Aspirante optimiste > 20 (339)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

NEEEEEAAAATTTZZZAAAA!
da' stiu ca v-ati trezit cu noaptea-n cap

sa-ti traisca minunea de nepotel adina!! eu asa emotionata am fost cand am adus-o pe nepoata-mea de la maternitate.offf...

io am fost ieri absenta, da' cu motiv intemeiat, dupa cum bine si-a dat seama nasica'(aka iulia ). dupa o paranghelie faina de ziua lu' barbatu-meu ieri nu am reusit sa ajungem la servici nici unul din noi, si ne-am ocupat de proiectul bb la greu

io cred ca unele din voi au ochisori prin burtica dar inca nu s-au vazut pe teste(ca barem voi asteptati sa va intarzie si bine faceti). mai citesc si revin cu comentarii...

aaa...ioo sunt in ceata...ziua 45-46 nici nu mai stiu, si numar zilele pana ajung la doctor. macar parca nu mai am durerile alea ca de ciclu, sunt mai ok.

--------------------------
teste....teste....si iar teste!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui iulia_30

Lala,te pupacesc eu Se pune?

iulia

se pune..se pune..sa ma iei dupa tine sa nu ma uiti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gessy spune:

neata....... am ajuns si eu al serviciu intr-un final dupa ce de abia am razbit prin bucuresti cu circulatia asta.

pe mine ma doare si burta putin ca la cilcu, mai ales in zona dreapta. sambata am fost la cheia si am intrat cu picioarele intr-un raulet si apa era cam rece si bineinteles umeda

zilele astea o sa imi fac si testul pentru ca deja a intarziat prea mult si plus de asta am niste stari de greata nu neaparat dimineata, dar daca simt anumite mirosuri, inclusiv fum de la tigara, imi vine cam rau.
fetele care ati ramas insarcinate vi s-a intamplat ca la inceput sa va constipati? vad ca eu sunt cam rau, adica de 3 zile.......... ma intelegeti.

imi pare rau ca nu pot sa scriu si eu dupa amiaza sau seara, dar acasa nu am internet (iar computerul l-am trecut pe tusa) pentru ca am zis ca nu mai am nevoie, avand in vedere ca am la serviciu si stau destul cu ochii in monitor, dar promit ca o sa imi cumpar un alt computer si instalez si internetul.

serviciu usor si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_k spune:

Gessy nu sunt o experta, dar eu cand am fost (scurta perioada, intr-adevar), am avut si una si alta..adica si greata la mirosurile mai..tari sa spunem si am fost si constipata raaauu de tot! Deci eu zic sa faci testul si cred ca o sa ai parte de vesti bune, bune

Moni

http://tt.lilypie.com/VoyPp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_olaf spune:

Neatza fetelor. Ieri am avut toata ziua dureri de cap , ma durut si burtica cu toate ca CM vine doar pe 8 bafta

Mergi la inceput

gessy daca nici tu nu ai ochisori pe acolo prin burtica eu fac greva pe aici. Cum naiba atata simptome ce le avem si tot sa nu fie. Macar unele din noi sa aibe bafta....asa mai luam si noi nitel speranta. gessy tu ai ciclu regulat de obicei. Sau cum iti vine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia_30 spune:

Buna fetele!Ce faci lala?Te-am prins ,nu-i asa?Fetele vreau sa va fac o marturisire,eu cred ca voi face baiat(desi imi doresc enorm o fetita).Am un ochi de soacra ceva de speriat.Uite si pe lala am prins-o. .Lala te rog sa faci ce trebuie ca acusi vin cu botezu

iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras2007 spune:

CAPITOL NOU

Mergi la inceput