le facem jucarii?(3) camera copiilor

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ML spune:

Nu ma pot abtine, scuze, cred ca behai de una singura pe aici . Ghirlande, ghirlande, ghirlande:

http://www.flickr.com/photos/taffeta/3509113362/

Take joy! (poze)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Germina spune:

ML, scuze, dar nu inteleg cum se fac. Se decupeaza fiecare sau se pliaza si se decupeaza cate un animalut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ML spune:

Germina, uite:

http://www.flickr.com/photos/taffeta/3509115292/in/photostream/

Pliezi o fasie luuunga in forma de acordeon, desenezi in asa fel ca aripile (manutele, coditele, etc.) sa atinga marginile ( trasezi un singur model deasupra, pe prima indoitura) si decupezi pe contur fiind atenta sa nu tai "legaturile"/marginile. Daca le tai, iti ies separate, nu ghirlanda. Fa o incercare pe o hartie cu un model simplu, intai.
Se intelege oare?

Take joy! (poze)

Mergi la inceput

Gata! M-am prins! Multumesc frumos ML. Foarte frumoase.

Mergi la inceput

Pentru cei care mai cred in calitatile lucrului manual de-a dezvolta imaginatia si abilitatile copiilor, va recomand sa aruncati o privire pe site la www.activitaticopii.ro sa vedeti cate lucruri minunate puteti crea impreuna cu copiii, chiar si cu cei sub 2 ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui Germina

Pentru cei care mai cred in calitatile lucrului manual de-a dezvolta imaginatia si abilitatile copiilor, va recomand sa aruncati o privire pe site la www.activitaticopii.ro sa vedeti cate lucruri minunate puteti crea impreuna cu copiii, chiar si cu cei sub 2 ani.

Povestea nasterii printului
Povestea nasterii printului 2 (praslea)
PERLE DE COPII CUMINTI
Poze cu noi

www.germina-fluturi.blogspot.com/" target="_blank">BLOG

interesant site-ul, chiar am gandeam ce sa mai facem cand stam in casa...
am sa incep sa mai caut si alte site-uri cu aceasi tema!!

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Pe www.activitaticopii.ro se desfasoara 3 concursuri. Asa ca daca va jucati cu cei mici de-a bricolajul puteti castiga si premii pentru asta.
Pacat ca nu se mai ocupa nimeni de Atelierul Piticilor. Tare era frumos.

Mergi la inceput