Aspirante optimiste > 20 (339)
Raspunsuri - Pagina 2
Beatrice1982 spune:
si io trebuie sa smotruiesc..azi am foarte mult de lucru...printre care sa vizitez un bebe de 2 sapt jumate...v-aduc pozeeeeeeeeeeeeeeeee
na ma duc ca asa nu termin in veci pururi..apoi ma mai uit eu daca ati scris sau nu...
o intrebare...salata de aiai de legume congelata de la magazin cu ce se mai poate face in afara de orez???????????????
Poze noi cu nepotica
http://s278.photobucket.com/albums/kk109/Beatrice1982/
iulia_30 spune:
Neata fetele!Ce fac fetitele?Adina iti tin pumnii si vreau sa avem amandouna acelasi DPN.In legatura cu testele de ovulatie,fetele prestati si inainte de ovulatie si dupa inca cateva zile(din 2 in 2 zile).Eu am avut testul de ovulatie pozitiv in 1 aug (nu am putut sa prestez)dar apoi la greu ,iar doctora mi-a zis ca nu s-a prins chiar in 1 aug ci este mai mic,deci.........se poate.Pupici si sunt alaturi de voi.
iulia
Rallu spune:
Neata...primiti si o adormita?
De fapt m-am trezit mai devreme dar am papat si alea-alea.
Acu tre sa incep sa-mi fac unghiile, dus, aranjare...ca diseara ma duc la o nunta.
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
http://tt.lilypie.com/VDwvp3.png
lalala13 spune:
ha ha
neeeeeeeeeeeaaaaaaattttttttzzzzzzzzzzzaaaaaaaa
eu sunt adormita sefa RALLU!! moama ce am mai dormit....dela 10 30 aseara oana acum! 12 ore! wow
z 41 !! hi hi..si ma doare iar burta ca si cand ar veni...
dar adina si eu de 3 zile simt identic ce ai tu! ma gadila si cred ca imi curge ecva..dar cand ajung la baie nimik..doar o secretie identica cu a a ta!!chiar fetele la ciclu secretia nu ar trebui sa nu mai fie?poate om fi la ovulatie
mie mi s-au si intarit nitel sanii si imi simt sfarcurile..nu stiu ciudat...asta cam denota ca trebe sa imi vina uratii. ee..asta e, numai sa vine odata ca nu mai am rabdare....vreau sa incep sa imi urmaresc ca lumea ovulatia.
da iulia..trebuie sa prestam la greu
of of...
hai...careva cu teste azi?
--------------------------
teste
....teste
....si iar teste!

Ramonika spune:
mi-as face eu test, dar cred ca e prea devreme... 
Ramonika
si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor
www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
anidaz spune:
Maama ce pisicute faine ai ,insa Miki m-a dat gata,
poate luna asta da!
un moment de iubire
La plimbare si altele
anidaz spune:
Kitzy,deja 4 lunite,sa va traiasca ,dupa mine are ochii lu mami ,Diana 
,

poate luna asta da!
un moment de iubire
La plimbare si altele
Beatrice1982 spune:
HAI RAMONA FA UN TEST!!!!!!!!!!!!!!!11
SA NE MAI BUCURAM SI NOI UN PIC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Poze noi cu nepotica
http://s278.photobucket.com/albums/kk109/Beatrice1982/
anidaz spune:
Plec sa cumpar un butoias ca am castraveti de pus la murat.Sunt gospodina,m-a apucat mania muraturilor,
poate luna asta da!
un moment de iubire
La plimbare si altele