Aspirante din GALATI (3)
Raspunsuri - Pagina 17
MITITICA82 spune:
gepa fruntea sus, fii puternica, ai sa vezi ca DD e alaturi de tine si te va ajuta; nu mai sta tot timpul cu gandul acolo si cand nici nu te astepti atunci apare..hai incredere, nu te inchide in tine, fii alaturi de cei dragi si accepta-le sprijinul. Ai incredere, lupta, mergi mai departe.
Provista te-as incuraja dar si eu am asa o teama in mine de nu mai pot, si eu ca si tine, macar tu ai fost la control si stii ca bb traieste, dar eu,...pana la sf.lunii innebunesc...parca zic ca simt ceva miscari prin burtica, bolboroseli ceva...dar nu stiu sigur daca e bb sau nu....cu DD INAINTE
http://bd.lilypie.com/MNeep3.png
taty_ana spune:
buna fetelor,
Nici nu stiu cu ce sa incep...ma bucur mult ca vad aici solidaritatea galatencelor....eu bantui site-ul asta de muuult timp de acum vreo 5 ani de cand am inceput sa umblu prin spitale prin bucuresti si sa ma chinui vreo 2 ani dupa care am facut o pauza destul de mare,3 ani, nevrand sa mai aud de copii si sarcina....ajunsesem sa plang cand vedeam o femeie gravida de aceea am decis sa fac o pauza...
Acum vreau sa reiau lupta hotarata sa fac FIV..este singurul lucru care mi-a mai ramas sa-l fac....dar mi-e groaza ca o iau de la capat cu toate acele analize, HSG si ce-o mai fi...nici nu stiu de unde sa incep, m-am hotarat la dr Dracea din Giulesti,sper sa fie o hotarare buna,o sa incep de la anul in primavara cu toate analizele....pana atunci am sa va urmaresc pas cu pas sa invat ce trebuie sa fac si eventual sa ma sfatuiti...va pup pe toate si....cu armele inainte ca trebuie sa reusim...
provista spune:
buna taty_ana , multa bafta si sper ca hotararea pe care ai luat-o sa iti indeplineasca visul.
http://bd.lilypie.com/FXMzp3.png
iuca spune:
taty ana dr Dracea sigur e o alegere buna. Eventual poti sa mergi sa vorbesti cu ea la Gynera si FIV-ul sa il faci la Giulesti. Asa sigur ai avea timp sa vorbesti cu ea. La Giulesti e nebuneala mai mare.
Fetelor stiu ca s-a mai vorbit despre triplu test, dar va mai stresez si eu o data. Stiti cumva unde se poate face in Galati, cat costa, in ce consta, cu cat timp inainte se face programare?
ptr toate fetele
"Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele."
Les Brown
12+ 

sorinake spune:
bine ai venit tatyana! sper ca drumul tau va fi incununat de succes!
ce mai faceti fetelor!
o zi buna!
Sorina
"Help my bunny take over the world!"
http://tt.lilypie.com/VGHop3.png
provista spune:
iuca, TT se poate face la romar, la ireg la borciov, poate si la vitalmed sau galitiatos. nu trebuie programare te duci dimineata fara sa fii mancat inainte si consta in recoltarea de sange, iar ca pret undeva la 100 ron.
http://bd.lilypie.com/FXMzp3.png
gabrielita_r spune:
BUNA FETELOR
Imi cer scuze ca nu am scris de mult, dar am fost in focurile pt fiv.
Nu am vesti prea bune, ieri am fost si am facut testul beta hcg si a fost negativ deci nu sunt insarcinata. Sunt distrusa dar o sa am puterea sa merg mai departe.
Va pup si orice intrebare aveti va voi raspunde cu drag.
Cu drag Gabriela.
taty_ana spune:
multumesc fetelor ca m-ati primit cu atata caldura....eu una tot am zis ca ma apuc de fiv in primavara dar nu pot sta locului asa ca pe 5 nov m-am programat la clinica Sanador la dr Mihailescu Cosmin Iuliu (ati auzit de el?) pt o consultatie sa fac HSG...am stat si m-am gandit....si totusi daca mai exista o mica mica speranta? pana in primavara eu stiu....ma agat si eu de un fir de par...am o intrebare pt fetele ce au facut fiv....ati avut efecte secundare?v-ati ingrasat,v-a cazut parul?v-a crescut parul prin alte parti a corpului?intreb pt ca am auzit tot felul de variante ca din cauza dozei mari de hormoni injectate in organism totul o ia razna...de aceea mi-e frica rau tare de fiv...ca sa nu mai zic de eforturile financiare care le voi face...sa nu ma intelegeti gresit...imi doresc muult un bebe dar conteaza si sanatatea mea...
pe toate fetele
MITITICA82 spune:
buna fetelor, ce mai faceti voi??
provista cum te mai simti?ceva miscari la bb? la mine se simte ceva .ceva dar nu zilnic, sunt curioasa cum esti tu 
http://bd.lilypie.com/MNeep3.png
gepa spune:
buna tuturor fetelor. ce sa mai zic?...incerc sa ma remontez dupa depresia acumulata dupa ultimele nereusite.eu una sunt in focul legalizarii actelor caci vrem sa depunem totodata si dosarul ptr adoptie. si pana la solutionarea lui... mai incercam ca si pana acum. mergem in paralel...ca altfel pana la craciun sunt la spitalul de boli nervoase. e ft ft greu sa ma readun...de altfel doar sotul este alaturi de mine, caci restul nu prea stiu zbuciumul nostru ( analize, incercari, ia , asteptari, deziluzii la fiecare luna) , insa cateodata am senzatia ca pana si sotul asteapta de la mine ceva ce eu nu pot sa dau mai mult decat am facut pana acum. trebuie sa-mi mut gandul, sa incerc sa ma iau cu adoptia. va doresc multa putere si rezistenta celor care nu au abandonat cursa sau care abia sunt la inceput. va pup din suflet si continuati cu informatiile , e tare bine asa sa ne informam una pe alta...si mai ales sa ne incurajam...caci pana la urma asta e tot ce conteaza...sprijinul apropiatilor .