimic. NIci macar un test de sarcina pozitiv...doar dereglare hormonala.
Insa eu am fost cu nervii prastie, de-mi venea sa ma urc pe pereti.
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
http://tt.lilypie.com/VDwvp3.png
lalala13 spune:
doamne, nu ma supar..pe voi in nici un caz..pe teste ca se incapataneaza . si oricum nu am incredere decat in surecheck care se incapataneaza sa fie negativ.
eu acum sincer ma gandesc ca poate am ovulatie tarzie...foarte tarzie![]()
oricum sunt dereglata...cu capatana...hormonal...cu toate...
o sa mai fac diseara un test de ovulatie si maine sa vedem..va anunt eu dc iese pozitiv..oricum al meu sot deja a avut "grija" de mine
sa bage gigeei la "cald". 
teste
....teste
....si iar teste!

iulia_30 spune:
Lala,vezi ca testele de ovulatie e bine sa le faci incepand cu ora pranzului,nu de dimineata si nu bei lichide macar 2 ore.Vineri mergi la doctor si poate te trece pe ceva pastile de reglare a menstrei.La mine intarzia mereu pana in 10 zile peste cele 30.Succes!
iulia
Beatrice1982 spune:
Lalala io zic sa nu te stresezi si sa stai linistita ca io cred ca prolacina e de vina…asa am fost si eu si mie mi-am zis dr aia prin telefon cand a auzit cat imi intarzie ciclul si m-am mirat ca nu am crezut…si l-am facut…si guess what? She was right..
Asta e……dar trebe tratata daca e mare…io iau brocriptin dar e cam greu pana se obisnuieste organismul cu el….
Nu te stresa cu atatea teste ca nu e ebine…stii bine ca cel mai mare inamic in lupta pt bebe e stresullllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Asa ca………..vezi ce faci?
Io stii ce faceam in locul tau?
Pe toti banii stricati pe teste imi luam ceva ce imi place mie cel mai tare de mancat sau de baut si ma ospatam ca lumea…sau ma tundeam sau..imi cumparam ceva………frumossssssssssssssssssssssssss……nu????????????
Daca nu iese odata…mai greu iese dupa aia………testul……
Ok da san u te superi pe mine bine draga mea?????????????????????????????
Te pup si nu te stresa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Anidaz da cu “vanturile” de rigoare cum stai??????????????????????????????
Mai fetelo mie mai nainte asa mi-a fost de rau de nu va puteti imagina…spalam covorul in curte si dupa aiai am vrut sa il pun pe poarta sa se usuce, da numa l-am curatat nu l-am spalat…si ma chinui io s ail pun si deodata….simteam ca , cad jos……….repede am intrat in casa la sotul si zic mi- rau….suflam asa suflam zici ca nasteam asa repede…repede simteam ca nu am aer sin u aveam putere nici sa deschid ochii si stomacul era intors pe dos….si acum e nu stiu cum…sin u puteam sa zic nimic…acuma mi-e cald………………………………
Poze noi cu nepotica
http://s278.photobucket.com/albums/kk109/Beatrice1982/
lalala13 spune:
da fetelor aveti dreptate dar cand pacala e pacala...
iulia am facut la ora pranzului testele de ovulatie si abia astept sa ajung la doctor
beatrice nu am facut chiar atat de multe teste, dar in esenta ai dreptate. Tu ai grija de tine, sa nu fi facut o cadere nasoala de calciu. Hidrateaza-te si baga ceva vitamine cu calciu in tine.
teste
....teste
....si iar teste!

oanaiacovita spune:
Lalala, ai cumva dureri de ovare?
Mie mi se mai poz.testul de ovulatia cand am avut babanul de chist. si chistul ar putea fi si motiv de intarziere. Multe fete de aici am patit-o.
Neaparat tre sa ajungi la un dr.
Oana
Un vis am...un
noi2
"TODAY is a gift, that is why it is called THE PRESENT..."
Beatrice1982 spune:
pozici noi la semnatura cu bebe mic.................................
Patrik il cheama
s-a nascut in 6 august
Poze noi cu nepotica
http://s278.photobucket.com/albums/kk109/Beatrice1982/
anidaz spune:
Frumos bebic,
,dar cum il priveai acolo unde-l tineai in brateee,cu cat drag ,of,of.
poate luna asta da!
un moment de iubire
La plimbare si altele
adiutza spune:
Buna seara, fetelor!
E destul de liniste pe aici si vad ca nu vrea sa se lase cu teste pozitive deloc......
Mie mi-a venit ieri CM....... Nu stiu ce sa mai zic.....

http://mt.lilypie.com/wZQCp3.png
Don't walk in front of me, I may not follow... Don't walk behind me, I may not lead... Walk just besides me and let's be friends...