Buna fetele
Ella- felicitari pt. operatie! Sper sa fie bine totul! Si sotul a fost la dr.Cauni acum 2-3 ani...insa nu i-a zis de niciun varicocel..si a facut ecografia aia..nush cum se numea..si palpare a facut dl. dr. concluzionand ca nu are asa ceva! Sotului i-a inspirat incredere dl. dr.
Iuca- felicitari la dublu pt. cele 2 inimioare! Sa dea DD sa fie bine pana la capat!
tzuiumic- nu dispera ...caci asa dupa cum vezi la fete solutii exista! Un
sa faci alegerea cea mai buna!
Miki-ieri am dat intamplator la Tv peste o dna farmacista care prezenta 2 produse romanesti...
Oare or fi ok?? Eu spun numele lor caci poate fetele vor sa incerce:
Prostadynon
formen.
Daca dati cautare pe. net gasiti prospectul lor.Ele se gasesc in farmacii si la mag. cu naturiste cica!
dany
Am postat si un subiect separat pe aceasta tema, la Femina, dar fetele m-au trimis aici la voi. Am si eu o intrebare. Mai vrem si noi bebe, am facut toate analizele, eu sunt ok, el e aproape ok (adica
sunt un pic mai putini decat normal si traiesc doar vreo 24 de ore), dar doctorita a zis ca, inainte de a-i da lui tratament, sa incercam cateva luni. Acum : daca traiesc doar 24 de ore, cat de des trebuie sa ne "intalnim" pentru a avea sanse ? Ca stiu ca nu e bine nici prea des pentru a le da posibilitatea sa se refaca. Dilema mare !!!! Multumesc pentru raspunsuri !
Buna fetele
,
Danyalo multumesc pt incurajari... nu disper, desi drumul e lung dar, vorba aia, lucrurile bune cer sacrificii.
Am fost azi la dr damian si a iesit putin soarele.
Ne-a indrumat sa facem programare la gynera la dr dracea, insa vom face biopsie test pana la urma.
Problema e ca abia prin Ianuarie 2009 suntem programati 
Va tin la curent