Aspirante optimiste > 20 (339)
Raspunsuri - Pagina 17
Beatrice1982 spune:
asa imi place..................
sa fiti prezenti
steff prinde si mie un rat....ca imi trebeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
da.........miha nu stiu ce poate fi....eu am avut ceva de genul da pe dosul palmii...adik pe partea sup.....si erau asa mici bubite da parca una langa cealalta si formau o crusta...parca....si era tare interesanta la atingere...si ma manca...da era de la ficat..mai aveam in jurul gurii si pe buze..apoi m-am dat cu ceva crema si s-a dus...poate ai facut alergie
POZELE MELE
http://s278.photobucket.com/albums/kk109/Beatrice1982/
Beatrice1982 spune:
luminita doamne da sa fie cu okisori...te motivez ca ai fost la lucru.............................
POZELE MELE
http://s278.photobucket.com/albums/kk109/Beatrice1982/
mihapet spune:
Bubitele nu sunt rosii, ci transparente. cu ochiul liber nu le vezi, nu se deosebesc de culoarea pielii, numai cand te uiti la lumina sau pui mana, ca sunt iesite tare in relief! si ma mananca de-mi vine sa-mi rup pielea!
si eu m-am gandit ca poate de la mancare oi fi facut o intoxicatie, dar pe maini am de vreo saptamana, pe picior mi-au aparut doar acum cateva ore. maine tre sa ma duc neaparat la un dermatolog, sa vad ce este ca nu mai pot! imi vine sa 

anidaz spune:
Prezentaaaa,

Mihapet,eu ma chinui din iunie cu asa ceva,nu te speria e ceva din aer sau ai atins ceva planta.Eu atunci am umblat in frunzele capsunilor si rapid am facut,am primit Fenistil gel si cand ma mananca tare ma dau cu el si gata.Acum deja nu ma mai deranjeaza si ma mananca tot mai rar,am si uitat de ele ,dar acum m-am uitat si inca mai am.Nu e infectie ci doar ai si tu pielea mai sensibila.Daca le spargi ustura tare ,asa ca evita sa umbli si ia-ti Fenistil.
poate luna asta da!
Ale,un sufletel norocos!
Jay spune:
Hai ca raspund si eu PREZENT la strigarea `catalogului`. Eu sunt prezenta pe aici in fiecare zi, doar ca nu ridic mana sa ies la tabla, sunt cam somnoroasa, as dormi toata ziua, vad ca astazi am avut si greturi asa mai profunde, din adancuri...sanii in continuare ma dor doar daca ii ating, sunt umflati si simt ca ard, mai ales dimineata si seara. Dureri de burtica am, intepaturi cat cuprinde, senzatia de balonare, dar nu-s deloc aproape de CM , poate am mancat ceva care mi-a provocat asta.
In rest, ieri am pus mana in magazin pe un test, m-am uitat la el, l-am intors pe partea cealalta, l-am lasat in raft. Mai vad cum ma simt zilele astea si daca e ceva, la sf. saptamanii bag un test de control.
Oricum zilele astea am prestat fufu la greu. Insa daca as fi cu bebe, as fi de luna trecuta, cam asta e banuiala mea, desi am CM , dar scurt.
Bea, ma bucur ca ai reusit performanta de 30 zile!!! Asta da, veste!
Va pup pe toate si ...Iulia, dai si la mine ? 
_
Credendo vides!
anidaz spune:
Am uitat sa spun ca vor disparea cu timpul,mai intai se vor rari si pana la sfarsitul toamnei trec de tot.Aceste bubite sunt de sezon,la super oferta ,le iei gratis ,dar te costa intretinerea lor,

poate luna asta da!
Ale,un sufletel norocos!
anidaz spune:
Jaaay,
,deci tot mai tare ma faci sa cred ca te nasesc eu pe tine ,nu tu pe mine,![]()
Ma pui nasa virtuala?

Apropo ce ora e la tine?
poate luna asta da!
Ale,un sufletel norocos!
Jay spune:
Cum sa nu, nashoooo!! Da` vezi ca eu fac fetitza ! i-am ales si numele, inca de acum cateva luni, sper sa iti placa si sa fii de acord cu ele!
Nu mai vreau de data asta sa ma alarmez si sa ma bucur si sa nu stiu ce! mai astept. Vedem ce iese
. Insa tot nu-mi explic de ce am eu senzatia ca in momentul cand aflu de tine ca ai ockisori, aflu si la mine. 
La mine e ora 2 PM acum. Sunt cu 7 ore in urma Romaniei.
Credendo vides!
mihapet spune:
anidaz, merci de sfat! inseamna ca tu stii prin ce trec acum! imi vine sa escaladez peretii, sa-mi pun nervii pe bigudiuri si sa-i vopsesc blonzi!

sper sa-mi treaca cat de repede, ca e destul de enervant sa te tot scarpini, si sa te vada lumea la serviciu, sa creada ca ai raie
apropo: eu lucrez cu bani....multi......si poate am luat vreo ciuperca de la ei, chiar daca lucrez de 2 ani si nu am mai patit asa ceva!