PIERSICUTZE de iulie-august 2006- LMA! (88)
Raspunsuri - Pagina 19
eugcem spune:
Ramoon eu i-am luat lapte NAN fara lactoza lui Nicolae, de la farmacie. Cu mucisorii cum mai e? Acum a inceput sa ii curga si lui Nicolae nasul si sa tuseasca :(
Eugenia si Nicolae mic (18 iulie 2006)
Ramoon spune:
salutare!
e mai bine fetelor, Slava D-lui! i-am dat si un pic de carnita de pui sa pape vad k e bine.
acum seara a cerut draguta iar mikik=lapte (asa zice ea, e o combinatie intre milk si laptic
) i-am dat branza fagaras si un pic de iaurt. de maine o sa incerc cu lapte, sper sa nu o intorc. faza e k nu a avut scaun nici ieri, nici azi
ea care oricum facea kkreze.
eugcem, si noi tusim si se simte k are flegma si e si un pic ragusita. acum ma gandesc k ori e de la ce are in gat, ori de la faptul k si-o fi fortat gatul cand a vomat. vreau sa merg maine dupa-masa cu ea la med de fam sa vad ce zice daca ii pot da ceva de tuse si sa o si asculte un pic.
acum seara i-am facut baita k nu am mai facut de cateva zile si pana sa adoarma a tusit de vreo cateva ori nasol de tot si parca ii tot vine sa vomite, ma apuca nervii cand vad k tot zic k o luam de la capat. Doamne fereste!
dar la Nicolae o fi tot de la virusul ala sau a racit? Timi nu mai are mucisori, a avut doar o zi de ziceai k e apa si aspiram a 5 min.
Sanatate multa si un
lui Nicolae!
Ramona si Timeea http://b2.lilypie.com/xT9Ap2.png
emiliapop spune:
buna mamici,
ne-am intors si noi din tara unde am stat o saptamana si am venit aici la noi la racorica adica 15 grade
brrrrrrrr....de la 30 deee.
am si eu o intrebare si totadata un motiv de stres pentru mine: mai exista cineva printre piersicutze care nu leaga inca cuvintele, nu vrea sa se uite la poze sa spuna ce animal e sau raspunde numai cand vrea el?
Emilia cu Eveline Mihaela (05.02.2008) si Alexandru Paul (16.08.2006)
poze cu noi si Eveline
Ramoon spune:
'neata!
Emilia, eu zic sa nu te ingrijorezi k baietii sunt mai puturosi un pic. am si eu un nepot de varsta lui Timi (e nascut in 31 aug) si in afara de mama, tata, kk, pipi si apa nu zice nik asa k eu zic sa stai linistita.
mamidestefan spune:
cu 
Trec si pe aici sa va dau vestea ...

pe 18 sept 2008 sunt programata la cezariana...cu BADIU ..in MUNICIPAL.
asa ca incepe numaratoarea inversa pentru noi ..ce mult as vrea sa o mai amin un pic
..
UREZ SANATATE MULTA PIERSICUTZILOR SI PIERSICUTZELOR BOLNAVIOARE ....SI MULTA PUTERE MAMICILOR..
..multi..multi.
LIDIA
(38w+)cu
Izabella-Cleopatra si
Stefan-Eduard (21.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2badf071b77356f846bd48" target="_blank">Voinicelul meu de la nastere pina la 1 an
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=6ca8c6ea1e4392fcb4bee7&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Aniversare Stefan - 2 anisori!
www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157606957759808/" target="_blank">Camera Izabella
www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157606967679703/" target="_blank">Camera Stefan
anasia spune:
ramoon, ma bucur ca sunteti bine; las-o in pace, cu ce sa faca kk, daca n-a mancat?
emiliapop, si eu zic sa nu-ti faci griji, finuta mea este mai mare decat Alessia cu 6 luni si nu prea vorbeste;
mamidestefan scoatem saptamana viitoare agitatele

La multi ani, piersicutza Inas!!!

anasia si
Alessia Anca(14.08.2006)
o sansa pentru Sosonica
Alessia la 2 ani
mamidestefan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anasia mamidestefan scoatem saptamana viitoare agitatele ![]() anasia si Alessia Anca(14.08.2006)o sansa pentru Sosonica Alessia la 2 ani |

LIDIA
(38w+)cu
Izabella-Cleopatra si
Stefan-Eduard (21.08.2006)www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2badf071b77356f846bd48" target="_blank">Voinicelul meu de la nastere pina la 1 an
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=6ca8c6ea1e4392fcb4bee7&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Aniversare Stefan - 2 anisori!
www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157606957759808/" target="_blank">Camera Izabella
www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157606967679703/" target="_blank">Camera Stefan
dana7mi spune:
bine v-am regasit! am revenit si noi din vacanta din Romania. A fost frumosa revederea bunicilor, a rudelor. Si nunta fratelui meu a fost frumoasa. Am vizitat un pic zona Maramuresului (Bocsa - Cascada Cailor, Sapanta - Cimiturul Vesel)
Obositor a fost drumul, kilometri intregi de strazi in "renovare", trafic intens, praf mult, dar ce mai conteaza? important este ca a decurs totul bine.
Ale
dana7mi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui emiliapop am si eu o intrebare si totadata un motiv de stres pentru mine: mai exista cineva printre piersicutze care nu leaga inca cuvintele, nu vrea sa se uite la poze sa spuna ce animal e sau raspunde numai cand vrea el? ![]() Emilia cu Eveline Mihaela (05.02.2008) si Alexandru Paul (16.08.2006) poze cu noi si Eveline |
emilia, si Ale al meu este scump la vorba. Spune cateva cuvinte. Ii plac turnurile bisericilor, in Romania le numara pe toate ; si la toate le spune "titti". Iar cat privesc cuvinetele, unele le spune in romana, altele in italiana. Fetele de la camin au inceput sa invete romaneste
Ale
Ramoon spune:
salutare!
fetelor am facut-o lata!
i-am dat lui Timi lapte si chiciti ce? a vomat tot! stiu merit
i-am dat k tot cerea si daca am vazut k e bine de cateva zile zic hai sa incercam un pic si am patit-o 
si tocmai ce incepusem sa-i dau de dupa-amiaza stodal pt tusea aia urata si l-a vomat si pe ala.
acum ce fac? o iau de la capat cu regimul?
acum eu sper sa nu mai vomite, ma gandesc k a dat afara laptele si gata.