Buna,
Am urmatoarea problema: am nascut in aprilie si am depus dosarul pt cei 200 lei alocatie. Mi s-a spus ca vor veni cu dupa 3 luni de la data depunerii acestui dosar.In iulie mi-au intrat pe card doar 200 lei. Nu trebuiau sa fie 600 =mai, iunie si iulie???? Nu se dau din urma??? Sau voi primi 200 pana in iunie 2010, cand se implinesc cele 24 de luni ?
Voi cum ati primit banii astia???
Multumesc anticipat,
Valentina si Matei(10.04.2008)
Hai ca m-am interesat si raspund tot eu, in caz ca mai e cineva in situatia mea. Alocatia vine retroactiv prima data.La mine a fost o greseala si trebuie sa fac o reclamatie la Asistenta sciala, pe str. hambarului, in sector 2.
Valentina si Matei (10.04.2008)
http://good-times.webshots.com/photo/2296627030103382524SLTRxd
Pentru reclamatia asta trebuie sa te deplasezi personal la adresa lor? Sau se poate face reclamatie in scris/posta/mail etc?
Eu nu inteleg cum vine treaba "vine retroactiv doar prima data". Din moment ce nu au mai trimis-o, inseamna ca e vina lor, nu?
Care este procedura prin care se pot vira cei 200 ron pe card? Multumesc anticipat pentru raspuns
+28
eu tin minte ca atunci cand faci dosarul te intreaba daca vrei pe card banii si daca da trebuie sa scrii codul IBAN pe care-l ai scris pe hartia pe care ai primit-o odata cu cardul.daca nu mai ai hartia te duci la banca si intrebi.dar vezi sa nu dai alte informatii gen parola sau mai stiu eu ce doar codul IBAN
SPER SA-TI FI DAT RASPUNS CORECT