Aspirante optimiste > 20 (338)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alla78 spune:

Buna fetele,

Moni_k bine ar fi sa fiu gravida, mai astept, nu fac test nu fac nimic, e prima oara asa ca daca imi vine cum ar trebui adica la inceputul lui septembrie, atunci ma apuc serios de teste de ovulatie si sa incep sa calculez.
Intr-un fel ma oftic ca's atatea femei pe lumea asta care fac copii cu toate ca nu merita sa fie sau sa se numeasca MAME, oare de ce ?

Imi doresc un

....hai ca puteti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anidaz spune:

Am venit,dar fara poze fiindca nu ne da voie cu aparatele foto la copii.Dar luni vine acasa si sa va tineti atunci la pozeeee.
Ati avut dreptate m-am calmat ca prin farmec,dar nu ma simt bine.Azi dimineata am vomat tot ce-am mancat aseara nu s-a digerat nimic,acum seara la fel tot ce am mancat azi.Asta nu ma bucura fiindca de obicei in ultimele doua luni voma s-a incheiat cu venirea rusilor,singura diferenta ca atunci vomam doar dimineata si greata nu ma insotea toata ziua ca acum.Burta ma doare de trei zile ,iar sanii ma dispera ,am niste intepaturi ca in acele momente nu ma pot controla si-mi duc repede mana la ei .

M-am hotarat sa fiu calma si linistita sa nu ma mai gandesc nici ca e nici ca nu e bebe.Ma las in voia celui de sus,dar asta doar pana luni cand fac bhcg,bine asta daca nu vin pana atunci rusii.

poate luna asta da!

un moment de iubire
La plimbare si altele

Mergi la inceput

Voi ce mai faceti ?Nu se mai testeaza nimeni?Ceva program artistic,nimic?

poate luna asta da!

un moment de iubire
La plimbare si altele

Mergi la inceput

heheheh as vrea eu program artistic, dar al meu vine obosit si se culca, acum doooooarme si cand se trezeste el ma culc eu dar il apuca cand am eu somnul mai dulce , dar nu ripostez

Imi doresc un

....hai ca puteti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jay spune:

Adina, imi pare rau ca treci prin ce treci. Sa dea Dzeu sa fie asa cum iti doresti, sa scapi de toate temerile si de angoase! Ia-le pe toate cu calm, asa cum ai zis si cu Dzeu inainte mergi!

Eu ti-am zis, simt eu ca dupa ce vine bebe la tine, vine si la mine imediat, asa ca sunt cu ochii pe tine. Si cu mine e ceva ciudat...desi CM mi-a venit pe 12 august cu 3 zile intarziere si m-a tinut 3 zile- ceea ce e aiurea- si deci sunt in Z10, am sanii umflati si durerosi, si inca alte simptomele...pe care incerc sa nu le mai bag de seama. Test nu fac. Am o pofta de mancare grozava sau de fapt nu e pofta cat dorinta, am chef sa mananc cate ceva si parca nu ma simt niciodata satisfacuta...

Iti spun astea ca sa te mai impaci cu situatia, ca suntem mai multe in aceeasi oala.

Te pup si pupici ptr Alex si sorella.

Credendo vides!

Mergi la inceput

Jay,,mai da rar mai dai pe la noi?
Auzi dupa ce spui tu acolo cred ca e cam inversa situatia,adica mai repede eu dupa tine.Eu cred ca ai bebe,

poate luna asta da!

un moment de iubire
La plimbare si altele

Mergi la inceput

Ma faci sa rad, Adina. Serios. Nu stiu.

Nici nu prea-mi place sa vb cu altii despre ce simt eu, ma refer la prieteni/prietene, va spun decat voua aici, mai citesc ce simptome aveti voi si le pun cap la cap.

Pe langa asta nici nu am experienta pe care o aveti voi,nu ma refer la varsta , ci la tratamentele si toate denumirile pe care le scrieti pe aici,( am furnicaturi in burtica, pe la apendicita,prin partea cealalta... si nu am o explicatie valida..) eu sunt contra tratamentelor si a pastilelor si a ...etc etc, sa ma fereasca Dzeu sa fiu in situatia de a face ttratament.. Va admir pe toate care aveti puterea asta ...

N-am facut niciodata un test de ovulatie:), la teste de sarcina sunt incepatoare :)), sunt varza cu totul, nu stiu nimic asa cum stiti voi :)

Dar va citesc si invat:)

Credendo vides!

Mergi la inceput

stai linistita nu esti singura, si eu sunnt in aceeasi situatie

Imi doresc un

....hai ca puteti

Mergi la inceput

PS: ma refer la prietenele din viata reala. Ca nu discut cu ele ca si cum as discuta cu voi aici, deschis.

Credendo vides!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

buna fetele mele optimiste......

sper ca nu m-ati uitat....vreau si eu sa va salut.....sa le fac galerie fetelor care se p[resupune ca sunt gravi....caci si mie mi-au facut ele la timpul potrivit si nu voi uita niciodata asta....

noi suntem bine....azi am facut o baita in mare si cu bebe....si e bine.....va pupicesc pe toate...

si beatrice raspunsul sta doar in Dumnezeu.....

15+

Camelia

Mergi la inceput