Aspirante optimiste > 20 (339)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

mama ce liniste!!!!!!!!!!!!!

de la gynozol capsule pot avea scurgere maronie spre rosu? si firicele parca de sange?
ca dupa ce ma spal dimineata apoi tot iese cate un pic si seara nu mai e nimic..........un sfat ceva?
eu fug dupa sotul la soacra ca mi l-a luat inapoi!!!

lalala da ia-i praji de tiramisu vreo 10 buc sa se sature...la kaufland sunt super bune eu am mancat........

la multi ani sotului tau, eu acum ma duc sa ii fac o surpriza...sa ii cumpar ceva da nu stiu ce...si maine facem 2 anisori de casatorie....si in 10 sept..........101 luni de cand ne iubim...................adik 8 ani si 5 luni.......sper ca am socotit bine......paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

POZELE MELE
http://s278.photobucket.com/albums/kk109/Beatrice1982/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

fetele, de mihaela mai stie cineva ceva? Ca stiu ca nu era tocmai in regula ultima data cand scria??
cine stie..poate da chiar ea un semn de viata! sper sa fie totul bine.

--------------------------
teste....teste....si iar teste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia_30 spune:

Lala,te pupacesc eu Se pune?

iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anidaz spune:

Am poze cu Ale ,dar nu a iesit inca din spital fiindca nu are greutatea necesara.Abia miercuri iese daca pune inca 80 de grame.
Sunt socata de ceea ce i s-a intamplat unei foste aspirante ,Monica Dicut care ar fi trebuit sa stranga la piept in aceste momente puiutul ei nou -nascut ,in schimb il plange cu lacrimi amare.
Imi permit sa copiez un mesaj de la odiseea ei
”fetele am vb cu monica
sambata noaptea a avut contractii, duminica la 6,30 i s-a rupt apa si a ajuns la spital.
Dr ei nu era, a nascut natural la 12,30 dar bebe nu a avut puls si nu a putut fi resuscitat. Crede ca daca i se facea cezariana nu ar fi fost sfarsitul asta si mai crede ca bebe a inghitiut meconiu.Astreapta rezulatele autopsiei.
Este inc in stare de soc, nu poate sa planga si mi-a permis sa mergem la ea la spital.
Sfatul ei: la cel mai mic semn dureri, ca nu mai misca bebe, etc, fuga la doctor.”

Am copiat acest mesaj pentru ca noi cele care ne dorim un copilas atat de mult sa spunem o rugaciune pentru sufletelul lui bebe ANDREI si sa ne rugam sa-i intareasca cel de sus pe parintii lui.

Acum mi-am dat seama ca faptul ca la mine e z1,2 nu mai conteaza a catea zi este este un lucru minor pentru care n-ar trebui sa sufar atat de mult .Nu este sfarsitul lumii ca n-am ramas luna asta.Sfarsitul lumii este cel putin pentru mine asemanator cu ceea ce a patit biata Monicasi celelalte fete care au trecut prin asa tragedie,sa simti bucuria testului cu doua linii,sa simti miscarile bebelusului in burtica ,sa simti bucuria zilei in care stii ca mergi sa nasti,sa astepti sa-ti auzi copilul scotand primul planset ,sa-i vezi fetisoara micuta si umeda,iar toate acestea sa se naruie intr-o clipa din cauza unora care pe nedrept se numesc medici.Acesta mi se pare sfarsitul lumii.

Cred ca de acum ma voi bucura de fiecare data chiar daca nu am test cu doua linii,pentru ca daca-mi vine macar stiu ca vine la timp.

poate luna asta da!

un moment de iubire
La plimbare si altele

Mergi la inceput

Din cauza tristetii ce m-a cuprins ,am uitat sa pun pozele cu Ale:
http://s221.photobucket.com/albums/dd196/indra_055/Alexandru/

poate luna asta da!

un moment de iubire
La plimbare si altele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Buna,
Acum m-am adunat si eu de pe drumuri.
Dupa serviciu am fost sa dau comanda de usi pt. ca in septembrie incepem sa renovam casuta (a se citi "apartamentul") si am zis ca daca tot bagam un ban, macar s-o facem ca lumea.
V-am citit repede si acum ma bag la somnic ca mi se inchid ochii.
Fetelor, sunt ceva de speriat, nu mai stiu ce sa ma fac...o sa ajung sa merg pe strada cu ochii inchisi.
Nu mai visez decat paturi si perne moi.
Bine...eu tot zic ca am circumstante atenuante...sambata noapte nunta, ieri petrecere aniversara...n-am avut timp sa ma odihnesc ca lumea.
In fine...ma culc...va mai citesc cand ma trezesc.

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
http://tt.lilypie.com/VDwvp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

buna fetelor

Adina, sorry pt z1, poate luna asta va fi cu noroc
M-a cuprins si pe mine groaza cand am citit ce s-a intamplat cu bb-ul Monicai , e infiorator ca inca mai traim asa ceva in anul 2008
Acu, nu ne mai ramane decat sa ne rugam pt sufletelul micutului Andrei si pt parintii lui, sa aiba putere sa o ia de la inceput

Monica, sper in curand

http://tt.lilypie.com/nQI5p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jay spune:

Adina, sa va traiasca sanatos si iubit, rasfatat si fericit!! E tare frumos, si-mi place mai ales poza in care are boticccc...!!
Felicitari sorellei tale si sotului ei, iar tu, matusa, sa nu-l rasfeti excesiv de mult

Sa ne mai aduci poze, sa-l vedem cum creste!
Pup matusa.

Credendo vides!

Mergi la inceput

Multumesc,Jay,puuup,
Trebuie sa le pun la semnatura.

poate luna asta da!

un moment de iubire
La plimbare si altele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia_30 spune:

Anidaz sa-ti traiasca prichindelul.Ce fata de barbatus are..... .Este cam serios. Pupici!

iulia

Mergi la inceput