le facem jucarii?(3) camera copiilor

le facem jucarii?(3) camera copiilor | Autor: ruscus

Link direct la acest mesaj

mamici, tatici, mai sunteti in concediu?
ce ziceti de un nou capitol al acestui subiect? sunt sigura ca mai aveti idei interesante
cristina, am vazut ce tablouri frumoase ai facut, am fost foarte impresionata, vreau sa incerc asa ceva si eu dar trebuie sa fac rost de materiale si nu stiu de unde
va astept cu idei si promit ca am sa vin si eu cu idei ingenioase

"viata este un dar pe care il meritam numai atunci cand il daruim."
"daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele." R. TAGORE
florina, mamica lui thierry si dara

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Link la capitolul 2

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruscus spune:

ultima noastra creatie sunt doi fluturasi facuti din hartie colorata, fiecare copil a ales doua foi de culori diferite, le-am desenat manuta pe ele dupa care le-am decupat, eu am facut corpul fluturasilor din carton, iar copii au lipit aripioarele (in forma mainilor), ochii i-au din margelute, au iesit doi fluturasi foarte draguti pe care i-am prins pe usa dormitorului
voi ce ati mai facut?

"daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele." R. TAGORE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leah spune:

Buna!
M-am apucat si eu de decorat camera copilului, avand in vedere ca urmeaza sa vina, si am ales ca nuante rosu si galben la mobilier si accesorii. Peretii i-am facut albi si tavanul bleu ca cerul, pe care pun ca si corp de iluminat un soare. Intrerupatoarele si prizele sunt in forma de margareta cu petale rosii si pistilul galben, ca sa dea un aer mai vesel. Ii fac diverse accesorii cu manutza mea, daca vreti sa vedeti poze, am cateva pe blogul meu (a doua postare), si mai urmeaza si altele. Imi place sa fac eu cu manutza mea diverse lucrusoare, pentru ca stiu ca sunt unice si deosebite, chiar daca nu sunt perfecte.
Uitati aici o idee deosebita de joc pentru copii - mie mi-a ramas gandul la el de cand am citit prima oara http://scribbit.blogspot.com/2008/06/six-sided-wooden-block-puzzle.html (scuze nu stiu cum sa pun doar linkul sub cuvant). Vreau sa ma apuc de ea in curand, trebuie doar sa gasesc pe cineva care sa imi taie o bucata de lemn in cuburile necesare.

Leah

Blogul meu despre mamici, copii, sfaturi, idei & retete http://frunzalaura.wordpress.com/

Mergi la inceput

buna leah, vreau sa iti spun ca eu sunt inebunita dupa lucru manual, e super ideia dar e o problema, de unde faci rost de cuburi, m-am uitat si eu pe situ-ri americane, au asti niste materiale, din pacate pe la noi nu se gaseste asa ceva

Mergi la inceput

Eu ma gandeam sa ma duc la o fabrica de cherestea, sa iau o bara de lemn patratoasa, pe care s-o tai cubulete. Ce zici, crezi ca ar merge?

Blogul meu despre mamici, copii, sfaturi, idei & retete http://frunzalaura.wordpress.com/

Mergi la inceput

da cred ca ar merge, pe mine de mult ma bate gandul sa fac o casuta de papusi pt scumpa mea si o cetate pt junior, casa de papusi vreau sa o fac din placaj iar pt cetate am vazut un model interesant pe net din cuti de carton, sper sa ma apuc de treaba
azi vreau sa personalizez un ghiveci de flori in care sa pun violete, o sa vin cu poze daca rezultatul e bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Leah, m-ai dat pe spate cu realizarile tale! Mi-a placut mult ce am vazut pe blogul tau, asa pe bucatele, ca nu am putut ca vad camera cu totul... Oricum o sa-ti mai vizitez blogul, pentru ca e fff interesant!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Buna, fetelor!

Ma intreba una dintre voi despre materialele cu care am pictat...Sunt vopsel pentru sticla luate de la magazinele de specialitate. Se gasesc pe Lipscani, la Gara de Nord sau pe unde se vand obiecte de arta. Mi se pare ca si la Brico se gasesc.
Eu folosesc una profi pe care o ard in cuptor.

Cam asta!

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Camelia_Daniela,
Multumesc pentru aprecieri. O sa pun in curand poze din camera bebelusului sa vedeti cum a iesit, mai am de facut niste finisaje si de improvizat niste chestii dar sunt sigura ca o sa iasa super.

Leah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monixy spune:

daca va plac papusile din hartie , in link-ul urmator gasiti o multime http://www.makingfriends.com/f_Friends.htm

mie imi plac in special cele din tema "multi cultural" , cred ca o sa fac cateva pt mine , o sa le folosesc drept semn de carte sau ca semne-retete de bucatarie , agatate pe un suport ca si cheile (evident fiecare papusa va avea o parte decorata ca atare , iar pe cealalta scriu reteta).

succes la proiectele voastre !

Mergi la inceput