Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (105)
Raspunsuri - Pagina 17
iuli-ana spune:
Buna dimineata!!!
Am vazut bine sau nu a dat nimeni cafeaua???Poftiti la 

,la 

si la tot ce altceva vreti,facem cinste,ca doar zanuta mea are 8 luni!!!

Nu am timp in continuare sa citesc nimic,dar sunt fericita,sambata imi vine sotul si atunci voi avea ceva timp si pt mine!!!

Daria mea papa cam tot ce-i dau,se ridica in fundulet de pe spate(mai intai in cot si apoi in fundulet),merge tinuta de manute(astfel ca nu-i mai place deloc in carut,vrea doar in picioare),am inaugurat olita si...multe alte lucruri imbucuratoare...
Zice TATA,MAMA doar cand o supara ceva,BABA,DA,ASTA...si cam atat...Incerc sa mai revin...
iuli-ana spune:
ANK,felicitari pt printesa,nu tin minte sa te fi felicitat!!!
ANCUTZA,felicitari si tie pt ce ai pierdut...de kg vorbind!!!![]()
![]()
![]()
Ank83 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui iuli-ana ANK,felicitari pt printesa,nu tin minte sa te fi felicitat!!! ANCUTZA,felicitari si tie pt ce ai pierdut...de kg vorbind!!! Ana,mami de Daria-Elena,26.12.2007http://picasaweb.google.com/state.ana/PozeDaria |
multumesc
Ank
Raul
17.10.2007si
de
care creste asa Poze Raulito
ancadragoman spune:
Ana mersi ptr felicitari,in sfarsit pierd si eu ceva dupa care nu imi pare rau![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihuta desi cateodata sigur inteleg gresit, ca azi pe scari cand imi spunea mama baba mama baba..... |
Copilul nu minte niciodata mey...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
ancadragoman spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mariussimiuc
Copilul nu minte niciodata mey... ![]() Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... |
rautate mica
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
Ank83 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mariussimiuc
Copilul nu minte niciodata mey... ![]() Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... |
vezi ca iti iasa codita din pantaloni
Ank
Raul
17.10.2007si
de
care creste asa Poze Raulito
mariussimiuc spune:
Ce-ati mai sarit in capul meu...
Nu m-am referit strict la Mihuta,care fie vorba intre noi e o tinerica
ci la modul general.
Am sa specific data viitoare. ![]()
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
Vasari spune:
Buna!
Ank, felicitari pentru Raul! Stiam ca e un plimbaret. :)
Noi ne-am depasit recordul personal ieri: doua borcanele de supa-crema de curcan. M-am speriat cat a papat.
Si a facut cativa pasi tinandu-se doar de un deget al sotului meu. Am ramas cu gura cascata la propriu! Ma gandesc cum o sa fie cand va merge singurica, daca acum am fost atat de emotionata!
Alina si Maria - 3 NOV 2007
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.
ancadragoman spune:
pentru cine vrea sa ne vada avem poze noi de aici incolo http://good-times.webshots.com/photo/2209717380101626593yVFNiq si ultimul filmulet,adica asta http://good-times.webshots.com/video/3045857030101626593zCGKEy
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii

Daria-Elena,26.12.2007