intrebari...

intrebari... | Autor: csera86

Link direct la acest mesaj

Sunt gravida in a 6-ea saptamana. Anul acesta am terminat facultatea, si mai am un an de umblat la a doua facultate. Acum de-o luna sunt angajata ca vanzatoare la o patiserie de tip fornetti, unde nu prea imi place si as dori sa-mi caut altceva. Mi-e teama ca nimeni nu ma va angaja fiindca sunt gravida. Iar din cate cele am citit ori la locul de munca de acum, ori la alt loc, e degeaba sa mai lucrez 5-6 luni, ca oricum nu mai primesc banii pentru cresterea copilului, fiindca nu lucrez inca de un an? Acum doi ani am mai fost angajata pentru 2 luni la o alta firma, daca asta ar conta tot nu mi-ar iesi 12 luni lucrate. Conteaza ceva ca acum am terminat facultatea (ca inca nu am terminat a doua facultate stiu ca nu conteaza ca este vorba de o facultate neacreditata inca)? Sau daca imi las locul de munca pot sa devin somera, fiindca nu mi-am gasit loc de munca in domeniul pregatirii mele, si asa e mai bine cu ceva?
Va rog, sa ma ajuta cineva cu vreun sfat folositor in situatia asta! Multumesc, o viitoara mama.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Csera, da, faptul ca intri in somaj iti asigura continuitate pe cartea de munca si poti beneficia de cei 2 ani de crestere a copilului! Parerea mea este sa stai cat poti aici, poate introduci si un concediu medical de risc de sarcina (statul mult in picioare, conditii improprii de munca, caldura, discuti detaliile acestea cu ginecologul daca vrea sa te ajute) pana la 28 de saptamani, dupa care intri la cerere in concediu prenatal pana la nastere. Sarcina usoara si bebe sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns csera86 spune:

Multumesc foarte mult!

Mergi la inceput