Aspirante optimiste > 20 (339)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

am citit asta la un alt subiect si m-a dat peste cap...
"Aditi(Adriana-Olimpia) a devenit mamica fericita desi inainte de zamislire doctorii nu-i dadeau nici o sansa avand in vedere o prolactina mult peste medie. "
si eu prolactina mult peste medie, si daca aici vad o exceptie, nu inseamna neaparat ca voi fi si eu una...

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramonika

buna fetele, dau si eu o cafeluta azi, cred ca mi-a venit randul. sarcina cred ca nici gand, ca deja am simptome de ciclu

spuneti-mi si mie, ce teste de ovulatie sunt mai bune si cum se fac? as vrea sa o monitorizez luna urmatoare.

si inca o intrebare, daca vi se pare delicata, nu raspundeti: probabil cele mai vechi de aici stiu, dar eu, fiind destul de noua, nu stiu de ce nu puteti voi ramane insarcinate, sau de ce nu puteti DEOCAMDATA ramane, pt. ca stiu ca toate ne vom indeplini dorinta, e doar o chestiune de timp...

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki

eu am facut teste de ovulatie dr sigur si nu am reusit sa depistez ovulatia,la mine a functionat f bine monitorizarea tb

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gessy spune:

Citat:
citat din mesajul lui kitzy

Mai ai rabdare o zi, doua???? Abia astept rezultatul, iti tin pumnii si iti dau un pupic maaaaaaaaaaare de tot sa se ia de la mine gravideala

www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157604728702923/" target="_blank">Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii

de Diana (24.04.2008)

si eu te pup si iti multumesc pentru suport

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Neata,
Sunt disperata cu somnul asta, nu mai stiu ce sa ma fac .
ACU' M-AM SCULAT !!!!!
Si intr-o ora si ceva plec la serviciu...offfff.
Totusi sunt multumita ca mi-a iesit figura si acum, noroc cu postasul care a sunat la interfon, ca altfel intarziam si la serviciu.

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
http://tt.lilypie.com/VDwvp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia_30 spune:

Neata fetele!Eu nu mai am rabdare pana joi si am cam inebunit cand a spus Anidaz saptamana trecuta ca i-a iesit testul pozitiv si nu era graviduta.Asa ca ce credeti.......cum nu simptome ,m-am dus la farmacie si mi-am luat un sure check si mi-a iesit instant pozitiv.Deci nu am scapare si joi ar face bine bebita sa ne faca cu manuta.Toate simptomele mele sunt cele de dinaintea ciclului(de ieri nu mai am dureri).Va pup.

iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gessy spune:

vinerea trecuta ma durea mijlocul, adica imi dadea niste junghiuri, si zilele astea ma sacaia capul si burta jos. ca sa nu va spun ca ieri chiar mi-a fost greata. nici acum nu ma simt excelent. nu stiu ce sa mai cred. o sa ma duc sa imi cumpar azi un test.
cand ziceti voi ca este recomandat sa fac testul? dimineata la prima urina? parca am citit aici ca la pranz si sa nu beau lichide cu doua ore inainte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Dimineata cu prima urina e cel mai concludent.

www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157604728702923/" target="_blank">Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii

de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubita_tiana spune:

felicitari IULIA.....ESTE CU OCHISORI DE DATA ASTA SIGUR DACA SURE CHEK A IESIT POZITIV

inca o speranta sfaramata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia_30 spune:

Gessy,eu mi-am facut primul test pe la ora 2.Daca e sa iasa pozitiv iese.Astazi l-am facut pe la 12.30.Nu bei lichide 2-3 ore.Succes!

iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns steff spune:

Buna fetelor! Chiar daca sunt la inceput pe acest site, v-am simtit lipsa.La mine inca nu sa intamplat minunea dar inca sper.Luna asta am avut o intarziere si am fost la dr dar ... nimic, mi-a spus ca este din cauza ca sunt prea stresata .Mi-a dat acid folic si mi-a spus sa beau zilnic o cana de ceai herba millefolii[coada soricelului]

va pup pe toate si va doresc cat mai multe liniute

Mergi la inceput