PIERSICUTZE de iulie-august 2006- LMA! (88)
Raspunsuri - Pagina 15
anasia spune:
ramoon, nu ii indulcesti ceaiul; daca nu il vrea asa, ii dai apa; pt diaree (sper sa nu faca) este foarte bun ci calciul carbonic, un varf de lingurita dizolvat in apa sau mancare, n-are gust, Alessia cel putin doar pe asta il suporta;
sa treceti cu bine peste noaptea asta!
mada_mxm, ce fete frumoase aveti!
anasia si
Alessia Anca(14.08.2006)
o sansa pentru Sosonica
Alessia la 2 ani
Ramoon spune:
dar fructe ceva are voie? k a cerut portocala si i-am dat numai k nu se mai oprea... acum stau stresata k stiu k face aciditate mare...
si are iar temperatura 37,2 la subtioara k intrarectal nu sta neam. de la cat tre sa-i dau supozitor.
Doamne, fetelor, zici k am nou-nascut
atata citesc pe net si va am si pe voi de atatia ani si eu in cazuri din astea asa ma panichez de nu mai stiu nik. 

Ramona si Timeea http://b2.lilypie.com/xT9Ap2.png
julax spune:
Ramona,daca iese moale stiu ca e indicata doar banana.Sanatate multa!
Stefania,mi-a placut mult filmuletul.Ce detasat era el la inceput,dar si cand si-a intrat in rol

LA MULTI ANI pentrut toate Mariile!!
Iulia
36+@ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Bebe din burtica
anasia spune:
ramoon, mar copt, banana putin mai incolo; bine ca n-are febra; supozitor la 38;
anasia si
Alessia Anca(14.08.2006)
o sansa pentru Sosonica
Alessia la 2 ani
Ramoon spune:
mersi anasia!
noapte buna!
sa ne "vedem" maine cu bine!
mamaluidavid spune:
Neatza livada!
Ramoon,Eucgem multa sanatate piersicutelor!
Eu am trecut de atatea ori prin enteroviroze cu copiii insa sfaturile care imi trec prin minte se aplica aici asa ca nu v-ar ajuta cu nimic.
Dar asa cum au spus fetele,hidratarea e cel mai important,mancarea mai putin.Ca mancare orezul e foarte bun la diaree insa fiert bine de tot,aproape sa fie topit bobul.Asta in primele zile. Apoi ar merge taitei din orez(daca se gasesc in Romania) si biscuiti din orez.
livada!
eugcem spune:
Multumim pentru sfaturi si ca v-ati gandit la noi. Nicolae e mai bine, adica nu a mai vomat, iar scaunele sunt mai rare. E insa tot apatic. Aseara am iesit putin si am mers la un magazin de pe langa noi sa luam una alta si atat de tare ne-a rugat sa ii luam papa la borcanel, ca pana la urma i-am luat unul de la hipp cu morcovi, orez si carnita. Sper sa ii faca bine, pana acasa a tot pomenit de el si pe urma l-a mancat singurel aproape tot. A cerut si lapte si i-am dat din acela de la Nestle fara lactoza. Ma gandesc ca e semn bun ca a cerut mancare si lapte si nici nu le-a vomat. A baut si o jumatate de cana de apa in timpul noptii. Febra are in continuare pe la 37 cu ceva, dar nu i-am mai dat Nurofen.
Ramoon, de Biseptol zicea si soacra mea, care e medic, insa nu pediatru sa ii dam pentru diaree. La spital ne-a dat Gentamicina fiole, pe care sa le bea. Insa acestea sunt destul de toxice pentru ficat, dar pana la urma i-am dat si asta noapte a doua doza, lasandu-ne pe mana doctoritei de la spital.. Sper sa nu ii faca mai mult rau. Am inteles ca antibioticul e bun mai ales daca e infectie cu salmonela..
Eugenia si Nicolae mic (18 iulie 2006)
anasia spune:
eugcem, ma bucur ca sunteti bine, chiar este un semn bun ca n-a mai vomat; de la gradi s-a imbolnavit?
mamaluidavid, da, sticksuri, covrigei, si orez;
ramoon, cum sunteti?

La mult ani, Cristina Ioana!!!!! 

sa fii fericita alaturi de baietii tai!
anasia si
Alessia Anca(14.08.2006)
o sansa pentru Sosonica
Alessia la 2 ani
Ramoon spune:
neata fetele!
eu zic k suntem ceva mai bine in sensul k a cerut si ea papa, dimi a papat o felie de branza de la hohland si o banana, sarurile alea nu le vrea nici cum, i-am facut si hidrasecul si nici pe ala nu-l vrea, a baut in schimb apa si ceva ceai de menta...pe mine ma ingrijoreaza k face febra si e tare apatica, sta in pat de azi dimineata, o sg data a cerut jos, ea care si la somn zice: nu nani! ma apuca nervii cand o vad asa 
nush daca sa incep sa-i dau biseptol, de loperamid am retinut k mi-a zis sa-i dau daca incepe diareea, dar de biseptol
voi ce ziceti?
eugcem, Nicolae a facut febra? pe mine ma sperie febra asta in general...nu face mare azi dimi la 5.30 avea 37.8 i-am bagat un paracetamol k mi-a fost frica k adorm si creste... acum dimi avea 37.2 dar ardea destul de nasol la fata si frunte i-am pus tarhin si otet.
eugcem spune:
Ramoon, si Nicolae a facut febra, de obicei in jur de 38, dar la inceput a avut si 39. Azi dimineata vad ca nu mai avea febra, insa e exact asa cum zici de fetita ta, sta linistit culcat, fara chef de joaca, desi si el e genul care nu sta deloc intr-un loc :( Vrem sa mergem azi cu el si la pediatra lui, sa il vada..
Eugenia si Nicolae mic (18 iulie 2006)