Probleme la vezica urinara fara usturime?

Probleme la vezica urinara fara usturime? | Autor: Noa

Link direct la acest mesaj

Va rog din suflet sa ma ajutati, daca ati trecut prin asa ceva!
De mai bine de o saptamana, am niste dureri pelvine(exact ca la ciclu), care la inceput au fost mai domoale, apoi din ce in ce mai intense.Ce e ciudat e ca nu cedeaza la nimic. Singura alinare este sticla cu apa calda pusa pe burta.
Bineinteles ca primul gand a fost ca e ceva ginecologic. Am fost la control, mi-a facut inclusiv ecografie transvaginala si mi-a spus ca n-am absolut nimic.Mi-a dat sa iau Duphaston(2/zi).
De vreo doua zile, insa, durerea s-a localizat deasupra pubisului, si acum am senzatia de arsura, de fierbinteala, in dreptul vezicii urinare.Oare n-o fi ceva de la vezica urinara?N-am usturimi la urinat, dar atunci cand fac nu-mi vine un jet puternic, ci foarte incet si slab.Va rog, indruma-ti-ma(medicul meu de familie a plecat din tara), nu stiu ce sa fac.Ce ar trebui sa fac, de fapt. O ecografie, o urocultura? Problema e ca luni trebuie sa plec in concediu(avem biletul cumparat), dar mie mi-e frica sa plec asa, cu durerile astea(dereri, arsuri nici eu nu mai stiu ce simt).Ce poate sa fie? Daca ati avut simptome asemanatoare, va rog sa-mi raspundeti!
Multumesc!

Ioana mea la 4 ani
M-am facut mare!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mcm spune:

Ce culoare are urina? Ar fi bine sa faci o urocultura, nu ai nevoie de trimitere, te duci direct la laborator cu putina cantitate din urina de dimineata.

Daca nu e prea tarziu.

www.articoledepetrecere.ro" target="_blank">Petrecere pentru copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hristina spune:

Eu zic ca e de la rinichi sau de la o infectie urinara...mergi sa-ti faci eco si vezi imediat ce e !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stanescu spune:

Din ceea ce povestesti, pare sa fie o infectie urinara. Ar trebui sa spui in ce zi a ciclului ai observat simptomele, daca au mai aparut inainte si in ce circumstante. Daca nu ai timp -disponibilitate sa faci o urocultura si spui ca pleci in concediu, iti recomand Ciprofloxacina 1 cp/12 h, asociat cu Urinex 3 cps/12 h si Indometacin supozitoare 1-2/zi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noa spune:

Va multumesc mult pentru raspunsuri!Sa zicem ca ma simt putin mai bine, astazi chiar nu m-a durut deloc.Sper sa-mi treaca sa pot pleca luni la mare si mai ales sa nu ma apuce pe acolo!.
Oricum m-am programat pe 1 septembrie la ecografie, sa vad daca e ceva in neregula cu vezica.
Din cat mi-am dat seama, urina nu are o culoare anormala.Durerea a inceput cam la 2 zile dupa menstruatie.(eu initial am crezut ca sunt dureri de ovulatie, pe urma mi-am dat seama ca nu era perioada).Deci m-au tinut 10 zile.Asta daca nu m-or apuca din nou...Continui cu Duphastonul si ma rog sa ma lase macar saptamana asta cat sunt la mare.Oricum, ecografia o fac,pentru ca vreau sa stiu exact care este/ a fost motivul durerii.
Din ce am inteles de la voi,poti avea probleme la vezica si fara usturimi.Asta ma interesa cel mai mult!
Multumesc mult si tineti-mi pumnii sa nu ma mai doara!Macar pana ma intorc! Uff, de ce trebuia sa se intample tocmai acum?
O sa va spun urmarea si rezultatul de la ecografie!

Ioana mea la 4 ani
M-am facut mare!

Mergi la inceput